CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

7 Bulan Pak Arab 'Kandung' Telefon Dalam Perut

25-9-2020 01:06 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2592| Komen: 14

Description: Tindakan lelaki di Mesir menyahut cabaran dengan menelan telefon bimbit membawa padah apabila objek itu tersekat di dalam perutnya selama tujuh bulan.
Tindakan lelaki di Mesir menyahut cabaran dengan menelan telefon bimbit membawa padah apabila objek itu tersekat di dalam perutnya selama tujuh bulan.


Kredit foto: EG 24 News


Menurut laporan Gulf News yang dipetik Harian Metro, lelaki berusia 28 tahun itu menyahut cabaran berkenaan ketika berparti dengan rakannya.

Sangkanya, peranti itu akan keluar secara semula jadi menerusi saluran ususnya sehingga dia akhirnya terpaksa menjalani pembedahan tujuh bulan kemudian bagi mengeluarkan telefon bimbit berkenaan di sebuah hospital di wilayah Benha.

Namun, tidak dapat dipastikan keadaan lelaki itu selepas menjalani pembedahan mengeluarkan peranti berkenaan. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 25-9-2020 01:43 PM
cash la kan.....
Quote izzah_mia 25-9-2020 02:35 PM
pagi tadi dengar berita ni kat koolfm.....jadi pelik camne dia ni telan hp.
hp bukannya kecik...tulang ikan pun sangkut kat tekak ni lagilah hp
Quote darkness 25-9-2020 03:10 PM
Perangai arab jahillyiah ni xterduga juga ya. Pelik perangai memasing
Quote husna_amal 25-9-2020 04:05 PM
Bodohnya buat cabaran macam tu.
Quote mamajawie 25-9-2020 04:37 PM
ni la perangai srupa yahudi mabokk..tak bodoh xsah puak erebs ni
Quote najib888 25-9-2020 08:37 PM
Mesir ni 17% ja Arab.. hat lain semua afrika.. mungkin yg ni bangsa Qibti coptic
Quote Analisaxx 26-9-2020 09:33 AM
Can I say bxxxh to the max?
Quote ultra78 26-9-2020 09:41 AM
https://www.egypttoday.com/Article/1/92263/In-pics-Cellphone-removed-from-Egyptian-man%E2%80%99s-stomach-7-months


Mobile phone extracted from a man's stomach after swallowing it 7 months ago - Egypt Today






Quote Rogue98 27-9-2020 01:25 AM
Mesti dia rasa geli bila dapat call... {:smile
Quote kakikuDibibirmu 27-9-2020 06:21 AM
Nokia ke motorola?
Quote Supersirap 28-9-2020 06:29 PM
Apakah pelik cabaran dia ni? Berakal atau tidak berakal orang ni, boleh pula telan hp tu
Quote Shazid 29-9-2020 07:44 AM
Mabukkah smpi boleh buat benda bodoh
Quote MakareyumSuciey 29-9-2020 08:11 AM
Nampak bebird pak arab tu..nurse tu pun sedikit miang letak tangan berdekatan...hehe
Quote any42 29-9-2020 08:38 PM
ooo ingatkn yg skrin lebar gtu patut la dok fikir cmne bleh tlan msuk kerongkong. pape pun nsib baik pnjang umur uiiii.
btw lps telan klau bt call bunyi cmne ek dlm perut. hihi.

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 08:19 AM GMT+8 , Processed in 2.242395 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top