CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Awak Tak Peduli Hak Awak, Baik Diam Tepi Jangan Sibuk' - Fauziah Nawi

15-11-2021 06:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4537| Komen: 11

Description: Pelakon veteran Fauziah Nawi tampil meluahkan rasa berang selepas pelakon berbakat besar, Amerul Affendi membuat pendedahan bahawa wataknya diganti dengan pelakon lain tanpa dimaklumkan terlebih dahu ...
Kredit foto: IG Fauziah


Pelakon veteran Fauziah Nawi tampil meluahkan rasa berang selepas pelakon berbakat besar, Amerul Affendi membuat pendedahan bahawa wataknya  diganti dengan pelakon lain tanpa dimaklumkan terlebih dahulu.




Menerusi posting di laman sosial beliau, Fauziah menyifatkan sikap ditunjukkan produksi tersebut sebagai biadab dan kurang ajar.

Tambahnya lagi, pihak yang terlibat tidak sepatutnya membiarkan aktor tersebut menunggu dan dan perlu memaklumkan terlebih dahulu sekiranya ingin mengugurkan namanya.






Pelakon berusia 68 tahun ini turut memberitahu bahawa nasib pelakon dan mereka yang berada di sebalik tabir akan terbiar dan teraniaya selagi tiada Akta Pembelaan untuk insan bergelar anak seni.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 15-11-2021 06:53 PM
Sokong auntie ...teruskan berlakon tnpa veteren drama kita hambar

Aku peminat gambaq melayu
Quote Begbiru 15-11-2021 09:33 PM
sedih industri filem Malaysia ni....yg berbakat makin terpinggir... mcm mn lah industri nak maju...nak bawa ke international level... kalau asyik muka kayu...acting kayu je memanjang
Quote dudaberhias 15-11-2021 09:37 PM
betul sangat.. apa ke bengap tak reti nak bagitahu dah tak nak pelakon tu...

tu pun mujur pelakon tak nak besarkan... kalau di samannya ko dikkkk habis production yang sedia sangkak jadi makin sangkak...

kerja main2 ke apa...
Quote Cik_jantung 15-11-2021 09:49 PM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:30 AM

...........
Quote musangbodoh 15-11-2021 11:28 PM
cuba imagine komen2 tu dgn gambar no 1...mcm x kena je
Quote airmineral 16-11-2021 09:23 AM
kesiannya la
da dijanjikan dpt job tiba2 dpt kt org lain pastu xbgtau  kt empunya diri

production  house mane la yg xprofesional ni .
Quote Trumpettt 16-11-2021 09:39 AM
Bagus bersuara...teruk sungguh industri ni..penuh hasad dengki. Amerul ni berbakat semoga tabah
Quote babelina 16-11-2021 10:56 AM
moga Fauziah Nawi sihat selalu.. suka sgt kt dia..n moga dia & Amerul sukses selalu dan diperluaskn lg pintu rezkinya.. amin yra.
Quote chazey 16-11-2021 10:59 AM
Malaysia.

Tak tahu kenapa toksik merata. Mana2 alam pekerjaan pun sama. Kerana kita amalkan budaya patriaki ka gimana?
Quote chazey 16-11-2021 11:00 AM
Cik_jantung replied at 15-11-2021 09:49 PM
Apa kekadahnya isu rakyat bedua ni begaduh.. fauziah ni producer yg reject amerul ke...

Fauziah ta ...

Retis antivaks tu ada kacau periuk nasi orang ke macam produksi hanat yang naya si Amerul ni?
Quote whimsicalmusic 16-11-2021 11:21 AM
Cik_jantung replied at 15-11-2021 09:49 PM
Apa kekadahnya isu rakyat bedua ni begaduh.. fauziah ni producer yg reject amerul ke...

Fauziah ta ...

Fauziah ni sokong amerul ni kan based on ape die tulis atas tu..

Lihat semua komen(11)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 03:57 AM GMT+8 , Processed in 0.179560 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top