CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kalau Jadi Model, Saya OK!" - Latif Romly Tak Kisah Jadi Model Tapi Bukan Berlakon

15-11-2021 05:05 PM| Diterbitkan: ameenarara| Dilihat: 2914| Komen: 21|Original author: Oleh: ameenarara

Description: Mempunyai rupa paras yang kacak dan bertubuh tinggi merupakan satu kelebihan untuk atlet lompat tinggi paraaimpik negara, Abdul Latif Romly untuk menjadi seorang model.
Mempunyai rupa paras yang kacak dan bertubuh tinggi merupakan satu kelebihan untuk atlet lompat tinggi paralimpik negara, Abdul Latif Romly untuk menjadi seorang model.


Kemunculannya di acara Kuala Lumpur Fashion Week 2021 baru-baru ini menarik perhatian ramai apabila dia memperagakan fesyen Neonate di pentas peragaan tersebut.



Temuramah bersama wartawan Media Hiburan mendedahkan bahawa Latif tidak kisah jika mana-mana pihak mahu menawarkan dirinya menjadi model asalkan tidak bercanggah dengan jadual latihan lompat tinggi.

Sikapnya yang merendah diri itu juga menepis dakwaan tentang wajahnya yang dikatakan seiras Remy Ishak, sebaliknya dia lebih senang dikenali sebagai orang biasa sahaja.



Foto: Instagram Latif Romly

Tambahnya lagi, dia mahu rakyat Malaysia mengenali dirinya sebagai atlet sukan paralimpik dan bukanlah bidang komersial yang baru sahaja diceburi ini.

Semasa acara itu berlangsung, dia mengakui berasa gugup, namun tenang selepas mula melangkah ke pentas peragaan dan berjaya menamatkannya dengan baik.



Ketika ditanya tentang perancangan mendirikan rumah tangga, Latif akan bernikah pada bulan Disember 2022 dan pada waktu ini sedang sibuk membuat persediaan untuk Asia Para Games dan World Para Athletics Championship.



Tak sangka kan, Latif menerima tawaran untuk menjadi model di KLFW. Boleh digilap lagi bakat dalam bidang peragaan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 15-11-2021 05:07 PM
rezeki dia.... semoga jd suami yg baik
Quote exclusive_vvip 15-11-2021 05:13 PM
dia oku kategori apa yer? masalah pembelajaran ke?
Quote makadek 15-11-2021 05:20 PM
Masalah pembelajaran lembam
Kalau komunikasi dgn org
Dia lembab tak..
Ke normal mcm kita

Maksud suh buat sesuatu dia cam loading ke
Tk paham ke
Quote dudaberhias 15-11-2021 05:22 PM
baca description... perengganu pertama tu satu pun kata2 tulisan tu tak betul lepas tengok gambar tuan empunya... rasa sedih dan hiba nak menangis...

tapi iolsss kasihan dekat heolss dan nak doakan yang baik2 jah ya itu semoga jadi suami yang baik kekal hingga ke jannah... amin...
Quote dino 15-11-2021 06:11 PM
dudaberhias replied at 15-11-2021 05:22 PM
baca description... perengganu pertama tu satu pun kata2 tulisan tu tak betul lepas tengok gambar tu ...

nmpk sgt sis tahan nak mengutuk khen…
yela gigih uols zoom hujung2 menangis dibucu katil haha
Quote dudaberhias 15-11-2021 06:14 PM
dino replied at 15-11-2021 06:11 PM
nmpk sgt sis tahan nak mengutuk khen…
yela gigih uols zoom hujung2 menangis dibucu katil haha

Tu la, nauzubillah min zalikkk hitamnya hati iolsss

Semua ni hasil minum & makan susu pisang basi dan kek kambuihhh belakang umah... di ikuti terikut perangai shuk dan ceknon...

Sebab iolss ni suci murni gittew dan body letopss ala2 anak dara persis badan andartu nasha aziz...

Agittew #donesalahkanoranglain dan bukan diri sendiri
Quote makadek 15-11-2021 06:30 PM
dudaberhias replied at 15-11-2021 05:22 PM
baca description... perengganu pertama tu satu pun kata2 tulisan tu tak betul lepas tengok gambar tu ...

Desc.yang mana 1 kaka
Dia bole ngeja tak kalau oku camni
Quote dudaberhias 15-11-2021 06:34 PM
makadek replied at 15-11-2021 06:30 PM
Desc.yang mana 1 kaka
Dia bole ngeja tak kalau oku camni

Yang ni kaka... Masa baca tu dah tak sabar2 iols nak scroll tengok gambar jejan herlokkk kekar persis hun haqeem siap jari dah standby nak screenshot... last2 menyorok tepi bucu katil di ikuti ambil kain langsir sambil ratib lindungi izzah...

Mempunyai rupa paras yang kacak dan bertubuh tinggi merupakan satu kelebihan untuk atlet lompat tinggi paralimpik negara, Abdul Latif Romly untuk menjadi seorang model.
Quote Suchi 15-11-2021 06:39 PM
Lambat lagi dia nak kawen, mcm awal plak bertunang.
Umur pun muda lagi.
Quote Suchi 15-11-2021 06:45 PM
exclusive_vvip replied at 15-11-2021 05:13 PM
dia oku kategori apa yer? masalah pembelajaran ke?

Yup,tp taktau la yg cemana sbb helok plak dia nak kawen.

Nak tau kena kawan ngn dia baru tau apa ketidakupayaan dia tu.
Kelebihan dia korang dh tau kan o
Quote tupaiterbang 15-11-2021 07:23 PM

Seiras remy ishak katanya
Quote gerbera.memopad 15-11-2021 11:29 PM
Bila tengok dia perform kat Paralimpik Tokyo Hari tu memang nampak elok ya. Dah la tinggi siap
Atlit memang berganda nampak elok masa bertanding/berlatih.
Quote Ferr_Remy 15-11-2021 11:56 PM
Mcm Nabil je pun.... X phm aku org Malaysia ni hahaha
Quote MarryPottet 16-11-2021 01:21 AM
Kacak ker?
Gambo bertunang tu muka dia macam muka mat over masa muda je
Quote anony-mous 16-11-2021 02:37 AM
gerbera.memopad replied at 15-11-2021 11:29 PM
Bila tengok dia perform kat Paralimpik Tokyo Hari tu memang nampak elok ya. Dah la tinggi siap :love ...

Masa gmbar dia viral dlu vs olimpik thn ni pon herlok. Dari dlu perasan herlok. Dlu mcm akim ahmad, tiba2 jd ala remy sehak. Xtau la kenapa dlm gmbar atas tu nmpk kepam pulak
Quote exclusive_vvip 16-11-2021 04:25 PM
Suchi replied at 15-11-2021 06:45 PM
Yup,tp taktau la yg cemana sbb helok plak dia nak kawen.

Nak tau kena kawan ngn dia baru tau apa  ...

Oh mungkin slow learner yg bleh membaca n mengira simple2 tu kot..
Quote selipar_hijau 16-11-2021 05:14 PM
Bab lain dia ok kott
Quote sosimple 16-11-2021 08:58 PM
dia umur 15thn br bole stat membaca.. ram slow sikit lah
Quote 3480 17-11-2021 01:49 AM
Dia oku lambat mbaca ja.. mgkin akademik slow sikit.. yg lain ok

Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.094887 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top