CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ligamen Diganti Dengan Ligamen Mayat, Fazreen Ucap Terima Kasih

18-2-2016 12:18 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15255| Komen: 80

Description: Pelakon Fazreen Rafi yang teruk cedera ketika bermain bola sepak...


Oleh : Fyruz Hanna

Pelakon Fazreen Rafi yang teruk cedera ketika bermain bola sepak sehinggakan ligamen lututnya putus diganti dengan ligamen mayat.

Perkara itu diberitahu doktor yang menggunakan ligamen mayat untuk disambung kepada lutut pelakon terbabit.

"Saya pun tak tahu dari ligamen siapa tetapi saya hanya mampu ucap terima kasih.   Saya diberi cuti oleh doktor selama dua minggu dan mengambil masa selama enam minggu untuk pulih sepenuhnya.  


"InsyaAllah, saya akan start penggambaran pada bulan 5 dan diharapkan ketika itu saya sudah pulih sepenuhnya," ujar Fazreen kepada mediahiburan.

Sungguhpun keadaan yang berlaku, dia bersyukur kerana keadaanya kini bertambah baik. -CARI Infonet.

33

Bagus
18

Marah
14

Terkejut
28

Sedih
24

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (140 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nuralisa 18-2-2016 12:19 PM
siapa pulak fazreen ni?
Quote taksukapeanut 18-2-2016 12:19 PM
siapa pulak mamat ni??
Quote Madel 18-2-2016 12:20 PM
Suka ngan mamat ni
Walapun tak encem tpi air muka dia manis sejuk mata memandang
Suara pun lembut je..kalau berlakon watak ustaz or suami teraniaya..alahaiiii ..cairrr
Menjahit pun pandai..
Quote kaklehot 18-2-2016 12:20 PM
lama btol x nmpk dia ni berlakon...citer yg plg top dia SPA Q kan..
Quote barfi 18-2-2016 12:25 PM
Madel replied at 18-2-2016 12:20 PM
Suka ngan mamat ni
Walapun tak encem tpi air muka dia manis sejuk mata memandang
Suara pun lembut  ...

Saya setuju.
Suka je tengok dia jadik hero
Quote lil_honey 18-2-2016 12:27 PM
aku suka tgk dia nih...
masa tgk ola bola tu..aku rasa macam dia je yang belakon jadi tauke

cite yang dia bercinta dengan adik angkat tu pun aku suke jugak...
Quote Knowlee 18-2-2016 12:47 PM
kaklehot replied at 18-2-2016 12:20 PM
lama btol x nmpk dia ni berlakon...citer yg plg top dia SPA Q kan..

Ada je drama dia berlakon, tayang kat RTM. Tapi ai taktau tajuk drama sbb ai tgk pun masa tukar2 channel TV.
Quote hensem2012 18-2-2016 12:49 PM
AKU PILIH KAMU..jadi abg sulung si Hafidz Roshdi
Quote addicted 18-2-2016 12:51 PM
yg berlakon dlm spa q yg jd anak norish karman kan
Quote sayang 18-2-2016 12:55 PM
Madel replied at 18-2-2016 12:20 PM
Suka ngan mamat ni
Walapun tak encem tpi air muka dia manis sejuk mata memandang
Suara pun lembut  ...

Muka yg mmg tak sesuai utk watak jahat kan.. tp setuju tang sejuk mata memandang tu. air muka nampak baik je die ni.
Quote Madel 18-2-2016 12:56 PM
kaklehot replied at 18-2-2016 12:20 PM
lama btol x nmpk dia ni berlakon...citer yg plg top dia SPA Q kan..

Bnyk je drama lakonan dia tayang kat tv..
Aritu pun baru je abis drama dia Aku Pilih Kamu kat tve
Quote halimunah 18-2-2016 12:57 PM
ligament mayat mana lak ni weh...skeri lak aku dgr
Quote Madel 18-2-2016 12:57 PM
barfi replied at 18-2-2016 12:25 PM
Saya setuju.
Suka je tengok dia jadik hero

Fazreen ni mcm Beto
Tak encem tpi muka manis..serba serbi manis menawan n low profile.
berlakon pun best
Quote hemoh2 18-2-2016 12:58 PM
sape tau mana tempat jual jubahnyaa...
nak beli utk asben raya niii....
Quote Madel 18-2-2016 01:00 PM
sayang replied at 18-2-2016 12:55 PM
Muka yg mmg tak sesuai utk watak jahat kan.. tp setuju tang sejuk mata memandang tu. air muka namp ...

Kan..
Watak lelaki urban kerja pejabat anak org kaya, sgt tak sesuai utk Fazreen..sbb suara dan airmuka dia lembut.
tpi kalau jadi budak kampung..suami teraniaya..ustaz..sesuai sgt..
Quote sukacactus 18-2-2016 01:05 PM
Madel replied at 18-2-2016 01:00 PM
Kan..
Watak lelaki urban kerja pejabat anak org kaya, sgt tak sesuai utk Fazreen..sbb suara dan a ...

Haah sesuai watak ustaz
Ni watak ustaz kasi kat johan sehari, uwekkk!!!
Quote dauswq 18-2-2016 01:13 PM
agak2 amik dr mayat aku dgr pun dh gross, igtkan mayat membusuk gtuh

ni konsep fresh organ transplant bile pesakit dah disahkan mati
Quote izabellemylia 18-2-2016 01:13 PM
kurus lak nampak...dia ni yg fefeeling mati dlm keadaan syumul dlm drama gemersik kalbu kan?

membuak2 ketet si rodah dlm drama tu..
Quote azimodin 18-2-2016 01:14 PM
Dia ni berlakon best, rupa pon manis je... Masa Spa Q, gigih meouls turun cafeteria sbb nak tengojk heouls.

Lihat semua komen(80)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.086026 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top