CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Payah Pening Fikir Hadiah, Betul Ke Norman Bagi Memey Jambangan Duit RM2,000?

25-9-2020 04:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12414| Komen: 78

Description: Bertuah betul Memey Suhaiza menerima hadiah jambangan duit daripada suami tercinta, Norman Hakim sempena ulang tahun perkahwinan mereka kesembilan.
Kredit foto: IG Memey/Norman


Bertuah betul Memey Suhaiza menerima hadiah jambangan duit daripada suami tercinta, Norman Hakim sempena ulang tahun perkahwinan mereka kesembilan.

Perkara itu dikongsikan Norman menerusi Instagramnya yang turut berterima kasih kepada semua yang memberi ucapan dan mendoakan mereka.



"Alhamdulillah, ada orang tu gembira sangat dapat jambangan bunga (jambangan duit) macam tu.

"Senang kita orang lelaki tak payah pening fikir nak beli hadiah apa.

"Pandai-pandai isteri nak beli hadiah apa yang dia betul-betul nak," tulisnya.

Sementara itu, Memey menerusi hantaran di IGnya turut meluahkan rasa gembiranya atas hadiah yang diterima malam semalam.



"Senyum lebar mummy malam ni. Selalu dapat bunga pun gembira dah. Tak sangka rasa jambangan bunga macam ni," tulisnya di IG.

Di ruangan komen, ramai meneka jumlah keseluruhan jumlah not RM50 itu. Eh, betulkah RM2,000 seperti diteka warganet? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 25-9-2020 04:35 PM
kowser nak cabut satu2 duit tu buat beli brg kita nak.... kan lagi senang bg je bunga sejambak berserta bank draft ataupun bukti screenshot transaksi bank transfer
Quote Joysparta 25-9-2020 04:38 PM
lorrr..igt rm20k...

2 ribu je rupanya....
Quote ell768 25-9-2020 04:45 PM
ok laa tu...walau aku menyampah jgk dgn drg ni..tp bior le dia bg apa yg dia mampu nak bg..
Quote anggeriklatifah 25-9-2020 04:51 PM
jgn hengkau tunjuk2
kang si bakyah nak gak kang
Quote Kurex 25-9-2020 04:56 PM
lantak kau la
Quote KIM.K 25-9-2020 05:48 PM
Elok lakinya pandai amik ati

Teringat kawan aku kemain cantik kawin lecturer medic. Laki mengungkit bagi nafkah sampai bertumbuk siap masuk kaunseling

Member dah la gadis popular, mountain climbing berpuluh kali body mak datuk lawa. Sekali beranak twin laki takmo jaga..culture shock bini macam onggile manage sendiri

Tak payah pilih la lelaki yg tak reti manage kontroversi, tekanan dan tanggung jawab. Taknak susah2 nak buat kerja yang hepi2 jah..stress sikit tak boleh. Butuh dia


Quote jijilaaa 25-9-2020 05:50 PM
untunglah mey, laki baik,madu baik,naktiri baik
Quote TomyamPuteh 25-9-2020 05:50 PM
2k pon duit gak. Alhamdulillah
Quote bintangct 25-9-2020 06:03 PM
Joysparta replied at 25-9-2020 04:38 PM
lorrr..igt rm20k...

2 ribu je rupanya....

syukur la juga nak bg bini dia 2k
bole bg inspirasi kat pasangan lain yg xtau nk buat surprise apa
iols bkn karat deme tp this is something good la dia layan bini dia baik
Quote Belibis 25-9-2020 06:13 PM
Joysparta: lorrr..igt rm20k...2 ribu je rupanya....

I ingatkan 20 jotaa..
Quote matjerk 25-9-2020 06:19 PM
"Betul Ke Norman Bagi Memey Jambangan Duit RM2,000?"

2k je TT oiiiii x berbaloi nak bahas kan sama ada betol atau tak?
Quote stingerstorm 25-9-2020 06:21 PM
KIM.K replied at 25-9-2020 05:48 PM
Elok lakinya pandai amik ati

Teringat kawan aku kemain cantik kawin lecturer medic. Laki mengungk ...

Dah intai intai laki org mana yg kau berkenan sejauh ini? tried and tested mengikut kesesuaian kau?

Wifes out there...you all be careful...

kahkahkahkah
Quote stingerstorm 25-9-2020 06:22 PM
Belibis replied at 25-9-2020 06:13 PM
I ingatkan 20 jotaa..

Kalau kau beri 20 juta boleh buat peta china dan USA kheunz?

kahkahkahkah
Quote stingerstorm 25-9-2020 06:26 PM
matjerk replied at 25-9-2020 06:19 PM
"Betul Ke Norman Bagi Memey Jambangan Duit RM2,000?"

2k je TT oiiiii x berbaloi nak bahas kan sam ...

The effort that goes a longer way than the actual sum....

Quote stingerstorm 25-9-2020 06:29 PM
jijilaaa replied at 25-9-2020 05:50 PM
untunglah mey, laki baik,madu baik,naktiri baik

Cannot be said the same of apiyah....abg tiri kakak tiri berbaik dgnnya sebab nak tumpang serta menempel kekayaan ibu piyah kheunz?

kahkahkahkah
Quote matjerk 25-9-2020 06:30 PM
stingerstorm replied at 25-9-2020 06:26 PM
The effort that goes a longer way than the actual sum....

Ye betol..semoga jadi inspirasi lelaki diluar sana...

My comment previously meant for tajuk tt yg persoalkan betoi ke idok tu ... mcm like... 2k je kot... nape Tt perlu persoalkan betoi ke dok...?
Quote stingerstorm 25-9-2020 06:32 PM
Orix replied at 25-9-2020 04:35 PM
kowser nak cabut satu2 duit tu buat beli brg kita nak.... kan lagi senang bg je bunga sejambak berse ...

When you take much effort in giving out what is worth, the receiving party will not spend it as lavish as she would...

ibarat kata nenek jiran sebelah penthouse aku...mudah dapat, mudah juga habisnya...and vice versa.
Quote stingerstorm 25-9-2020 06:38 PM
matjerk replied at 25-9-2020 06:30 PM
Ye betol..semoga jadi inspirasi lelaki diluar sana...

My comment previously meant for tajuk tt  ...


A simple nice gesture and surprise can strike a woman's heart...anytime.

Been there, done that....many a time...



Quote MisXoXo 25-9-2020 06:49 PM
anggeriklatifah replied at 25-9-2020 04:51 PM
jgn hengkau tunjuk2
kang si bakyah nak gak kang

A ah.nmpk apa memey ada .dia pun nk sama..ngengenge..memey ni kemas orgnya.sama2 ngn NH jns kemas n bersih ja.rasa xda maid .semua memey buat sndiri.msk bisness etc.tp xpasti kot ada yg jga ank time durang g keje

Lihat semua komen(78)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:22 AM GMT+8 , Processed in 0.716157 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top