CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Inshaallah 2022" - Ameera Khan Dah Ada Tarikh Kahwin?

15-11-2021 06:23 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5392| Komen: 36|Original author: Oleh: LilRose

Description: “InshaAllah 2022.”
“InshaAllah 2022.”

Demikian jawapan Ameera Khan apabila ditanya pengikutnya menerusi sesi Ask Me Question di Instagram mengenai rancangannya untuk mendirikan rumah tangga.



Kredit foto: IG

Adik kepada personaliti popular Neelofa itu bagaimanapun mendakwa masih belum mempunyai calon suami, namun sudah merancang tarikh perkahwinannya bakal dilangsungkan.

"Belum (ada calon) lagi, tapi cincin dan tarikh kahwin dah ada. Nak cari jodoh lah ni," tulisnya.



Kredit foto: IG

Antara lain soalan terpilih untuk dijawabnya menerusi sesi itu adalah nasihat paling baik yang pernah diberikan Neelofa iaitu jangan biarkan lelaki menentukan segala-galanya atau menghalangnya daripada melakukan apa yang disukainya.




Kredit foto: IG

Siapa agaknya calon suami Ameera yang lebih dikenali sebagai Little Miss Khan itu ya? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 15-11-2021 06:24 PM
pls bukan dgan jefri nichol... frust iolsss jefri tu very tasty
Quote mat.bae 15-11-2021 06:43 PM
Orix: pls bukan dgan jefri nichol... ...
kalau dgn jefri pun u rasa mama tini terima ke? hahahaha
Quote missyL 15-11-2021 07:38 PM
Advice jah bg die Harap2 jah pn praktis kan sekali..
Quote SpyLeman 15-11-2021 07:43 PM
Kesiaannnnnn....rupa ada, harta ada calon suami yg takdo.....
Quote TerataiMelur02 15-11-2021 07:43 PM
Tua la dia ni padahal umur muda lagi
Quote makneng 15-11-2021 08:31 PM
Who are her.. [em:24:]
Quote ReginaGeorge 15-11-2021 08:36 PM
Sama sangat muka dia mcm owl
Quote Normabaru 15-11-2021 09:11 PM
Geletisssssssssnyeeeee lemak ni

kang xde.. terus jd kak lop heshe.. Dr countdown 27 ke 30 hujung2 32 br sangkut.. Tu pon caras hak org lain. Kohkoh
Quote bolamata 15-11-2021 10:23 PM
See her level.. Calon suami tak ada lagi but cincin dia dah beli sendiri... i rasa dia sengaja tulis macam tu... nasty joke kot
Quote OyaTonggek 15-11-2021 10:26 PM
minah bertenggong ni x rasa bersalah ke hidup di dunia tanpa menjadi org berguna ya? x belajar, xde kerjaya yg wow, anok anying ke hulu ke hilir..tau2 dh nk kawen..rasa baru thn lepas dia br "putus pampers" bau kehong cikpit pun x ilang lagi..tudung tu dh nyawa2 ikan dh tu..kalah burung belatok
Quote apedehal 15-11-2021 11:08 PM
Haritu tertengok gambo mencangkung versi moslimah ..boleh la kut2 bang mat nk tepek gambar cangkung sebelah nyebelah versi togel dgn versi totop
Quote lattehazelnut 16-11-2021 04:23 AM
bolamata: See her level.. Calon suami ta ...

Gamba kat kedai je kan..
Kalau dah beli mesti tiap masa nak menunjuk..
Quote makton 16-11-2021 08:15 AM
budak ni ape keje nya skrg? ke tgh study?
Quote babelina 16-11-2021 11:01 AM
dia nie saja jer suka2 ckp cam gitu.. giler mak pak dia nk bg cincin beli sendiri.. hahahaha.. baik dia guna duit bakal yg tersangkut tu..
Quote VirusDetected 16-11-2021 12:56 PM
apa2 je la LMK oi
Quote hidet 16-11-2021 01:39 PM
Bbnu pun pecaya sangattt laaaa .
Quote hidet 16-11-2021 01:40 PM
makton replied at 16-11-2021 08:15 AM
budak ni ape keje nya skrg? ke tgh study?

Jadi model/cover hi end brand...syok hidup..tak payah buat resume
Quote makton 16-11-2021 03:33 PM
hidet replied at 16-11-2021 01:40 PM
Jadi model/cover hi end brand...syok hidup..tak payah buat resume

kira dia tak sambung study lagi la? untung badan dpt warisi harta family & keje model
Quote royaldanish 16-11-2021 04:55 PM
nak kawen kawen je la dik..................

Lihat semua komen(36)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.084325 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top