CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Letak ‘Car Seat’ Anak Dalam Kereta, Wanita Sebak Bekas Suami Masih Sayang

15-11-2021 01:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2405| Komen: 11

Description: Seorang wanita berkongsi kisah bekas suaminya mengajak keluar makan bersama mendapat perhatian ramai di media sosial semalam.
Seorang wanita berkongsi kisah bekas suaminya mengajak keluar makan bersama mendapat perhatian ramai di media sosial semalam.

Menerusi perkongsian video @amira.assaid di TikTok semalam, dia berkongsi detik-detik bahagia sepanjang keluar bersama bekas suaminya itu.


Kredit foto: TikTok

Berdasarkan video berdurasi 35 saat di TikTok, dia sempat bertanyakan beberapa soalan kepada bekas suaminya sehingga menghadirkan perasaan sebak.

“Bekas suami ajak keluar makan tapi, dia letak ‘car seat’ (kerusi keselamatan kanak-kanak) anak kami dekat depan, selepas itu saya tanya, awak sayang saya lagi tak? dan bekas suami jawab ‘mestilah sayang’.


“Masa ini saya dah sebak sebab mula teringat kenangan lama kami, terima kasih bahagiakan saya, saya doakan awak bahagia selalu dan jaga anak kita baik-baik,” kata wanita itu di dalam video.

Susulan perkongsian itu, rata-rata pengguna media sosial turut berasa sebak dan orang ramai juga mendoakan agar mereka kembali menjalinkan hubungan seperti dulu semula.

“Mesti dia tak keluar dengan perempuan lain sebab ada ‘car seat’ anak dekat depan,” kata @Yayanggrr.

“Kadang-kadang bercerai ini bukan sebab pasangan itu yang bermasalah, tapi sebab orang lain macam ipar dan mertua hingga terjadinya perceraian,” ujar @Shashanabd.

“Saya doakan semoga awak berjodohan semula, sebab tengok pandangan masing-masing masih penuh dengan cinta,” jelas @aiennatasha91.



Sehingga kini, perkongsian tersebut meraih lebih lebih tiga juta tontonan dan 346,700 tanda suka di akaun TikTok miliknya.


Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 15-11-2021 03:12 PM
Ololo sedehnya.... Sbb content mcm ni aku plak terjebak ada acc tiktok
Quote hareeeesah 15-11-2021 03:32 PM
Hahaah sebab nak nak tengok jugak leteww
Quote tootii 15-11-2021 04:14 PM
bercerai bkn maksud bermusuhan .. setiap yg berlaku ada hikmhanya ..
Quote Suchi 15-11-2021 04:29 PM
Tak paham pastu depa dating tu makan2 pastu balik jelaa ye?

Kekoknya rasa tapi takpelaaa dah bercerai kan dah jd org asing laa semula.
Quote Kurex 15-11-2021 04:50 PM
Sesuai letak dekat nod kongsi tular... Fokus ni lebih kepada sesuatu yg berilmiah
Quote UMMI_MAI 15-11-2021 04:53 PM
lor...kena cerita kat org ke
Quote KamikuP 15-11-2021 05:13 PM
Mohon deq qie qie tengok video ni sebelum hari bahagiua yaa
Quote Minami2013 15-11-2021 05:14 PM
Ni pun boleh jadi content [em:11:]
Quote downiey 21-11-2021 07:30 PM
demi content ke
Quote awenda507 21-11-2021 07:42 PM
Mungkin takda jodoh nk jd suami istri tp berjodoh utk kekal bersahabat. Moga yg baik2 aje utk kedua2nya.
Quote toynme 21-11-2021 10:11 PM
Malas nak komen hati i hitam kikiki

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 01:02 PM GMT+8 , Processed in 0.092371 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top