CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cacha Maembong Bercinta Dengan Datuk Z?

25-9-2020 12:58 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 15169| Komen: 60

Description: Cacaha Maembong katanya sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Datuk Z. Betul ke?
Cacaha Maembong katanya sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Datuk Z. Betul ke?

Namun pelakon ini nampaknya menafikan dakwaan tersebut.


Kata Cacha, hubungannya dengan lelaki berusia awal 30-an itu hanya sekadar rakan niaga yang banyak memberikan tunjuk ajar dalam bidang perniagaan.


"Sebagai orang yang masih baru di dalam bidang ini, saya perlukan bantuan daripada individu yang betul dan berpengalaman, selain adik-beradik.

"Saya bersyukur dipertemukan dengan Datuk Z kerana dia berminat untuk membantu saya memulakan perniagaan. Ketika saya kongsikan minat ke arah perniagaan, dia cuba realisasikan dan kami mula berbincang serta mencari idea.

"Datuk Z menguruskan segala hal berkaitan pengurusan memandangkan saya sibuk dengan jadual penggambaran, manakala saya akan terbabit untuk proses pemasaran," katanya kepada Harian Metro.



Spekualsi mula timbul selepas usahwan tersebut menemani Cacha ke majlis dan mengenakan persalinan warna sedondon.

"Dia individu yang baik dan banyak bimbing saya dalam menguruskan perniagaan. Pada masa sama, dia juga tidak kedekut untuk kongsikan ilmu.

"Sebagai rakan niaga, saya juga masih lagi dalam proses mengenalinya.

"Saya berharap kerjasama ini berlangsung dalam tempoh yang panjang. Siapa tahu kalau hanya kenalinya dengan ala kadar saja, mungkin akan jadi hal macam-macam di kemudian hari.

"Jadi lebih baik untuk kami saling mengenali secara profesional dan serius. Setakat ini, saya percaya dengan kredibiliti Datuk Z selain ahli keluarga turut mengenalinya," tambahnya.

Foto: IG
Sekarang ini Cacha tidak mahu memikirkan soal cinta.

"Saya ingin fokus dan berjaya dalam hidup. Saya mahu jadi lebih matang dan positif supaya dapat bantu keluarga.

"Keluarga saya ramai yang sudah kahwin dan ada kehidupan sendiri. Sebagai anak bongsu, saya dah tidak boleh main-main lagi." -CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Intanmahsuri 25-9-2020 01:20 PM
Muda betul Datuk sekarang ni..
Quote Belibis 25-9-2020 01:20 PM
Jangan niaga kerang udah ler.
Quote ira_sindarella 25-9-2020 01:31 PM
Couple ngan Dato ke??? O... Jadi usahawan eh????

Hahahahha.. datang buat baju kt designer sendu asyik nak mintak sponser jer. U buat lah i baju. Nnt i tagg u kat instagram. Baju u cantik. Lalu chacha pun berjaya lah dpt baju percuma dr designer ittueww.

Dan berbanggalah designer ittuew sebb bajunya dipakai chacha. Lepas pakai, bolehlah dia lelong, baju bekas chacha pkai, i jual murah murah, rm500 jer.

Ko rasa?????

Couple ngan dato. Usahawan. Tp baju nak free. Hahahhhhhhaahahhahahahahahaahahahahahah.
Dato sengkek kak??? Bisnesss tak jalan kah???
Quote bakingsoda 25-9-2020 01:46 PM
niaga ape chacha? makanan laut ke?
Quote Boomibulat 25-9-2020 01:47 PM
Pengakuan ikhlas..
Saya la Datuk Z yg dimaksudkan tu..
Quote KIM.K 25-9-2020 01:56 PM
Sugar daddy ke, banyak datok yg buat bisnes ni sengkek and lonely. Sebab berbisnes mmg lonely..deprezzion, picnic attack

Kalau nak mulia sikit kena jadi instaceleb
Quote prettyuglybabe 25-9-2020 03:02 PM
eh.. dah break ke dengan bf cina ke mat salleh dia yang dok berkepit kemahen ritu?
Quote missyL 25-9-2020 03:25 PM
Dah putus ke ngn bf cina die tu. Byk sgt tertgl keteapi. Hahah.
I rase die lg lawa dr emma sbb emma putih nmpk lawa.
Die muka cm exotic sket la. Hahaha
Quote MidoriHijau 25-9-2020 03:33 PM
Lawa chacha ni
Quote MimiLalat 25-9-2020 03:39 PM
Tahan lame mane ni ye. Leh kwn dgn tikah idung.....
Quote husna_amal 25-9-2020 04:07 PM
Dia ni memang kerap sangat bertukar ganti pasangan.
Quote pearl.silver 25-9-2020 04:10 PM
missyL replied at 25-9-2020 03:25 PM
Dah putus ke ngn bf cina die tu. Byk sgt tertgl keteapi. Hahah.
I rase die lg lawa dr emma sbb emm ...

Cjacha ni dulu punya la berkerak kulit dia.skang je jadi cerah ni.
Quote mizruncing 25-9-2020 04:15 PM
better kawen jelaa klu dah sambar datuk tu
Quote Joysparta 25-9-2020 04:25 PM
retis bodoh benak...x belajar tinggi pun xpe...

masuk industri tangkap jerong besar...senang hidup selama2nya..

Quote mh17 25-9-2020 04:34 PM
ira_sindarella replied at 25-9-2020 01:31 PM
Couple ngan Dato ke??? O... Jadi usahawan eh????

Hahahahha.. datang buat baju kt designer sendu a ...

Yes,muahaha.dkt bridal pun dtg mintak2 seponser gitew.haha
Quote kokocrunch 25-9-2020 05:14 PM
huntunglah dpt kawan dgn dato
Quote missyL 25-9-2020 05:21 PM
pearl.silver replied at 25-9-2020 04:10 PM
Cjacha ni dulu punya la berkerak kulit dia.skang je jadi cerah ni.

Filter kot ni.skang yg berkerak n kepam pn tampal filter tros ok lol
Quote bintangct 25-9-2020 06:39 PM
pearl.silver replied at 25-9-2020 04:10 PM
Cjacha ni dulu punya la berkerak kulit dia.skang je jadi cerah ni.

nmpk penampilan dia cntik skit kan.. ya maybe filter la..
tp maybe sb dia kurus byk ni juga
Quote inspektoremos21 25-9-2020 07:09 PM
Dia ni pun bakalan mengakhiri zaman bujang dgn datuk2 usahawan nampak gaya nya ni

Lihat semua komen(60)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 06:15 AM GMT+8 , Processed in 0.070686 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top