CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Cari Pasal, Ibu Memberontak Aliff Syukri Calonkan Diri Sebagai PM Ke-9

17-8-2021 11:56 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2279| Komen: 17

Description: Semalam, gempar mengenai Tan Sri Muhyiddin Yassin meletakkan jawatan sebagai Perdana Menteri, namun beliau akan menjadi caretaker Perdana Menteri sehingga Perdana Menteri baharu dilantik.
Semalam, gempar mengenai Tan Sri Muhyiddin Yassin meletakkan jawatan sebagai Perdana Menteri, namun beliau akan menjadi caretaker Perdana Menteri sehingga Perdana Menteri baharu dilantik.

Mengambil kesempatan isu masih panas, penyanyi dan usahawan Datuk Seri Aliff Syukri menzahirkan hasratnya dengan memohon jawatan Perdana Menteri ke-9 Malaysia.


Kredit foto: IG Aliff Syukri

Di Instagramnya Aliff memuat naik foto borang permohonan jawatan berkenaan.

Menerusi entri itu, Aliff turut meminta orang ramai mendoakan supaya segalanya dipermudahkan.

Hantaran tersebut mendapat pelbagai reaksi dari semua pihak termasuklah bondanya sendiri.



Dalam pada masa yang sama, ada juga sesetengah netizen yang menganggap penyanyi Lala Raya ini tidak serius memandangkan nombor kad pengenalan yang diisinya itu milik wanita kerana berakhir dengan nombor genap.


Sumber: BeautifulNara

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tokchik 17-8-2021 12:01 PM
Nak gelak ke nak carutkn?
Quote MsKathryn 17-8-2021 12:07 PM
Asyik merapu potpet ngangis2 dgn gaya pondan je la kalo toklip jd PM...  kalo jumpa kat luar bkn rakyat nk respect mungkin kena ludah ada la
Quote RatuDunia94 17-8-2021 12:14 PM
Sajat bakal dilantik Menteri Pembangunan Gender Ke Tiga
Quote rospinki 17-8-2021 12:18 PM
haha saja je kot
dia gurau je tu
Quote rospinki 17-8-2021 12:19 PM
better bgi karos

singlemom
if i can manage this office alone
4 kids to feed
and side bisnes to run
why not?
Quote MontanaHannah 17-8-2021 12:22 PM
Dia ni bodo

dan bukan manusia juga

adalah dia ini seekor   sotong yang tidak ketahuan jantina

duit banyak ,pergi beli akal xpun ubat pelincir otak bagi otak tu cerdas sedikit, ini bodoh sangat


semua perkara mahu di viral kan...

kais viral hubungan seks ko dgn bini tongong ko satu kali lah

bila lagi mau tunjuk lebih bodo ?

Ini kali lah...

aliff syukri anak jutawan bodo
Quote Ayda89 17-8-2021 12:25 PM
Boring sgt dah ke dato haha
Quote namr 17-8-2021 12:26 PM
Ko diam je la pondan bodo
Quote nakkomenjugak 17-8-2021 01:35 PM
irrelevant. pandai bergurau
next
Quote addved 17-8-2021 01:36 PM
Attention seeker
Quote tikusmontok 17-8-2021 01:43 PM
Iols nyampah dia ni tp apa yg dia post kat ig tu lantak makbpk dia la..org lain yg garit p viralkan sana sini tu knpa?
Quote sambaldurian 17-8-2021 01:48 PM
jeles la tu sepitsiput x sisipkan lagu dkt dia cm azwan ali.
Quote edayildiz 17-8-2021 01:54 PM
xjd nk carut  sbb dia gurau jer kan
kalau dia ni jd pm..jgn lupa amik sajad,kak vee semua pondan segala bapuk jd org kanan
Quote imanjannah 17-8-2021 02:06 PM
lantak la ko alip, nk buat apa pun lagi kan, harta banyk, hidup mewah
Quote Kitty_catz 17-8-2021 02:10 PM
laaaa bodoh sangat ni nak jadi pee em
Quote me12345 17-8-2021 02:21 PM
Mental dia ni...
Quote Xim 17-8-2021 02:26 PM
Closed...bukan isu semasa...

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 03:07 AM GMT+8 , Processed in 0.057078 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top