CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Romantisnya Jasmine Suraya Dengan Sufian Suhaimi

21-4-2020 05:54 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18396| Komen: 105|Original author: Oleh: Saiful

Description: Romantis pula tengok aksi Sufian Suhaimi dan Jasmine Suraya dalam program I Can See Your Voice baru-baru ini.
Romantis pula tengok aksi Sufian Suhaimi dan Jasmine Suraya dalam program I Can See Your Voice baru-baru ini.

Jasmine kata dia memang teruja dapat bergandingan dengan Sufian dan sedar yang ada peminat mahukan hubungan mereka lebih dari sekadar kawan biasa.



"Ramai peminat suka kalau kami bercinta, tapi buat masa ini saya tak terfikir tentang benda itu. Saya berkawan dengan semua orang, kalau ada jodoh, adalah ya!," katanya kepada mStar Online.

Sepanjang program tersebut berlangsung memang Jasmine dan Sufian menjadi perhatian, apatah lagi sebelum ini memang mereka berdua pernah digosipkan bercinta. 

Foto: IG

Menurut aktres ini lagi dia selesa berkawan dengan Sufian kerana penyanyi itu mempunyai karakter yang riongkas dan bersahaja.

"Ini apa yang saya nampak. Lagi satu, kalau kita berbual dengan dia terus rasa selesa dan tak kekok," tambahnya.

Macam mana, okay tak gandingan mereka berdua? -CARI 

2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ellejo 21-4-2020 06:01 PM
aku nak kutuk suraya tapi macam kutuk anak sendiri pulak. duduk tepi lah.
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 06:03 PM
oooo dh tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sepul??
Quote doubleA 21-4-2020 06:04 PM
Ok je dua2 bujang apa salahnya. Semua org berhak bahagia gittew
Quote doubleA 21-4-2020 06:05 PM
ellejo replied at 21-4-2020 06:01 PM
aku nak kutuk suraya tapi macam kutuk anak sendiri pulak. duduk tepi lah.

Anak chuols nama suraya ke
Quote vee_zara 21-4-2020 06:19 PM
Mati2 i ingat sufian ni lepasan budak skolah agama takda himpit2 dengan perempuan. Wow industri malaysia dah berubah dah boleh terime stok muke nerd yg slalunya jenis budak pendiam yg bg hadiah n surat cinta kat budak hot kat skola. Scary
Quote nazzse 21-4-2020 06:23 PM
Baca tajuk, hurmm..low class, ketinggalan zaman..baca authr, patutlah artikel sepul rupanya
Quote salamon 21-4-2020 06:27 PM
dah lama x baca thread dari sepul..agak tertunggu2 jgk la...
iols dah jadi fan sepul cari..ahaha
Quote haruslah 21-4-2020 06:34 PM
JS yg dlm citer daulat tu ke?
Mcm jauhhhhh je dgn pian
Quote minah_selekeh 21-4-2020 06:40 PM
Agak cringe jugak la masa pegang2 tangan sambil nyanyi tu.. Aku tengok Jihan senyum pun macam awkward..
Quote slyfynx 21-4-2020 06:47 PM
Adui la.
Kalau tgk tajuk thread mcm sampah, dah tau sape TT nye
Quote EvieWanKenobi 21-4-2020 08:10 PM
suka dressing Jasmine dalam program ni..
Quote YomiuriLandMae 21-4-2020 08:17 PM
masa opening sketsa sebabak shuk dgn sean awal2 tu jihan nak tergelak jer.. hahah mendalam sgt sketsa tu..
Quote irvene 21-4-2020 08:24 PM
kekwat la pompuan ni
Quote ashilalat 21-4-2020 08:26 PM
Macam x sesuai je..tp lantaklah korang kalau nak berxinta. X mendatangkan kesan kepada ekonomi aku dan negara.
Quote sukacactus 21-4-2020 08:39 PM
Karekter yg riongkas tu cemana ye?
Quote salmon-suki 21-4-2020 08:41 PM
Nak cakap sean lee comel jah..y lain tak minat{:smile
Quote rukia2 21-4-2020 09:27 PM
Baru2 ni tgok daulat kt iflix, dalam hati kata sapo pompuan cino yg jd reporter nih..sexy sungguh
Lepas da search pelakon baru tau itu jasmine suraya..pergh melayu rupanya.. Perghhhhhhh
Quote Nurul8001 21-4-2020 09:31 PM
rukia2 replied at 21-4-2020 09:27 PM
Baru2 ni tgok daulat kt iflix, dalam hati kata sapo pompuan cino yg jd reporter nih..sexy sungguh:fu ...

Dia bukan melayu lah. Jasmine Suraya Chin. Berlakon Paskal dgn laki keknis
Quote Tinot7 21-4-2020 09:37 PM
Sesuai ke depa berdua ni?

Lihat semua komen(105)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.091081 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top