CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2720|Reply: 21

"Kalau Jadi Model, Saya OK!" - Latif Romly Tak Kisah Jadi Model Tapi Bukan Berlakon

[Copy link]
Post time 15-11-2021 05:05 PM | Show all posts |Read mode
Mempunyai rupa paras yang kacak dan bertubuh tinggi merupakan satu kelebihan untuk atlet lompat tinggi paralimpik negara, Abdul Latif Romly untuk menjadi seorang model.


Kemunculannya di acara Kuala Lumpur Fashion Week 2021 baru-baru ini menarik perhatian ramai apabila dia memperagakan fesyen Neonate di pentas peragaan tersebut.




  



Temuramah bersama wartawan Media Hiburan mendedahkan bahawa Latif tidak kisah jika mana-mana pihak mahu menawarkan dirinya menjadi model asalkan tidak bercanggah dengan jadual latihan lompat tinggi.


Sikapnya yang merendah diri itu juga menepis dakwaan tentang wajahnya yang dikatakan seiras Remy Ishak, sebaliknya dia lebih senang dikenali sebagai orang biasa sahaja.






Foto: Instagram Latif Romly



Tambahnya lagi, dia mahu rakyat Malaysia mengenali dirinya sebagai atlet sukan paralimpik dan bukanlah bidang komersial yang baru sahaja diceburi ini.


Semasa acara itu berlangsung, dia mengakui berasa gugup, namun tenang selepas mula melangkah ke pentas peragaan dan berjaya menamatkannya dengan baik.




  



Ketika ditanya tentang perancangan mendirikan rumah tangga, Latif akan bernikah pada bulan Disember 2022 dan pada waktu ini sedang sibuk membuat persediaan untuk Asia Para Games dan World Para Athletics Championship.




  



Tak sangka kan, Latif menerima tawaran untuk menjadi model di KLFW. Boleh digilap lagi bakat dalam bidang peragaan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 05:07 PM | Show all posts
rezeki dia.... semoga jd suami yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dia oku kategori apa yer? masalah pembelajaran ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalah pembelajaran lembam
Kalau komunikasi dgn org
Dia lembab tak..
Ke normal mcm kita

Maksud suh buat sesuatu dia cam loading ke
Tk paham ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 05:22 PM | Show all posts
baca description... perengganu pertama tu satu pun kata2 tulisan tu tak betul lepas tengok gambar tuan empunya... rasa sedih dan hiba nak menangis...

tapi iolsss kasihan dekat heolss dan nak doakan yang baik2 jah ya itu semoga jadi suami yang baik kekal hingga ke jannah... amin...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-11-2021 05:22 PM
baca description... perengganu pertama tu satu pun kata2 tulisan tu tak betul lepas tengok gambar tu ...

nmpk sgt sis tahan nak mengutuk khen…
yela gigih uols zoom hujung2 menangis dibucu katil haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 15-11-2021 06:11 PM
nmpk sgt sis tahan nak mengutuk khen…
yela gigih uols zoom hujung2 menangis dibucu katil haha

Tu la, nauzubillah min zalikkk hitamnya hati iolsss

Semua ni hasil minum & makan susu pisang basi dan kek kambuihhh belakang umah... di ikuti terikut perangai shuk dan ceknon...

Sebab iolss ni suci murni gittew dan body letopss ala2 anak dara persis badan andartu nasha aziz...

Agittew #donesalahkanoranglain dan bukan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-11-2021 05:22 PM
baca description... perengganu pertama tu satu pun kata2 tulisan tu tak betul lepas tengok gambar tu ...

Desc.yang mana 1 kaka
Dia bole ngeja tak kalau oku camni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-11-2021 06:30 PM
Desc.yang mana 1 kaka
Dia bole ngeja tak kalau oku camni

Yang ni kaka... Masa baca tu dah tak sabar2 iols nak scroll tengok gambar jejan herlokkk kekar persis hun haqeem siap jari dah standby nak screenshot... last2 menyorok tepi bucu katil di ikuti ambil kain langsir sambil ratib lindungi izzah...

Mempunyai rupa paras yang kacak dan bertubuh tinggi merupakan satu kelebihan untuk atlet lompat tinggi paralimpik negara, Abdul Latif Romly untuk menjadi seorang model.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lambat lagi dia nak kawen, mcm awal plak bertunang.
Umur pun muda lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 15-11-2021 05:13 PM
dia oku kategori apa yer? masalah pembelajaran ke?

Yup,tp taktau la yg cemana sbb helok plak dia nak kawen.

Nak tau kena kawan ngn dia baru tau apa ketidakupayaan dia tu.
Kelebihan dia korang dh tau kan o
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts

Seiras remy ishak katanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tengok dia perform kat Paralimpik Tokyo Hari tu memang nampak elok ya. Dah la tinggi siap
Atlit memang berganda nampak elok masa bertanding/berlatih.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm Nabil je pun.... X phm aku org Malaysia ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kacak ker?
Gambo bertunang tu muka dia macam muka mat over masa muda je
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 15-11-2021 11:29 PM
Bila tengok dia perform kat Paralimpik Tokyo Hari tu memang nampak elok ya. Dah la tinggi siap :love ...

Masa gmbar dia viral dlu vs olimpik thn ni pon herlok. Dari dlu perasan herlok. Dlu mcm akim ahmad, tiba2 jd ala remy sehak. Xtau la kenapa dlm gmbar atas tu nmpk kepam pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 15-11-2021 06:45 PM
Yup,tp taktau la yg cemana sbb helok plak dia nak kawen.

Nak tau kena kawan ngn dia baru tau apa  ...

Oh mungkin slow learner yg bleh membaca n mengira simple2 tu kot..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab lain dia ok kott
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dia umur 15thn br bole stat membaca.. ram slow sikit lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia oku lambat mbaca ja.. mgkin akademik slow sikit.. yg lain ok
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:05 AM GMT+8 , Processed in 0.084509 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list