CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Nicki Minaj Disaman Cuba Tutup Mulut Mangsa Rogol Suaminya?

17-8-2021 11:39 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1633| Komen: 16

Description: Penyanyi Rap Nicki Minaj dan suaminya Kenneth Petty disaman seorang wanita yang mendakwa dirinya dirogol Petty pada 1994.
Penyanyi Rap Nicki Minaj dan suaminya Kenneth Petty disaman seorang wanita yang mendakwa dirinya dirogol Petty pada 1994.

Wanita yang kini berusia 43 tahun mendakwa dia diserang Petty ketika berusia 16 tahun di Queens, New York City.


Nicky Minaj, 38, dituduh menghubungi keluarga mangsa dan berbohong kepada pengikutnya di media sosial mengenai kejadian itu.


Kredit foto: The New York Times

Mangsa mengajukan tuntutan di Mahkamah Daerah AS untuk Daerah Timur New York dengan mendakwa ditawar 500,000 USD bersamaan RM2.1 juta kepada mangsa untuk menutup cerita, lapor TheGuardian.

Wanita itu menolak tawaran yang diberikan oleh Nicky Minaj kemudian mendapat gangguan dan ancaman daripada penyanyi itu.

Sebelum ini, Kenneth ditahan kerana disyaki memperkosa dan kemudian mengaku bersalah atas cubaan memperkosa dan menjalani hukuman penjara empat setengah tahun.


Mangsa disahkan mengalami kemurungan dan paranoid kerana pergerakannya diekori serta menerimana gangguan dan ancaman daripada Nicky Minaj, Kenneth Petty dan rakan-rakan mereka.


Sumber: mStar


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 17-8-2021 11:56 AM
terus nampak selulit gambar ni tak diedit ye
Quote AKAZ85 17-8-2021 11:57 AM
Teringat pulak dulu acik minaj bagitau sehari 6 kali dia bajak bendang ngan laki dia.. Sampai 6 kali dok tonyoh masih lagi laki nak merogol orang.. Haizzz
Quote azwanaliori 17-8-2021 12:03 PM
Edited by azwanaliori at 17-8-2021 04:07 AM

Kes rogol tahun 1994
Kenneth tu dah kene hukum pun penjara 4 tahun setengah
Nicki pulak dah offer pampasan juta2

Jd nak macam mana lg.. nak public apologies ke ape ..xpaham iols


Quote MissLana 17-8-2021 12:06 PM
iols tidak kenal shuben acik nicki ni. retis rapper kah?
Quote slyfynx 17-8-2021 12:06 PM
BTW, wow
Unedited pic.
Yang kedua, mule2 baca tajuk aku terpikir cardi B
Quote Ayda89 17-8-2021 12:40 PM
Tak cukup la tu kot. Cer offer lebih lagi haha
Quote nakkomenjugak 17-8-2021 01:37 PM
hmm acik nikki ni abang dia raype minor pun sheol defend
ni laki sheol pulak
all that money and fame tapi still pilih thug
Quote dua_chzy 17-8-2021 01:38 PM
Saya suka gambar ini karna Nicki tak airbrush sangat selulit di peha dia.
Quote mclaren 17-8-2021 01:44 PM
azwanaliori replied at 17-8-2021 12:03 PM
Kes rogol tahun 1994
Kenneth tu dah kene hukum pun penjara 4 tahun setengah
Nicki pulak dah offer ...

Yang kena hukum 4 tahun tu atas jenayah rogol mangsa 43 tahun tu ke atau kes lain? Dia mengalu betsalah atas percubaan merogol dan served 4 years and a half. Same woman ke?
Quote dua_chzy 17-8-2021 01:44 PM
AKAZ85 replied at 17-8-2021 11:57 AM
Teringat pulak dulu acik minaj bagitau sehari 6 kali dia bajak bendang ngan laki dia.. Sampai 6 kali ...

Cerita tahun 1994 der.
Quote rainbowrainz 17-8-2021 01:45 PM
Adan uke ko kan..bdn kau penuh tatoo kau tulis Allah..mohtif??sbb kau jahat menganjingkan org Islam
Quote edayildiz 17-8-2021 01:50 PM
4 thn jer kes kes rogol..kejap sgt..sanggup backup laki...yg 4 thn tu kan kes mangsa lain..
btw kalau kejadian masa umo 16..skrg dh 43..ada kesan lg ke? tp dia saman niki sbb cubaan tutup mulut mangsa..nape la laki sheols ni suka merogol..bini dah herlok kot..tp laki sheols hensem la utk bangsa dia..kalau dia mitk baik2 ramai jer sgup scandal ngn dia..
Quote borrow 17-8-2021 01:55 PM
klo bc kat guardian , victim katanya kena attack n ugut dgn pisau.Time tu umur 16 thn. Nicky offer duit utk tarik balik stori , sheols tamo. Pastu diugut plak.
Quote whimsicalmusic 17-8-2021 04:40 PM
Kesian dia ni..rasanya abg die pn ade kes rogol jgk kn? Pastu mcm yg kena keluar duit semua dia..adoii
Quote TomyamPuteh 17-8-2021 04:52 PM
Blh tahan rupa paras laki acik niki ni ye.
Quote dani-rox 18-8-2021 01:38 AM
Laki dia ada kes bunuh gak kan? Dgn melanggar probation sbg sex offender.
Duit juta2 dollar, ujung2 taste bekas banduan.

Ai harap mangsa menang kes saman dan Minaj laki bini jatuh bankrap

Lihat semua komen(16)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:54 PM GMT+8 , Processed in 0.104211 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top