CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ada Sebab Kenapa Fafau Undur Diri Dari Hot FM

17-2-2016 10:42 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 29425| Komen: 180

Description: “Selama 10 tahun saya mula-mula bersama keluarga HotFM banyak pengalaman
Oleh Adib ZA

Ramai yang terkejut dengan pengumuman penyampai radio Hot FM, Fara Fauzana selepas menerajui program pagi di stesen itu selama 10 tahun!


Fara yang akan mengakhiri kerjayanya itu pada 26 Februari itu, berkata dia mahu beri ruang pada diri dan mendalami ilmu agama. 

“Selama 10 tahun saya mula-mula bersama keluarga HotFM banyak pengalaman dan ilmu yang saya dapat melalui kerjaya sebagai penyampai radio. Saya berhenti bukannya hendak berpindah ke stesen radio lain tetapi memberi ruang pada diri saya untuk mendekatkan diri pada Allah. 

“Contohnya kalau saya nak ke usrah kadang-kadang tak dapat nak hadir sebab dijalankan pada waktu pagi ketika saya bertugas. Selain itu, masa untuk saya memberi perhatian kepada kerja-kerja kebajikan juga terhad. Bila sudah berhenti inilah masanya untuk saya memenuhi tuntutan tersebut," ujarnya. 

(Sumber foto: Carian google)


Dia juga menafikan pengunduran dirinya dari dunia penyiaran radio adalah kerana ingin berumahtangga. 

“Berita tersebut adalah tidak benar, segala gosip saya berkaitan juruterbang dari Johor itu adalah khabar angin semata-mata. Perancangan untuk saya berhenti telah lama dilakukan sejak 2015 lagi dan ia tiada kaitan dengan gosip tersebut,” katanya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Rotikaya

9

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
7

Sedih
9

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (40 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote starcity 15-2-2016 08:17 AM
Bertahun2 asyik wat gimik nak kawin sepanjang dia jadi dj. Elok dia announce berenti terus dari Hot FM tu
Quote bambimo 15-2-2016 08:23 AM
Hai O kah...byk kali dah tangkap dia trlepas ckp...cthnya masa sketsa hotfm..
dia jd mak, aj gn fizi jd anak...
dia ckp....nak wat cmer..ayah kamu pandai main bola..then anak2 dia ckp..oppss mak sudah kantoi
Quote sabar_sabariah 15-2-2016 08:23 AM
tak dengar radio lagi pagi ni. so, any updates?
Quote fifie_olin 15-2-2016 08:27 AM
cam poyo jeh...
Quote tariktali 15-2-2016 08:27 AM
ni update nye: rupa nye lelaki tu seelan paul. haha. nak umum kan yg liza ngn spe ntah, ag kot, undur kan diri dr jd deejay kt hot fm. kurang asam btul dorg ni. tipah tertipu okay?
Quote mimi77 15-2-2016 08:29 AM
tariktali replied at 15-2-2016 08:27 AM
ni update nye: rupa nye lelaki tu seelan paul. haha. nak umum kan yg liza ngn spe ntah, ag kot, undu ...

Ikhwan n AG

Quote aQuA_dIaMoNd 15-2-2016 08:30 AM
motip nak naikkan rating hot fm kaaa?cam jilake aja
Quote qronaldo7 15-2-2016 08:31 AM

laa awat nak benti ka?
Quote seb_baik 15-2-2016 08:35 AM
sambil2 tu nk nyampuk. ag tu dh jd tetap kat melodi ke skrg?
Quote tariktali 15-2-2016 08:36 AM
fara fauzana pon quit jugak huhu. last on air 26 feb
Quote Mizlyn 15-2-2016 08:37 AM
babai
Quote nenas_tippy 15-2-2016 08:37 AM
msti fafau bace forum ni..rmai nk die berenti jd dj
Quote Lorra2411 15-2-2016 08:39 AM
bye bye Fafau, kata dah tunang. bila nak nikahnya. ke dah nikah sesenyap?
Quote crystel 15-2-2016 08:41 AM
Tah pape
...
Quote hanni_ruzz 15-2-2016 08:42 AM
dah agak dia akan undur diri, tak expect dia akan kawen
sbb hint dia aritu lebih pada mengundur diri

tp tak sangka tang AG, Ikhwan dan Liza ke tempat baru
ke U FM (atau Ultra FM) yg rebranding tu agaknya
Quote mimi77 15-2-2016 08:44 AM
qronaldo7 replied at 15-2-2016 08:31 AM
laa awat nak benti ka?

Depa p stesen radio baru. Except for fafau. Dia benti
Quote mimi77 15-2-2016 08:44 AM
Lorra2411 replied at 15-2-2016 08:39 AM
bye bye Fafau, kata dah tunang. bila nak nikahnya. ke dah nikah sesenyap?

Ye ke da tunang?
Quote fifie_olin 15-2-2016 08:46 AM
mimi77 replied at 15-2-2016 08:44 AM
Depa p stesen radio baru. Except for fafau. Dia benti

nk kawin la tu...
dia pon dh x relevan dgn hot fm...lama gile dia kat situ

Quote Suchi 15-2-2016 08:46 AM
hanni_ruzz replied at 15-2-2016 08:42 AM
dah agak dia akan undur diri, tak expect dia akan kawen
sbb hint dia aritu lebih pada mengundur dir ...

ultra fm ni media prima jugak ke?
bistu nnt sapa je jaga am krew hot fm?

ke berkubur terus hot fm?

Lihat semua komen(180)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.075283 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top