CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Akan Dibuka Tak Lama Lagi, Hairul Azreen Teruja Dapat Kunci Kedai Bubble Bee

3-3-2021 05:15 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11628| Komen: 72|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampak seronok betul Hairul Azreen dapat membuka kedai minuman Bubble Bee.
Nampak seronok betul Hairul Azreen dapat membuka kedai minuman Bubble Bee.


Kredit foto: IG


Berita gembira itu dikongsinya menerusi hantaran di Instagram bersama sebuah video menunjukkan sesi penyerahan kunci bersama Shuib.



Katanya, tidak lama lagi dia akan membuka kedai minuman itu di Presint 15, Putrajaya, Presint Diplomatik tidak lama lagi.

"Happy saya Shuib Sepahtu dapat kunci," tulisnya.



Kelihatan rakan artis turut mengucapkan tahniah kepada Hairul di ruangan komen.


Kredit foto: IG

Selamat maju jaya, Hairul. - CARI

Bagus

Marah
2

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 3-3-2021 05:19 PM
Korang tengok la. Kuasa duit.
Quote songhara1226 3-3-2021 06:09 PM
Bakalann pupus BUBBLE BEE ni, kat outlet Bangi tu walaupon cuti, 2-3 org je yg dtg
Quote bambimo 3-3-2021 06:11 PM
Giler la..sewa kedai kat presint 15 tu mau cecah rm6-10k sebulan.. Kaya giler
Quote sfrnna 3-3-2021 06:15 PM
meols dah rasa dah air dia ni. ya ampun manisnya. mmg boleh buat diabetes. mampu telan separuh ja dia punya golden series ice cream tu. yang air dia cam so so jah.  sedap lagi daboba
Quote giyomi 3-3-2021 06:32 PM
tak minat ...tp is it okay to tak pakai mask bila dua kawan, rakan niaga berjumpa?
Quote MakcikLaksa 3-3-2021 07:07 PM
Dalam masa setahun banyak betul cawangan dia ni beranak pinak. Mmg dah kukuh sgt ke brand ye? Sedap sgt ke? Acik tak pernah rasa
Quote salmon-suki 3-3-2021 07:17 PM
Apa kes duit scam tu?berjaya dicucikan semuanya ke?
Quote Mulotkoyak 3-3-2021 08:33 PM
Adakah bakal berkubur jugak spt Tutti Fruiti???  Hahaha
Quote bambimo 3-3-2021 08:35 PM
songhara1226 replied at 3-3-2021 06:09 PM
Bakalann pupus BUBBLE BEE ni, kat outlet Bangi tu walaupon cuti, 2-3 org je yg dtg

Yg kat Seksyen 9 ke.. Aku nmpak org  beratur panjang weiii even dkt dgn tealive.. Tu aku rasa sedap sgt kot...
Quote slyfynx 3-3-2021 08:36 PM
Boleh mereput ye kedai ayor SPRM
Quote bawaku_terbang 3-3-2021 08:37 PM
Tojos dia da masuk gurdian kan.. kira da xleh caya barang2 dlm guardian ke cmne.. ke tojos tu mmg bkn timbang kilo. Tp cm pelik la tojos tu bkn tmbg kilo
Quote Madel 3-3-2021 08:39 PM
Modal dari 'cuci duit' ke tu
Masuk 10 keluar 30
Quote Suchi 3-3-2021 08:41 PM
Jauhnya kedai ngn umah tp dekat la ngan umah mak bapak dia.
Kenapa yaa dia duk jejauh area mont kiara tu duk la belah selatan selangor ni tak jauh ngn umah acik deris.

Quote tagas 3-3-2021 09:47 PM
Air cuci duit
Quote emera 3-3-2021 09:48 PM
Lagi laaa tak berselera.
Quote Carcosa 3-3-2021 10:58 PM
Naaak jgk dpt sipi2 drpd Orang Panjat Pagar Tahanan tu. Teringin nak pakai kereta byk2 mcm Shamira ke camna Harus lehhh. Nak keep up dgn lifestyle isteri turun drpd kayangan kennn. Nak sustain title org ada2 lakibini plus dua lagi molot nak kena isi.
Quote Masukkeluar 3-3-2021 11:00 PM
songhara1226 replied at 3-3-2021 06:09 PM
Bakalann pupus BUBBLE BEE ni, kat outlet Bangi tu walaupon cuti, 2-3 org je yg dtg

serius ke??? bkn penuh ke org beratur tiap kali outlet baru dibuka??
Quote Masukkeluar 3-3-2021 11:01 PM
MakcikLaksa replied at 3-3-2021 07:07 PM
Dalam masa setahun banyak betul cawangan dia ni beranak pinak. Mmg dah kukuh sgt ke brand ye? Sedap  ...

hari tu aku ada terbaca yg kedai ni bkn suib sorg punya ada lgi 2-3 org jv termasuk seorang datuk..so besar la kot modal nya..
Quote rookiecake 3-3-2021 11:34 PM
Masukkeluar replied at 3-3-2021 11:01 PM
hari tu aku ada terbaca yg kedai ni bkn suib sorg punya ada lgi 2-3 org jv termasuk seorang datuk. ...

So ada investors la ni

Lihat semua komen(72)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.078979 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top