CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dulu Dimaki, Sekarang Tak Sangka Naim Dan Diva AA Boleh Jadi Kawan Baik

25-9-2020 11:54 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8509| Komen: 29

Description: Masih ingat dengan kritikan pedas Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA terhadap Naim Daniel ketika dinobatkan sebagai juara dalam pertandingan Juara Lagu ke-34 (AJL34)?
Masih ingat dengan kritikan pedas Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA terhadap Naim Daniel ketika dinobatkan sebagai juara dalam pertandingan Juara Lagu ke-34 (AJL34)?

Tenang saja Naim membalas makian Diva AA ketika itu menerusi laman sosialnya.




Terkini, Diva AA muncul bersama Naim bagi mempromosikan single terbaru 'Purnama' yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

Dalam hantaran sama, Naim berkongsi juga rentetan peristiwa itu sebelum muncul bersama Diva AA yang menyanyikan serangkap lirik lagu berkenaan bersama kapsyen "kasih dan sayang akan sentiasa menang".



Kredit foto: IG Naim

Sikap Naim yang masih menghormati orang lain walaupun setelah dimaki Azwan Ali yang terkenal dengan mulut lancangnya, mendapat pujian ramai. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote limaupurut20 25-9-2020 12:06 PM
alhamdulillah..akhirnya
Quote LH76 25-9-2020 12:20 PM
makin lama makin x berkenan dgn penampilan naim ni. npk mcm makin kepam
Quote prettyuglybabe 25-9-2020 12:20 PM
aa ni sapa bagi perhatian kat dia, memang dia layan baik
Quote jijilaaa 25-9-2020 12:28 PM
tp bagus attitude si naim ni. tak cepat melatah masa kena sembur dgn diva aa. keep the momentum dik
Quote Kurex 25-9-2020 12:34 PM
tak elok sesama fonen bercakaran tau
Quote Redmyvi 25-9-2020 12:57 PM
So far budak naim ni aku minat je.. Aku xsuka nk kondem sgt rupa paras artis nie..
bg aku dia ada bakat dan dia bijak sbb guna Diva AA.. reverse physicology org kata..
Quote whadda 25-9-2020 01:11 PM
elok la dah kenal.. dah sekolah la tu
Quote asma87 25-9-2020 01:16 PM
Naim n hael elok jadi composer full time..nyanyi tu bagi yang vokal bagus je..
Quote shida81 25-9-2020 01:21 PM
naim ko jgn terjangkit ngn penyakit AA sudahla
Quote beni_nikaido 25-9-2020 01:22 PM
Dulu dengan Pak Nil pun baik
Kesudahannye....?
Quote BicaraHatiku 25-9-2020 01:32 PM
beni_nikaido replied at 25-9-2020 01:22 PM
Dulu dengan Pak Nil pun baik
Kesudahannye....?

dgn chep one pon...

Quote Kurex 25-9-2020 01:47 PM
BicaraHatiku replied at 25-9-2020 01:32 PM
dgn chep one pon...

cepwan pun dah gaduh ke
Quote sleepandream 25-9-2020 01:50 PM
propaaa...
dengan ifa raziah puk3 tu sejuta kali gaduh sejuta kali comolot...
kekdahnye attention seeker
Quote BicaraHatiku 25-9-2020 01:52 PM
Edited by BicaraHatiku at 25-9-2020 02:02 PM
Kurex replied at 25-9-2020 01:47 PM
cepwan pun dah gaduh ke

Yesszahh...chep dah unfollow.

[ig]https://www.instagram.com/p/BieN5_Mnl1N/?utm_source=ig_web_copy_link[/ig]

Quote Kurex 25-9-2020 02:00 PM
BicaraHatiku replied at 25-9-2020 01:52 PM
Yesszahh.

tapi dalam rancangan apa ntah dekat asterok tu, dorang melahar sesama sendiri
Quote YomiuriLandMae 25-9-2020 02:03 PM
propa je nyahh.. diva tu kalo org dok comolot dgn dia dia layan la.. kalo yg boolayan tu yg dia rengsek smpi di pokemak kan..
Quote TomyamPuteh 25-9-2020 02:05 PM
Ke diva AA tgh aim lubang jubs si Naim Daniel
Quote mamajawie 25-9-2020 02:28 PM
si tua ni da takde job tu sanggup jilat balik ludah sendiri..kudos tu ND..dia ni nampak ikhlas layan orang even aku skrol ig dia nmpak vid dia layan sorang peminat oku dia nampak la ikhlas yg genuine gittuhh..
Quote immaryjane 25-9-2020 02:31 PM
I tak boleh nk kutuk bdk naim ni sbb nmpk good boy. Mcm anak2 terasuh minda nya gaytuhhh.
Plus muke dia sebiji mcm adik i hahaha

Lihat semua komen(29)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.087874 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top