CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ambik Kau, Memondan Lah Sangat!" - Diva AA Sindir Sajat?

3-3-2021 04:58 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6652| Komen: 35|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampaknya, isu Sajat turut mendapat perhatian Azwan Ali yang terkenal lancang berkata-kata.
Nampaknya, isu Sajat turut mendapat perhatian Azwan Ali yang terkenal lancang berkata-kata.


Kredit foto: FMT


Dalam ciapannya baru-baru ini, pengacara yang turut dikenali sebagai Diva AA itu menyindir seorang usahawan 'bapok' dipercayai Sajat.

Walaupun tidak menyatakan nama status itu ditujukan, namun rasanya umum tahu siapa dimaksudkannya.

"Betul ke ada bapok lari sampai tak boleh dikesan JAIS? Siap nyahaktifkan akaun Instagram dia.

"Ambik kau, memondan lah sangat!" perlinya.


Kredit foto: Twitter

Sementara itu, dalam ciapan terbarunya Azwan memaki Maybank atas layanan berat sebelah diterimanya.


Dia turut berkongsi tangkap layar perbualannya dengan pihak Maybank berhubung sebuah isu yang difahamkan sudah berlanjutan beberapa tahun.


Kredit foto: Twitter

Ciapannya itu mendapat perhatian Maybank yang menyatakan kekesalannya berhubung isu itu. - CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rajamoney 3-3-2021 05:13 PM
"pokimak ko lah" - azwan haji ali
Quote bankerpencen 3-3-2021 05:20 PM
Yaasss diva AA
Quote Lagubestbest 3-3-2021 05:31 PM
rajamoney replied at 3-3-2021 05:13 PM
"pokimak ko lah" - azwan haji ali

ayah dia je? dia belum haji lagi ke?
Quote jasmeen 3-3-2021 05:50 PM
{:handsome
Quote sfrnna 3-3-2021 06:17 PM
takdak hiburan lain sooo... memaki jela keja.
Quote giyomi 3-3-2021 06:38 PM
klu akak, akak akan marah gak, helo even if we have rm100 pon we are still ur customer
Quote Nenasketum 3-3-2021 07:00 PM
Lagubestbest replied at 3-3-2021 05:31 PM
ayah dia je? dia belum haji lagi ke?

Dia pi umrah. Orang kekaya ni pegi Umrah macam ber vacay gitu
Quote salmon-suki 3-3-2021 07:02 PM
Knp ngn maybank tuh?ai so far,ok jah berurusan dgn maybank..mtk refund duit y kena telan pn dorg uruskan,mtk refund duit byr 2kali kt mart pn ok je dorg uruskan..urmmmm...
Quote ikanmasin 3-3-2021 07:49 PM
dia mana peduli.ko sapa ttp kene maki..
Quote Carcosa 3-3-2021 10:51 PM
Lepas wish Morning tu, Dibah kena block dgn Maybank ke camna? {:handsome
Si Laura tu dah dpt membaca yg dia bakal di cerca oleh Dibah kah?
Quote dudaberhias 3-3-2021 10:54 PM
Sape tag @Kurex dapat  1 trillion... TC applies
- diva AA

padahal tak dapat haper pun koh koh koh
suka pulak iols tagline heols yang tu
Quote cikgojesss 3-3-2021 11:06 PM
Carcosa replied at 3-3-2021 10:51 PM
Lepas wish Morning tu, Dibah kena block dgn Maybank ke camna? {:handsome
Si Laura tu dah dpt membac ...

sepatutnya lepas dibah wish morning kul 8 tu terus je hantar hencapan sekali.. ni pukul 11 baru nk start hencap sempat la laura blocked heshe
Quote kiah_mai_pulak 3-3-2021 11:06 PM
dudaberhias replied at 3-3-2021 10:54 PM
Sape tag @Kurex dapat  1 trillion... TC applies
- diva AA


nk buat mcm ni lah lepas ni.. dah bosan dh tagline mggelabah teksssss tu. hahH

sapa tag @Cari-Saiful dpat 10k... TC applies

aderrrr???
Quote Carcosa 3-3-2021 11:10 PM
cikgojesss replied at 3-3-2021 11:06 PM
sepatutnya lepas dibah wish morning kul 8 tu terus je hantar hencapan sekali.. ni pukul 11 baru nk ...

Ha kennn. Dibah terkilaf disitu. Kohkohkoh.
Laura dah di brief oleh colleague2 dia yg Melayu, suruh block sebelum dicerca dihina di hencap oleh Dibah.
Nyata itu langkah yg paling bijak oleh sis Laura.
Quote dudaberhias 3-3-2021 11:13 PM
kiah_mai_pulak replied at 3-3-2021 11:06 PM
nk buat mcm ni lah lepas ni.. dah bosan dh tagline mggelabah teksssss tu. hahH

sapa tag @Cari-S ...

tu la...
sape tag @Acikgomen dapat 10k... tc applies gitturhh
bagitau suruuh bayo utang upline kek mamasabariah yg tertunggak bulan lepas...


ko aderrr???
Quote Kurex 3-3-2021 11:37 PM
dudaberhias replied at 3-3-2021 10:54 PM
Sape tag @Kurex dapat  1 trillion... TC applies
- diva AA


Beria ye followers dia tag...
Quote user.name 4-3-2021 12:15 AM
ni thread bamjat ke thread laura whoareyousss gituh hahaha
Quote user.name 4-3-2021 12:15 AM
kelass acik laura ada thread sendiri kat bod gosip tempatan forum cari hoccayyy
Quote user.name 4-3-2021 12:16 AM
ayuh viralkan muka laura tersial tuhh

Lihat semua komen(35)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 03:54 PM GMT+8 , Processed in 0.646375 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top