CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Asyik Mengacau Je, Ada Yang Tak Senang Tengok Puteri Sarah Dan Syamsul Yusof Berbaik!

3-3-2021 03:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6860| Komen: 30|Original author: Oleh: Saiful

Description: Puteri Sarah Liyana bengang dengan individu yang tak habis-habis menganggu rumah tangga dan keluarganya di media sosial.
Puteri Sarah Liyana bengang dengan individu yang  tak habis-habis menganggu rumah tangga dan keluarganya di media sosial.

Kaa Sarah, individu tersebut sanggup mencipta akaun palsu semata-mata untuk 'stalk' aktiviti harian isteri kepada Syamsul Yusof ini.


Malah menurut pelakon itu, individu tersebut seolah-olah tidak berpuas hati apabila Sarah dan suami berbaik semula.

Foto: IG

"Selamat pagi stalker, mesti hari-hari awak ingat saya kan? So sweet, setiap hari awak intip saya, tahu aktiviti saya, okay stalk la.

"Instagram saya tak private pun, maaf saya terlalu sibuk dengan keluarga, dengan kerja, dengan perniagaan. Saya tak ada masa untuk buat benda lain tak macam awak.


"Sampai terpaksa buat akaun palsu untuk kacau saya. Dah 2021 dear, terimalah kalau buat jahat Allah takkan izinkan awak menang, Allah tak tidur. Memang tak tenang ya tengok dah berbaik?" katanya melalui IG Story.

Bukan Sarah sahaja yang dikacau malah ahli keluarga dan kawan-kawan pun menerima nasib sama.

"Lepas tu kacau kakak ipar saya, kacau kawan-kawan saya, kacau stokis (perniagaan) saya. Malah ibu mentua pun awak menggila kacau.

"Nak kena report polis lagi ke awak ni? Tolong jaga maruah tu sikit. Tolong pergi berubat, teruk sangat dah awak ni.




"Kalau awak rasa tak tenang, selalulah tahajud dan solat taubat. InsyaAllah rasa berdosa yang menebal dalam diri tu akan terhapus sedikit demi sedikit. Hidup pun tenang. Tak adalah rasa insecure 24 jam. Good luck dear."

Siapalah agaknya yang kacau tu kan? Teringin nak jadi isteri Syamsul lah tu! -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Geeayden 3-3-2021 03:59 PM
Semoga rumahtangga sarah dan shamsul dijauhi dari manusia yg berniat jahat
Quote mieymiey 3-3-2021 04:08 PM
Terus terbayang anak Degawan
Quote bruberry88 3-3-2021 04:32 PM
dia cakap pasai ira kaza ke?
Quote Hypothetically 3-3-2021 04:38 PM
Suka tengok Summayah, lovely girl.
Quote syidasaleh 3-3-2021 04:49 PM
5gk dia berbalas komen ngan biras dia pun over lahai. Mcm netizen jugak jari jemarinya. Terus nmpk tak lemah lembut
Quote mamastoney 3-3-2021 05:00 PM
Sarah...Sarah.....kalo Sol tu jenis yg setia, dtg lah Miss Universe, Miss World hatta bidadari sekalipun, Sol takkan layan dan u tk perlu rs insecure....
Quote _blackbird 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. no 1 bff dia masa kat sekolah. tapi apesal aku tgk dia skang tak hot masa mcm masa sekolah dulu
Quote dua_chzy 3-3-2021 05:28 PM
_blackbird replied at 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. ...

Sebab dulu korang overhypekan dia ja. Ramai lagik cantik tapi korang tak nampak sebab tak menonjol. Sekarang baru mata korang melihat kebeneran.
Quote Manjahati 3-3-2021 05:33 PM
Moga baik2 jer utk sarah sol..hati2 ye pencaras mmg ada dimana2
Quote _blackbird 3-3-2021 05:43 PM
dua_chzy replied at 3-3-2021 05:28 PM
Sebab dulu korang overhypekan dia ja. Ramai lagik cantik tapi korang tak nampak sebab tak menonjol ...

masa sekolah dulu dia mmg lawa la. tapi bff dia masa sekolah dulu lagi cun. hihihi dia tak perlu utk seek attention pon mmg org akan notice dia kat sekolah tu. hahaha mungkin dalam gambar dia tak nampak cantik kot tak photogenic.
Quote chandrahusin 3-3-2021 05:48 PM
Sarah, kau suruh je Sol Sol Sol
warning pempuan tu
motif Sol Sol Sol diam diri?
Quote dua_chzy 3-3-2021 06:02 PM
_blackbird replied at 3-3-2021 05:43 PM
masa sekolah dulu dia mmg lawa la. tapi bff dia masa sekolah dulu lagi cun. hihihi dia tak perlu u ...

Mungkin la. Bagi ia, Sarah ni biasa saja. Mungkin kena tengok depan2 baru wowsze gituh.
Quote mh17 3-3-2021 06:08 PM
_blackbird replied at 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. ...

Skolah mane?
Quote mizzmimi 3-3-2021 06:15 PM
Sapo yang insecure ni huhuhu
Quote mizzmimi 3-3-2021 06:21 PM
Sebab sol tu tegar je mencurang walopon bini cun melecun anak come lote, so to sarah, just enjoy the calm for now.

Kalo stalker tu skandal laki ko, nampaknya dia belum surrender yach.
Quote tiesza169 3-3-2021 06:45 PM
_blackbird replied at 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. ...

Tak mustahil... sebab aku baru perasan ngan budak2 sekolah 13 tahun yg lalu... yg kira cantik2 masa sekolah dulu... sekarang ramai yg sememeh je... yg tak menonjol langsung masa kat kelas dulu... sekarang cantik yg amat...
Quote _blackbird 3-3-2021 06:59 PM
tiesza169 replied at 3-3-2021 06:45 PM
Tak mustahil... sebab aku baru perasan ngan budak2 sekolah 13 tahun yg lalu... yg kira cantik2 mas ...

yeke. kawan sekolah i kebanyakkan nya mana yg perempuan popular & cun masa sekolah mmg maintain cun sampai la ni. yg mana sememeh je ada yg dah jadi cun ada juga yg kekal sememeh. yg lelaki je semua semakin kepam
Quote _blackbird 3-3-2021 07:00 PM

tijb. sama sekolah dengan ebit lew juga. tapi iol junior dia. sama batch dgn puteri sarah. dia masuk sekolah tu skejap dlm 1 thn je tak silap pastu dia pindah
Quote _blackbird 3-3-2021 07:04 PM
dua_chzy replied at 3-3-2021 06:02 PM
Mungkin la. Bagi ia, Sarah ni biasa saja. Mungkin kena tengok depan2 baru wowsze gituh.

dulu masa sekolah semua org igt dia ni pan asia. pastu baru tau melayu tulen rupanya

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:10 AM GMT+8 , Processed in 0.091777 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top