CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kena Unfollow Dengan Emma Maembong Di IG, Alvin Chong Tak Kisah

21-4-2020 06:22 PM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 8701| Komen: 35|Original author: Oleh: intan

Description: Kalau dulu semasa Emma Maembong masih bujang, sering saja kita lihat beliau dan rakan artisnya, Alvin Chong kelihatan mesra dan rapat bagaikan pasangan kekasih.
Kalau dulu semasa Emma Maembong masih bujang, sering saja kita lihat beliau dan rakan artisnya, Alvin Chong mesra dan rapat bagaikan pasangan kekasih.


Kredit foto: Instagram Alvin Chong

Malah, ada juga gosip melibatkan mereka berdua apabila dikhabarkan berpacaran dalam diam. Namun, ternyata sangkaan itu meleset apabila Emma telah selamat bernikah dengan pujaan hatinya pada tahun ini.

Namun, Alvin yang ditemui baru-baru ini oleh mStar Online mengatakan, dirinya telah di'unfollow' Emma di Instagram. Eh kenapa pula ni?

Kredit video: mStar Online

Menepis dakwaan Emma 'lupa kawan', Alvin mempertahankan nama baik teman rapatnya itu apabila mendakwa dia dan Emma masih ber'video' call walaupun sudah berkahwin.

Baginya, itu terpulang kepada individu untuk unfollow atau follow di mana mana media sosial kerana persahabatan tidak harus dinilai melalui laman sosial.


"Emma memang dah lama unfollow semua orang, bagi saya itu adalah haknya. Persahabatan saya dan Emma tak boleh dilihat berdasarkan laman sosial.

"Kami berhubung saja seperti biasa sebagai rakan. Apa yang dia nak buat di online itu adalah haknya. Tak semestinya kami tak berkawan kalau dia tak follow saya pun," ujarnya lagi.

Apa-apapun, harap semuanya okey sahaja ya! Jangan pula bergaduh sesama sendiri disebabkan media sosial! - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salamon 21-4-2020 06:29 PM
alvin ni taste kurex...
Quote minah_selekeh 21-4-2020 06:39 PM
Berkenan pulak aku tengok dia dalam Ben & Bella tu..
Quote gummiebear 21-4-2020 06:51 PM
Helokkk ya alvinchong123 ni
Quote pencintaABC 21-4-2020 06:52 PM
Takpe la Alvin..kami masih follow Alvin sbb awak heloks. Perbanyakkan post gambar shirtless yer.
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 07:08 PM
comel je alvin ni...
Quote Kurex 21-4-2020 07:09 PM
Opkos la tak kisah sebab alvin ada kurex kan... Semoga alvin dah sunat
Quote idril 21-4-2020 07:18 PM
laki dia suh unfollow ker? tergugettttt?
Quote Aunty_Acid 21-4-2020 07:21 PM
Untung jd retis bukan melayu, xde siapa nk kutuk

Kalau retis melayu berbakul2 kena kutuk oleh pemenat melayu dan bukan melayu

Kasihan
Quote ellejo 21-4-2020 07:31 PM
sedap kan dia ni
*mode birah on*
Quote salmon-suki 21-4-2020 07:40 PM
kiah_mai_pulak: comel je alvin ni...

xnak gelabah teksssss ke kakkiah??hahahahaha{:smile
Quote cikgojesss 21-4-2020 07:59 PM
ellejo replied at 21-4-2020 07:31 PM
sedap kan dia ni
*mode birah on*

jambu angat la.. perfomance mcm nampak mendap plus ciknek 2b kaler pink2 oyen gitu hahah
Quote YomiuriLandMae 21-4-2020 08:13 PM
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:08 PM
comel je alvin ni...

ingat kak kiah nak gelabah tekkss.. ooo memilih eh.. hahahah
Quote rosmahisham 21-4-2020 08:13 PM
Suka heols dlm drama awak suka saya tak n ben & bella .retis pertama yg aku follow hahaha
Quote ashilalat 21-4-2020 08:17 PM
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:08 PM
comel je alvin ni...

Gelabah teteks perlu diberi pada emma kembong sebab poyo je dah kawen konon nak unfollow retis laki.

Dlu kemain duduk celah kelengkang pelbagai laki, alih2 skrg gelabah teteks nak unfollow smua.

By the way alvin lg comel dari sean lje. Hahaha.
Quote ellejo 21-4-2020 08:41 PM
cikgojesss replied at 21-4-2020 11:59 AM
jambu angat la.. perfomance mcm nampak mendap plus ciknek 2b kaler pink2 oyen gitu hahah

setakat belai-belai tidur di dada cukuplah
nak ciknek sawo matang balik la kat laki lolzz
Quote Acikgomen 21-4-2020 09:25 PM
Kurex replied at 21-4-2020 07:09 PM
Opkos la tak kisah sebab alvin ada kurex kan... Semoga alvin dah sunat

Ooooo kalo ada cikki berair peluk2 dgn jolrepen kemahen chuols merempan khennnnz
Chuols mengeletis tgk jejanz lain takpe pulakkkk
Quote MsKathryn 21-4-2020 09:31 PM
Bukan emma mmg x follow sape2 ke...  even adik beradik or kwn2 artis kecuali emmanizer n 2 acc lg tu... yg latest laki dia
Ke sy ketinggalan keteapi
Quote de_ikea 21-4-2020 09:35 PM
Alvin ni pandai simpan rahsia. Berapa lama rahsia fattzura dan emma disimpan sebelum dihidu wartawan. Good friend!
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 09:45 PM
ashilalat replied at 21-4-2020 08:17 PM
Gelabah teteks perlu diberi pada emma kembong sebab poyo je dah kawen konon nak unfollow retis lak ...

emma tu ada tetksssss ke nk mggelabah??? hahhaha

Lihat semua komen(35)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.072841 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top