CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jururawat Letak Jawatan Bila Akaun 'Onlyfans' Diketahui Kawannya

17-8-2021 09:42 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 9035| Komen: 68|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Seorang jururawat berhenti dari kerjaya perubatannya setelah rakannya menemui akaun lucahnya dalam talian.



Seorang jururawat berhenti dari kerjaya perubatannya setelah rakannya menemui akaun lucahnya dalam talian.

Allie Rae membuat akaun Onlyfans sebagai kerjaya separuh masa kerana mempunyai kesungguhan sebagai jururawat.

Namun, rahsianya terbongkar apabila pihak pengurusan memanggilnya dan memberi amaran.

"Saya jadi tak selesa sebab orang lebih menumpukan perhatian pada apa yang saya buat di luar hospital berbanding prestasi saya di hospital."


Foto :Daily Star


Jadi, Allie mengambil keputusan berhenti sebagai jururawat lalu menjadikan akaun Onlyfans sebagai pendapatan utamanya, seperti yang dilaporkan Daily News.

"Saya suka bekerja di hospital, akaun OnlyFans pula sebab saya suka dan banyak membantu kewangan kami.
Tapi, mereka tak faham semua tu."

Bagaimanapun, Allie turut mengakui yang ianya menguntungkan apabila mendapat USD75,000 kira-kira RM318,000 sebulan

Lebih baik, dia tidak perlu lagi bekerja keras bertukar shif selama 14 jam selepas ini.


Foto :Daily Star

Jadi, dengan kerjaya sepenuh masanya ini, Allie dan suaminya lebih bereksperimen tentang seks.

"Tak pernah terfikir, video kami berhubungan intim boleh dijual kepada orang yang tidak dikenali."

Namun, Allie berkata, mereka tidak menjual diri dalam talian kerana ianya sekadar satu pekerjaan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fly_in_d_sky 17-8-2021 10:17 AM
kat twitter selalu nampak .. ramai yang retweet ...
semak sampai buat report kat twitter ...

cara baru promo porn selain guna website
Quote supermum 17-8-2021 10:37 AM
Bukan jual diri katanyaaaaa
Quote Normabaru 17-8-2021 10:49 AM
Gini lawa xpela jgk nk bkak onlyfans.. Yg ponen2 tu nk bkak dah la xori berkerak pulakkk!
Quote Minami2013 17-8-2021 10:58 AM
Scary nye pemikiran org skrg ni. Anyway, kalau sebulan 75k, dalam 14 bulan dah jadi jutawan.  
Quote mogey 17-8-2021 11:01 AM
Pompuan malaysia pun ada je yg bukak acc onlyfans.. salah sorangnya minah pramugari yg dulu kena kecam sbb viral hotel tpt dia kuarantin.. lps kena dumped ngan bf kaya teros miskin xdak duit terpaksa jual nude kat onlyfans..
Quote syamzana 17-8-2021 11:07 AM
ngeseks ngan toklaki boh dlm acc onlyfans dpt puluh2 ribu. dasat2 cara cari duit skrg. brenti je la jadi misi tu, blh hasilkan video kebabom lg pahni. dah jd fulltime kan.
Quote FitzTzif 17-8-2021 11:12 AM
aku je ke yg rasa muka dia ni nampak pelik?
Quote squeeze 17-8-2021 11:20 AM
fuhhh... RM318,000 sebulan.  
Quote mamajawie 17-8-2021 11:24 AM
FitzTzif replied at 17-8-2021 11:12 AM
aku je ke yg rasa muka dia ni nampak pelik?

you are not alone..aku pun rasa muka n portion badan dia lain maciam..cam aneroksia tapi berboobs tembikai

Quote nikaido 17-8-2021 11:29 AM
Haritu tengok interview sorang ahli 'onlyfans' dgn wartawan media sosial dr singapore, amoi onlyfans tu kena sindir dkt ruangan komen sebab asyik ckp dia adalah seorang 'content creator' ala2 penggiat seni walhal kerja senang ambik gambar buka baju je
Quote ajinomotonosuga 17-8-2021 11:54 AM
Normabaru replied at 17-8-2021 10:49 AM
Gini lawa xpela jgk nk bkak onlyfans.. Yg ponen2 tu nk bkak dah la xori berkerak pulakkk!

Sherry al padat klo bukak aku ghaser meletoppppsss talian tu...tooo hotzz gitu
Quote Babai 17-8-2021 11:56 AM
Kepala ngan badan tak proportionate
Quote BoongaKertas 17-8-2021 12:03 PM
Babai replied at 17-8-2021 03:56 AM
Kepala ngan badan tak proportionate

chuols! baru iols nak komen benda sama. hahaha.
Quote Babai 17-8-2021 12:07 PM
BoongaKertas replied at 17-8-2021 12:03 PM
chuols! baru iols nak komen benda sama. hahaha.

Hahahahaha
Quote cmf_premierleag 17-8-2021 12:13 PM
mogey replied at 17-8-2021 11:01 AM
Pompuan malaysia pun ada je yg bukak acc onlyfans.. salah sorangnya minah pramugari yg dulu kena kec ...

ms dia bukak onlyfans dulu, seingat akak dlm ms seminggu dia dpt dlm RM 20K mcm tu based on number fans dia.kecoh gak kt bod bloggers sana ms tu
pastu baca ig dia ramai jejantan sengkek merayu suh bg diskaun..so sheols bg diskaun tp limited time offer je ms tu...dlm RM 300/mnth ke mcm tu la
Quote Ayda89 17-8-2021 12:50 PM
Aku jeke yg noob tak pernah ambil tau sebenar2nya acc only fans tu apa hahah
Quote Normabaru 17-8-2021 01:19 PM
ajinomotonosuga replied at 17-8-2021 11:54 AM
Sherry al padat klo bukak aku ghaser meletoppppsss talian tu...tooo hotzz gitu

Hahaha. Sambil tahan napas cekak pinggang.hahaha
Quote budaktua 17-8-2021 01:24 PM
Ayda89 replied at 17-8-2021 12:50 PM
Aku jeke yg noob tak pernah ambil tau sebenar2nya acc only fans tu apa hahah

aku pon...serius..


onlyfans ni mcm subribe chnnel tu ke..? kena byr? pas tu blh tgk yg private gmbr? mcmana nk tahu org ada onlyfans punya page ke watever..

Quote Ayda89 17-8-2021 01:27 PM
budaktua replied at 17-8-2021 01:24 PM
aku pon...serius..



Biarkan yg pakar menjawabnya. Aku mmg taktau haha

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 05:28 AM GMT+8 , Processed in 0.051976 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top