CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

“Tanpa Niat Menderhaka" - Pemuda PAS Johor Mohon Maaf Isu MB Kedah Ejek TMJ

15-11-2021 09:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3591| Komen: 52

Description: Gara-gara ‘kenakalan’ Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Muhammad Sanusi Md. Nor mengusik pemilik Johor Darul Ta’zim (JDT), Dewan Pemuda Pas Negeri Johor memohon maaf kepada Tunku Ismail Sultan Ibrahi ...
Gara-gara ‘kenakalan’ Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Muhammad Sanusi Md. Nor mengusik pemilik Johor Darul Ta’zim (JDT), Dewan Pemuda Pas Negeri Johor memohon maaf kepada Tunku Ismail Sultan Ibrahim, hari ini.


Ini susulan ‘percakaran’ di media sosial antara Muhammad Sanusi yang juga Presiden Persatuan Bolasepak Kedah (KFA), dengan Tunku Mahkota Johor.



Kenyataan yang dimuat naik Sanusi didakwa ditujukan kepada Tunku Ismail selepas perlawanan Kedah FC menentang JDT malam semalam yang menyaksikan kedua-dua pasukan terikat tanpa jaringan.

Ketua Dewan Pemuda Pas Johor, Ahmad Nawfal Mahfodz berkata, pihaknya mengambil maklum akan perlawanan yang berlangsung antara pasukan JDT dengan Kedah Darul Aman FC (KDA FC) di Stadium Darul Aman, semalam.


Menurutnya, pihaknya mengambil maklum berlaku salah faham dikhuatiri berpunca kekhilafan laras bahasa digunakan Muhammad Sanusi kepada Tunku Mahkota Johor lantaran teguran yang diberikan merujuk kepada isu tunggakan gaji para staf dan pemain KDA FC.




“Tanpa niat menderhaka, kami percaya bahawa beberapa kenyataan yang dikeluarkan oleh pihak Menteri Besar Kedah hanya membangkitkan semangat kesukanan, bukan atas dasar kepentingan peribadi.

“Justeru, Dewan Pemuda PAS Negeri Johor dengan rendah hati ingin merafak sembah ampun kepada Tunku Mahkota Johor di atas kekhilafan yang berlaku,” katanya dalam satu kenyataan dimuatnaik dalam laman Facebooknya hari ini. 


Sumber: K! ONLINE


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dani-rox 15-11-2021 09:43 PM


nah ambik... screencap dari gay porn, menurut akak @poohkey  
Quote Babai 15-11-2021 10:09 PM
dani-rox replied at 15-11-2021 09:43 PM
nah ambik... screencap dari gay porn, menurut akak @poohkey

Zaman dah moden nak masuk 2022 masih pulak ada lagi pemuda macam ni.
Quote abangbikerz 15-11-2021 10:17 PM
jilat slurrrplpplplpllplppppppppp
Quote kitmal 15-11-2021 10:21 PM
tahu pun kecut tel...r
Quote Normabaru 15-11-2021 10:36 PM
Hahahahahahaa... Terbaik dr ladangggg!!

PAS perangai gini.. Baikla ko turun dr pegang jawatan MB.. Nmpk cetek akai..
Wayar short lps dibaksin ke

Yang ank raja plak mcm xde keje lain..asik panas buntut mcm kuali je.. Xmatang lgsg! Nasib ko la bangsa johor dpt pemerintah asik kejenye melatah
Quote Cik_jantung 16-11-2021 07:07 AM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:33 AM

..........
Quote arreysha 16-11-2021 07:50 AM
Dia hantar McDonald's tu lebih kpd menganjing. Clown - McDonald's and No Diet
McDonald's always makes a clown happy
Quote Kancilkering 16-11-2021 08:17 AM
rasa bola sepak negara ni leh tukar jadik entertainment business le lagi bagus…nk promote balik liga super piala malaysia…..
Quote helicornia 16-11-2021 08:26 AM
I team MB kedah wpun bukan org kedah.baru ada akal.selama ni suka sgt membuli org
Quote mclaren 16-11-2021 08:33 AM
Menderhaka?? Mana baldi nak muntah.

Walaupun tak berkenan dengan Pas now... please lah... derhaka?? Come on... TMJ lahirkan MB Kedah ke? Eh kejap ni same MB yang hari tu langgar SOP test dove the Ford?
Quote BENTARA 16-11-2021 08:37 AM
laaaa mujur bukan gone eng ... klu gone eng sah la padang merbok dan dataran merdeka penoh ngn Pasukan Agama Songsang........
Quote lifeline 16-11-2021 08:55 AM
Kancilkering replied at 16-11-2021 08:17 AM
rasa bola sepak negara ni leh tukar jadik entertainment business le lagi bagus…nk promote balik lig ...

apa punya perangai eh menganjing mcm ni

rasa dlm dunia ni xde lg kot org yg title mcm dia tu perangai mcm ni
meluat tgk
Quote ifanonline 16-11-2021 08:56 AM
dia kata kat org boleh, org nak kata kat dier takleh...sebijik mcm mod gay cari.com dulu2...
Quote Babai 16-11-2021 08:56 AM
helicornia replied at 16-11-2021 08:26 AM
I team MB kedah wpun bukan org kedah.baru ada akal.selama ni suka sgt membuli org

I pun team MB Kedah walaupun sampai sekarang takde la suka pun MB kedah tu. Tapi dalam hal ni memang sokong MB kedah.
Quote stingerbreeze 16-11-2021 08:58 AM
ifanonline replied at 16-11-2021 08:56 AM
dia kata kat org boleh, org nak kata kat dier takleh...sebijik mcm mod gay cari.com dulu2...

teringat dialog hantu gigi dgn p ramlee..oh kau main kssar boleh...jap aku tiup trumpet dulu

kahkahkahkahkahkahkah
Quote johan-adx 16-11-2021 09:04 AM
xyh la smp minta maaf..benda ni anggap gurau2 aje
yg penting jgn koyak la sbb kita yg usik org dlu
Quote Babai 16-11-2021 09:05 AM
ifanonline replied at 16-11-2021 08:56 AM
dia kata kat org boleh, org nak kata kat dier takleh...sebijik mcm mod gay cari.com dulu2...

Hahahahaha
Quote Babai 16-11-2021 09:07 AM
johan-adx replied at 16-11-2021 09:04 AM
xyh la smp minta maaf..benda ni anggap gurau2 aje
yg penting jgn koyak la sbb kita yg usik org dlu

Betul. Kalau kita ni jenis cepat koyak, lain kali jangan usik orang.
Quote KamikuP 16-11-2021 09:07 AM
Lawak arr tertomoiih tu..  berani betui yaa MB Kedah ni.. ini yg kami mahukan

Lihat semua komen(52)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.073964 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top