CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Pakai Apron Je' - Ramai Tertanya Nabila Huda Tak Pakai Baju Ke Tu?

21-4-2020 06:09 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 16545| Komen: 44|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ramai peminat sering tertunggu-tunggu video apa akan dikongsikan Nabila Huda di Instagramnya. Mana tidaknya, video Abil sering menghiburkan ramai.
Ramai peminat sering tertunggu-tunggu video apa akan dikongsikan Nabila Huda di Instagramnya. Mana tidaknya, video Abil sering menghiburkan ramai.


Kredit foto: IG


Terbaru, videonya sekali lagi mencuri perhatian ramai dengan membuat kecoh apabila keknya hangus ketika leka 'membebel'. Sudahlah keningnya 'hilang' sebelah. Apa dah jadi ni Abil?



Namun, apa yang menarik perhatian adalah pakaiannya. Sempoi habis Abil, pakai apron je ke tu!?

Bagaimanapun, tidak semua senang dengan penampilan Abil kali ini kerana dia dilihat seolah-olah tidak mengenakan baju di sebalik apronnya itu.



Kredit foto: IG

Ada-ada saja Abil ni, lah. - CARI
1

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote asma87 21-4-2020 06:34 PM
Bior jele. Laki dia Pon xbiseng.netz ni memacam pulak.abil ni mmg dari dolu pakai seksi. Wat duyu espek
Quote minah_selekeh 21-4-2020 06:42 PM
Tak surprise pun coming from Abil.. Nasib baik pandai berlakon, bukan tibaiunta.. Jadi aku bagi free pass..
Quote AvaAdore 21-4-2020 06:48 PM
Abil kot..
Quote kakyungpilah85 21-4-2020 06:52 PM
Lantak dia laa.. Dia yg nak masuk neraka ke syurga ke.. Laki dia yakin leh jawab soal kubur nanti lantak pi dia laa.. Dah tua bangka pon nak dibising2.. Bak kato mak kakyung bawah dah berbulu lobek dah kok bega naa lantak kau laa.. {:smile{:smile{:smile
Quote kikiharris 21-4-2020 06:53 PM
Iols tak minat tgk tik tok, kalau nak gelak2 hilangkan boring iols tgk vid masak abil dgn maria tunku sabri.

So gasaklah ko nk berbaju ke tak, rumah bersepah ke tak.. i don't care. Nk tgk makanan & gelak2 je
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 07:07 PM
asma87 replied at 21-4-2020 06:34 PM
Bior jele. Laki dia Pon xbiseng.netz ni memacam pulak.abil ni mmg dari dolu pakai seksi. Wat duyu es ...

dah tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sbb dia x pakai baju? hahahah
Quote Kurex 21-4-2020 07:10 PM
Bila pakai subang dekat hidung, terus nampak ada dna leluhur
Quote MisXoXo 21-4-2020 07:17 PM
Betul..diam2 doa ajalah.mana tau doa salah satu netz yg buat dia berubah berlitup semua pastu masuk syurga dulu dr netz ..laki dia ada kan...
Quote Lattekopiko 21-4-2020 07:41 PM
Nak beli kek pisang pun rasa kemam mulut ..
Quote rosli_nurizzati 21-4-2020 07:50 PM
kikiharris replied at 21-4-2020 06:53 PM
Iols tak minat tgk tik tok, kalau nak gelak2 hilangkan boring iols tgk vid masak abil dgn maria tunk ...

maria tunku sabri best... suka suara dia.. even tak mekap, baju kaftan, menarik tgk dia masak

Quote salamon 21-4-2020 08:02 PM
mana video nyerr??!!
Quote YomiuriLandMae 21-4-2020 08:09 PM
lantok dia laa.. tp kek pisang yg dia jual tu nmpk sedap.. kemain smpi tokti pun order..
Quote ashilalat 21-4-2020 08:21 PM
Kalao abil ni, die x pakai apa2 pon aku x heran.
Quote KIM.K 21-4-2020 08:33 PM
Aku ske gak apron, kat Etsy ada jual apron macam cosplay skirt vintage ropol2 memang chris.aguilera sangad. Jenis pakai apron je takyah pakai apa2
Quote ChildrenOfBodom 21-4-2020 09:23 PM
kalau telanjang teruih pon ada orang lalu ka tgk si kepam ni?
Quote umbut 21-4-2020 09:28 PM
Biarlah nak pki apron je pun... panaslah
Quote supermum 21-4-2020 09:29 PM
Dia pregnant ke?Ada aku baca satu komen kat ig sapa ntah,bagi hint mcm Abil pregnant. Dia pun mcm berisi sikit
Quote Tinot7 21-4-2020 09:40 PM
Mana nak beli kek pisang dia ni?
Quote asma87 21-4-2020 09:48 PM
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:07 PM
dah tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sbb dia x pakai baju? hahahah

Walaweh! Wajib aa gelabah kalau acik kiah peberet aku soh...hikhik

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.077376 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top