CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Poor Baby,"- Kekasih Kim K Versi Malaysia 'Tumbang', Masuk Hospital

15-11-2021 02:58 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13434| Komen: 75|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sehari selepas kekasih menang Anugerah Bintang Paling Popular BH ke-34 (ABPBH34), Dini Schatzmann masuk hospital sebab demam dan jangkitan kuman.
Sehari selepas kekasih menang Anugerah Bintang Paling Popular BH ke-34 (ABPBH34),  Dini Schatzmann masuk hospital sebab demam dan jangkitan kuman.


Foto: IG

"Saya dah demam sejak beberapa hari lalu... sudah buat beberapa kali ujian Covid-19 dan semua keputusan negatif.

"Pada Ahad saya pergi hospital dan doktor dapati ada jangkitan bakteria. Jadi sekarang ni saya sedang berehat dan dapatkan rawatan di hospital.

"Sebelum ini saya ada banyak penggambaran outdoor, mungkin sebab cuaca saya jatuh sakit. Doktor bagi ubat drip dan Alhamdulillah keadaan semakin baik," katanya kepada mStar.



Di Instagram, Janna sempat berkongsi gambar tangan kekasih tercinta yang sedang terbaring.

"Poor baby Dini Schatzmann," tulis Janna.

Sementara itu Dini sempat mengucapkan terima kasih kepada yang mendoakan kesihatannya.



"Alhamdulillah keadaan saya sekarang baik-baik sahaja dan tak sabar nak meneruskan kerja seperti biasa.

Pada malam kemuncak ABPBH34, pasangan ini menarik perhatian ramai apabila tampil dengan fesyen berbeza mengenakan topeng penuh.



Netizen melabelkan pasangan itu sebagai Kim K dan Squid Game versi Malaysia.

Kim Kardashian, Foto: Google

Moga cepat sembuh ya Dini, kesian Janna sedih. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 15-11-2021 03:20 PM
KESIAN DAN KASIHAN
Quote babelina 15-11-2021 03:24 PM
hmmm.. moga cpt berjodohan..
Quote Kurex 15-11-2021 03:41 PM
Pompuan ni bawak sial ke sampai laki ni terkena tempiasnya
Quote zaraaqilah 15-11-2021 03:44 PM
kesiannnn....
Quote SuRiaGreeNz 15-11-2021 03:47 PM
ingtkn tgh preggy.. bambam semcm
Quote tootii 15-11-2021 03:53 PM
alolololooo sian baby ye
Quote SpyLeman 15-11-2021 04:08 PM
Habis tu, yg tumpahkan teh kunun deyols dah kawin tu betul la ek? Si Dini tu dah mula pening2, pembawakan budak gamaknya
Quote slyfynx 15-11-2021 04:22 PM
Ok. Aku jahat.
So aku nk cakap cr publisiti je ni
Quote KamikuP 15-11-2021 04:23 PM
Halah halah halah poor baby.. siannya diaer.. nak menitik air hidung nihh
Quote Kancilkering 15-11-2021 04:31 PM
sakit itu penghapos dosa….berani dtg majlis demam demam ye….
Quote isbritneybich 15-11-2021 04:32 PM
kenapa dalam gambar ni laki dia nampak lagi pretty
Quote Kancilkering 15-11-2021 04:32 PM
lepas pula check  suhu 36.5c tu ye
Quote doubleharmonic 15-11-2021 04:47 PM
kim k malaysia celah mana kalau ropa takat sherry jah?

Quote 800214 15-11-2021 04:51 PM
SpyLeman replied at 15-11-2021 04:08 PM
Habis tu, yg tumpahkan teh kunun deyols dah kawin tu betul la ek? Si Dini tu dah mula pening2, pemba ...

Betul. Hahah. Tp xde yg berani leak kan gambo. Takut kena syamannn!
Quote chikumanis 15-11-2021 04:55 PM
janna dah gemuk. ok, bye...
Quote chekacheku 15-11-2021 04:56 PM
Pelik2 org zmn skang..kapel diwar2 kan..kawen didiam2 kan smpai timbul mcm2 fitnoh.
Quote MyLadyMarmalade 15-11-2021 05:00 PM
She looked huge and the bling² all over her body made it worse. Is her mirror broken? Ke baby ckp "u cantik sangat syg", hence she is soldddddddd
Quote samshik 15-11-2021 05:21 PM
Kawenla nak... Rimas nengok awek ko yg asal kene kecham terus bipolar.. Dah mng ni mgkin ilg la bipolar she olls... Hurm
Quote akies 15-11-2021 06:33 PM
Baby baby boo..[em:14:]

Lihat semua komen(75)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:41 AM GMT+8 , Processed in 0.067973 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top