CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ibu Paling Kedekut, Biskut Pun Dibakar Atas 'Dashboard' Je!

3-3-2021 03:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3780| Komen: 30

Description: Seorang wanita diberi jolokan ibu paling kedekut di dunia.
Seorang wanita diberi jolokan ibu paling kedekut di dunia.



Jordan Page, 27, mengakui tidak kisah mencatu bekalan makanan anak-anaknya, lapor Mirror.



Malah, dia juga sering meminta lebihan makanan daripada jiran tetangga.

Paling teruk, dia pernah memasak kuih di atas papan pemuka (dashboard) kereta ketika cuaca panas demi menjimatkan penggunaan eletrik.


Tisu tandas pun dicatu

Kredit foto: TLC

Dia berkongsi hal itu menerusi program di saluran TLC, Extreme Cheapskates.

Menurut wanita dari Utah, Amerika Syarikat itu, anak-anaknya turut mengikut sikapnya.

"Orang fikir kaedah saya terlalu ekstrem, mereka fikir saya gila tapi saya tak kisah," ujarnya. 


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rajamoney 3-3-2021 03:31 PM
kalah lah acik ni

Quote Kurex 3-3-2021 03:35 PM
Habis tu, masak tak biskut dia?
Quote dudaberhias 3-3-2021 03:36 PM
Kurex replied at 3-3-2021 03:35 PM
Habis tu, masak tak biskut dia?

Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashboard. Datang balik kat kereta tengok2 dah masak, apa lagi makan je lah koh koh kih.
Quote Nana_Man 3-3-2021 03:37 PM
Kurex replied at 3-3-2021 03:35 PM
Habis tu, masak tak biskut dia?

Kalau telur mata lembu bole masak... mgkn cookies yg adunan tipis2 bole masak jgk.
Quote makadek 3-3-2021 03:50 PM
dudaberhias replied at 3-3-2021 03:36 PM
Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashb ...

Hahahah mcm mana ko tau dh masak....nampak garing eh

Aku penah tertinggal hp nokia erikson
Cair weh skrin dia
Quote makadek 3-3-2021 03:51 PM
Apa jd ng mak dia..kaya raya ke bila kedeks mcm tu
Quote Dwdrum 3-3-2021 03:55 PM
Bukan mahal barang masakan tetapi jenis kedekut.... Sama seperti couponing stuff... Supermarket mahu marketing supermarket depa...
Quote Redmyvi 3-3-2021 04:01 PM
dudaberhias replied at 3-3-2021 03:36 PM
Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashb ...

Wow dasyat nya masak sosej tu..
Quote Redmyvi 3-3-2021 04:02 PM
yg gambar kt tandas tu jimat apa? tisu kaa.. mampus la kalau cirit
Quote chandrahusin 3-3-2021 04:15 PM
fav prog aku dulu2 tu
extreme cheapskates/couponing
yg paling geli
yg guna benang dental floss dgn tisu
berkali2
sgt yuckks!
Quote merrissa 3-3-2021 04:16 PM
dahsyat kedekutnya

teringat plak cter khiriah...mimi tapau kot...

semua org ingt dia kedekut sb dia suka tapau makann lebih

rupanya dia sedekah...
Quote bellaamsar 3-3-2021 04:31 PM
rajamoney replied at 3-3-2021 03:31 PM
kalah lah acik ni

Hahahaa baru nk cakap benda sama. Ingat mak hagemaru paling kedekut
Quote wirazam 3-3-2021 06:50 PM
dudaberhias replied at 3-3-2021 03:36 PM
Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashb ...

sosej bukan ke dah masak..cuma nak kena panaskan je sblm makan..btw, boleh je guna kaedah u ini utk "masak" sosej dikala cuaca kita kat malaysia nih panas bebenor...



Quote Tinot7 3-3-2021 07:00 PM
kesian anak2 dia
Quote salmon-suki 3-3-2021 07:04 PM
Ai igtkn maksedara ai je y spesis kedekut taik idung masin..rupenye ada lg y jaguh drpd dia{:smile
Quote Reymz 3-3-2021 07:04 PM
Nana_Man replied at 3-3-2021 03:37 PM
Kalau telur mata lembu bole masak... mgkn cookies yg adunan tipis2 bole masak jgk.

Saya pernah kena, parking kereta kat tengah panas, lupa ada telur, balik rumah pecah kan telur nak goreng, dah jadi half cook.... ingat kan kena santau memula hahaha
Quote salmon-suki 3-3-2021 07:05 PM
dudaberhias: Masak kot sebab soft cookies...Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashboard. Datang balik kat kereta tengok2 dah masak, apa l ...


Tu namanya rezeki di dashboard.. kekeke~{:smile
Quote Scheherazade 3-3-2021 07:07 PM
Ikhh, trlmpau kedekut ni.
Quote Nana_Man 3-3-2021 07:09 PM
Reymz replied at 3-3-2021 07:04 PM
Saya pernah kena, parking kereta kat tengah panas, lupa ada telur, balik rumah pecah kan telur nak ...

Hahahaha!!!!! Part santau tu klakar.. tapi lama ke telur tu tertinggal dlm kete?

Lihat semua komen(30)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:35 PM GMT+8 , Processed in 3.146370 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top