CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Dihencap Sebagai Hos Tak Tahu Tema AME2016

18-2-2016 11:46 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 39155| Komen: 337

Description: Neelofa dalam satu temubual secara langsung...


Oleh : Fyruz Hanna

Meletup juga dibincangkan didalam forum Cari, apabila mereka mempersoalkan kredibiliti Neelofa sebagai hos AME2016, dalam satu temubual secara langsung ketika diajukan soalan mengenai tema anugerah tersbeut, dia seakan 'blur'.

Mungkin terlalu sibuk dengan kerja lain, sehinggakan tidak mengetahui tema yang sering dicanang oleh pihak astro sejak sebulan lalu.

*terus ke minit 2:38*

Sebaga hos anugerah besar tersebut, ramai forumer merasakan ia sesuatu yang tidak harus dilakukan oleh seorang hos yang akan mengemudi anugerah tersebut.

Anugerah meletop era 2016 AME2016, bakalberlansung di Pusat Konvensyen CIDB, Kuala Lumpur dianjurkan oleh Astro dan Era FM dengan tema #satuundianseribusenyuman.

Apa pun, mungkin benar Neelofa mungkin kurang faham soalan yang diajukan ataupun sibuk dengan jadual yang padat. Biasalah manusia kita tiada yang sempurna.
-CARI Infonet.

Sumber:youtubeHlive


9

Bagus
18

Marah
10

Terkejut
8

Sedih
10

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 17-2-2016 10:19 PM
neelofa ke jihan?

iols vote neelofa okbai
Quote enchikfitz 17-2-2016 10:20 PM
Based on the clue and anti-ness, mst chuols maksudkan tokey tudung tu khuenssss
Quote galleria23 17-2-2016 10:21 PM
Neelofa kan hos tersebut? Dia tu memang tak relevan langsung la dalam dunia hiburan ni. Apa aja yang dia boleh buat ntah. Setakat bangga dengan result spm yg berjaman tu ngan bisnes tudung. Tak de kaitan langsung.
Quote addamnor 17-2-2016 10:26 PM
Hey oleh sbb chuol dah open thread dan iol dari tadi ada soalan berlegar legar di kepala

Iol nak tanya chuol lagu sudirman pelangi petang dengan lagi shes gone stillheart itu saling menyadur kah.

Iol check lagu pelangi petang sudirman lebih awal terbit berbanding lagu shes gone.

Boleh tak chuols clearkan ocd iol ini walaupun tidak berkaitan 100% dgn topik thread hencap chuols. It keeps me wonder through out the day sebegitu.

Okay bye.
Quote Orix 17-2-2016 10:26 PM
kalo dh kata pi broadway lopak la kan... eeeiii koser la kak sepit, mention jela nama sheols tu... terang lagi bersuluh.. LOPAK b to the i to the m to the b to the o
Quote Orix 17-2-2016 10:28 PM
galleria23 replied at 17-2-2016 10:21 PM
Neelofa kan hos tersebut? Dia tu memang tak relevan langsung la dalam dunia hiburan ni. Apa aja yang ...

khennnn... redza minhat, iedil putra tu pn SPM stret A, xde plak hebohnye mcm si lopak ni..
Quote edoraixora 17-2-2016 10:29 PM
Bile masenye die tak blurrr??
Haha
Quote enchikfitz 17-2-2016 10:29 PM
galleria23 replied at 17-2-2016 10:21 PM
Neelofa kan hos tersebut? Dia tu memang tak relevan langsung la dalam dunia hiburan ni. Apa aja yang ...

Khuennn? Produk dia s3mata2 dlm dunia hiburan cuma MeleTOP jah dekkk. Tu pun kredibiliti sheols selalu diperbahaskan. Layakkah sheols ni utk stay dlm dunia hiburan walauoun statwment sheols utk memperlahankan rentak dlm bidang seni.

Hosting pun sendu, berlakon pun kayu. Cuma pompang lebih ttg bisnes sheols. Who is she?
Quote sepitsiput 17-2-2016 10:30 PM
addamnor replied at 17-2-2016 10:26 PM
Hey oleh sbb chuol dah open thread dan iol dari tadi ada soalan berlegar legar di kepala

Iol nak  ...

Sama ke chuols? Meols rasa struktur jah lebih kurang.

Shes gone tu keluar tahun 1990. Langit petang 1984 dicipta oleh kassim masdor.
Quote addamnor 17-2-2016 10:32 PM
sepitsiput replied at 17-2-2016 10:30 PM
Sama ke chuols? Meols rasa struktur jah lebih kurang.

Shes gone tu keluar tahun 1990. Langit p ...

Sama chuols. Cuba chuols dengar.
Quote doubleA 17-2-2016 10:32 PM
Mcm bole agak sape   

Tapi iols tak puas hati neh,apsal sendu sgt AME kat bod gosip neh? Tau la award syok sendiri. Dah tahu ke senarai persembahan?

Yg penting meols tetap akan tgk sbb Slam perform nanti hokeh.
Quote sepitsiput 17-2-2016 10:32 PM
enchikfitz replied at 17-2-2016 10:29 PM
Khuennn? Produk dia s3mata2 dlm dunia hiburan cuma MeleTOP jah dekkk. Tu pun kredibiliti sheols se ...

Mana nk cari rakaman hlive ptg td ek? Rugi plak..sbb epic sgt.  Meols tgk kt youtube astro awani xde plak segment dgn hos itteww... tp story2 dr episod ptd td diorg upload jah.
Quote sepitsiput 17-2-2016 10:33 PM
addamnor replied at 17-2-2016 10:32 PM
Sama chuols. Cuba chuols dengar.

Maybe persamaan sikit2 je. Telinga meols dgr lain.. ibarat lagu Tekad Hazami sama dgn Hero Mariah Khairi
Quote sepitsiput 17-2-2016 10:34 PM
Orix replied at 17-2-2016 10:26 PM
kalo dh kata pi broadway lopak la kan... eeeiii koser la kak sepit, mention jela nama sheols tu... t ...

Eh x boleh...reputasi meols yg sendu ni pun cukup harukk dilahar oleh karatz ketar2 mengigik ya
Quote addamnor 17-2-2016 10:45 PM
sepitsiput replied at 17-2-2016 10:33 PM
Maybe persamaan sikit2 je. Telinga meols dgr lain.. ibarat lagu Tekad Hazami sama dgn Hero Mariah  ...

Opening song stillheart itu berbunyi sama dgn bhg lirik ' ku percaya nanti suatu masa..' Pelangi petang.
Sbb itu iol ala ala deja vu bila dengar lagu stillheart sedari dulu..
Quote addamnor 17-2-2016 10:55 PM
sheols bimbo lupa atau sheols silap inform tema tak boleh pecah lobang awal kerna producer tak bagi green light walhal sudah ada article kluar pasal tema AME 28 jan lalu?

baik chuols betulkan balik content gossip chuols selari dengan tajuk, sebelum iols merangkap karat sejati lahar chuols balik
Quote MyNameIsIris 17-2-2016 11:04 PM
Haissh sheols memang khen...
Yang minggu lepas iols tertengok ulangan part lopa terkejut masa nabil cakap sam cendawan pengsan masa nikah. Kan viral kejadian tu... Motip sheols tak tau???
Quote Themilo 17-2-2016 11:05 PM
Anugerah sendu pun kaka gigih juga promote
Quote AlienGurlz 17-2-2016 11:09 PM
Yang ni ke?

[youtube]3MjPckLuNL0[/youtube]

Lihat semua komen(337)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.072754 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top