CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pasal Filter Je Pun, Apa Yang Sakit Hati Sangat Dengan Azza Elite?

25-9-2020 12:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11398| Komen: 53

Description: Penggunaan 'filter' pada wajah dalam hantaran di media sosial adalah perkara biasa dilakukan kebanyakan orang. Bagaimanapun, pelakon Azza Elite terkilan apabila dikecam melakukan perkara sama.



Penggunaan 'filter' pada wajah dalam hantaran di media sosial adalah perkara biasa dilakukan kebanyakan orang. Bagaimanapun, pelakon Azza Elite terkilan apabila dikecam melakukan perkara sama.

"Pasal filter je pun. Apa masalah anda kalau orang pakai filter? Sakit hati pula orang pakai filter. Kau jangan sampai akak pakai filter air kat rumah kau," tulisnya di Instagram.



Perkongsiannya itu turut mendapat perhatian beberapa rakan artis yang setuju dengan pendapatnya termasuk Bella Astillah dan Salina Saibi.


 

 

 
Kredit foto: IG Azza

"Hati siapa kotor tu kak?" komen Salina.  - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote luvcomot87 25-9-2020 12:40 PM
Ahahaha.. psl filter pn nk gaduhh... Tp azza pki filter tu sme jee.. mulut nmpk cm kunyah sireh tetappp{:smile
Quote Kurex 25-9-2020 12:41 PM
woi artis sangkak sekalian, korang memang bodoh ke apa? ig tu dibuat utk orang tunjukkan bakat seni, bukan utk merempan la palat.. bodoh sungguh! dekat twitter nk merempan, ig pun nak merempan, dah la caption satu hapah takde kena mengena dengn gambar! hashtag pulak panjang2! semua benda nak ambik dari ig retis sangkak,  semua benda rempan nak diambik, ritrud bagi kucing makan pun nak dijadikan gosip!! lehnat!!!!
Quote Redmyvi 25-9-2020 12:52 PM
pasal filter pn gaduh ka... ayoyoyo
Quote barfi 25-9-2020 02:12 PM
Haha nape nampak cam nenek2 azza ni walau dah pakai filter
Quote YomiuriLandMae 25-9-2020 02:23 PM
saya harap dgn post benang sebegini dapatlah TT capai KPI yg ditargetkan.. good luck!
Quote zaraaqilah 25-9-2020 02:30 PM
nexttttttt.....br terrrrbaca ritrud bg kucing makan, lopah turunkan petua nak rezeki murah, Aafiyah cium perut Tok Ti, Diana Danielle selpi berhijab, Maria Farida awet muda......apa lagiii, semua berita ni mmg mencabar tul minda ioll...
Quote TomyamPuteh 25-9-2020 02:39 PM
Xde filter, x leh hidup wei..tp water filter la
Quote bulalof 25-9-2020 02:42 PM
Kurex replied at 25-9-2020 12:41 PM
woi artis sangkak sekalian, korang memang bodoh ke apa? ig tu dibuat utk orang tunjukkan bakat seni, ...

yeah... agreed.

IG utk capture saat2 cantil dlm bentuk photography yg cantik.

but...purposenya dah x sama lagi kini...
Quote julia5094 25-9-2020 03:12 PM
Kenapa bercakap mcm org pakai gigi pelesu...lantak la nak pakai filter ke idok..tak menjejaskan setitik pun air di telaga..eh..apa kaitan..
Quote husna_amal 25-9-2020 04:08 PM
Azza pulak koyak habis dengan bende remeh macam ni.
Quote tumpanglalu74 25-9-2020 04:19 PM
Ke hape ni?  Next!
Quote mamajawie 25-9-2020 04:40 PM
alah cik jah kaki kunyah sirehhh ni udoh2 la zaman acik jah da jauh lama hilang hokey...
Quote NekNgah 25-9-2020 06:19 PM

Macam ni pun boleh jadi cerita.
Quote tiesza169 25-9-2020 06:28 PM
Kecantikan yang disia2kan.... Rasanya dulu2 dia jauh lebih cantik...
Quote QueenCaramel 25-9-2020 06:34 PM
Chin die mcm sesuatu je..
Quote kakyungpilah85 25-9-2020 09:18 PM
Org xleh hidup tanpa filter.. Jadi laa macam sorang instapemes.. Dok buh beratus filter sampai perasan lawa plus claim keturunan parsi gittewwww padahal kalau zero filter muka jawa tok2 keturunan leluhur yindon sungguh
Quote KIM.K 25-9-2020 09:20 PM
Sekarang tengah viral pompuan buat video garang2 kan
Korang tiru aku
Quote kiah_mai_pulak 25-9-2020 09:25 PM
luvcomot87 replied at 25-9-2020 12:40 PM
Ahahaha.. psl filter pn nk gaduhh... Tp azza pki filter tu sme jee.. mulut nmpk cm kunyah sireh teta ...

kannnnn mcm nenek2 kebayan..
Quote luvcomot87 25-9-2020 10:07 PM
kiah_mai_pulak replied at 25-9-2020 09:25 PM
kannnnn mcm nenek2 kebayan..

Kann so berbaloi x kak kiah nk gelabah tekss.. hihi

Lihat semua komen(53)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 08:40 AM GMT+8 , Processed in 0.078427 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top