CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Penyamar Siti Nurhaliza Di Tik Tok Akhirnya Tersungkur

21-4-2020 05:38 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 17645| Komen: 103

Description: Setelah beberapa orang artis melibatkan diri dengan aplikasi muzik Tik Tok, penyanyi nombor 1 negara, Dato' Sri Siti Nurhaliza turut tidak ketinggalan membuka akaunnya sendiri di aplikasi tersohor ket ...



Setelah beberapa orang artis melibatkan diri dengan aplikasi muzik Tik Tok, penyanyi nombor 1 negara, Dato' Sri Siti Nurhaliza turut tidak ketinggalan membuka akaunnya sendiri di aplikasi tersohor ketika ini.

Tetapi, dah nama pun penyanyi terkenal, banyak pula akaun Tik Tok yang mempunyai nama sama dengan Siti hingga menimbulkan tanda tanya dalam kalangan para peminatnya.

Menerusi akaun Twitter, Siti menegaskan akaunnya sudah diperakui pihak Tik Tok dengan memakai baju hijau walaupun akaunnyan jauh ketinggalan dengan akaun palsu yang jumlah pengikutnya 149,600 orang.


Kredit foto: Twitter

Setelah tersebarnya berita tersebut, akaun Siti telah meningkat kepada 53,500 jumlah pengikutnya. Namun, dalam masa yang sama akaun palsu pula telah menukar nama kepada Siti Nurhaliza Tarud, mungkin dengan harapan mahu mengelirukan peminat. Lebih teruk, penyamar juga menukar gambar Siti berpakaian warna merah kepada warna baju yang sama. Hal ini membuatkan para peminatnya berasa marah.

SIti Nurhaliza

Menurut mereka yang mempunyai akaun Tik Tok, akaun penyamar tersebut sebenarnya adalah peminat Siti Nurhaliza sendiri dengan meletakkan nama Ctloveu. Bagaimanapun, setelah ramai yang membuat laporan terhadap akaun penyamar, ianya terus hilang dari radar.

Tidak hanya penyamar itu, rupa-rupanya ramai juga yang memiliki nama sama dengan Siti tetapi pengisiannya berbeza.

Tik Tok
Ramai pula yang teruja untuk memiliki akaun Tik Tok ini setelah penyanyi kesayangan ramai ini mula menceburi video 15 saat ini.
IG

Apa pun, pastinya penyamar itu hanya mengagumi Siti Nurhaliza dan bukannya mahu merampas kedudukan Siti di aplikasi tersebut. Terkini akaun Siti kian menghampiri jumlah 100,000 pengikut dan dijangka makin meningkat apabila Siti membuat lintas langsung menyanyi bersama pengikutnya 22 April nanti.-CARI
13

Bagus
11

Marah
3

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (30 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 05:40 PM
errkkkkkkk dh tu nk kena mggelabah ttkssss ke takkkk????
Quote hyie 21-4-2020 05:44 PM
gigihnya nak tiru 100%
Quote EvieWanKenobi 21-4-2020 05:45 PM
dapat award ka kalau jadi follower dia?
Quote salmon-suki 21-4-2020 05:47 PM
kiah_mai_pulak: errkkkkkkk dh tu nk kena mggelabah ttkssss ke takkkk????

wajib lahhhh kakiahhhhhh...sila gelabah sebanyak y mungkinnnnn~{:smile
Quote kiah_mai_pulak 21-4-2020 06:04 PM
salmon-suki replied at 21-4-2020 05:47 PM
wajib lahhhh kakiahhhhhh...sila gelabah sebanyak y mungkinnnnn~{:smile

aaaaaajummmssss
Quote pencintaABC 21-4-2020 06:05 PM
Kenapa BBNU sgt penyanyi bernombor nak join tiktok pulak? Hilang exclusivity mcm ni
Quote tikusmontok 21-4-2020 06:11 PM
pencintaABC replied at 21-4-2020 06:05 PM
Kenapa BBNU sgt penyanyi bernombor nak join tiktok pulak? Hilang exclusivity mcm ni

Sudah tahap mbnu la..nak jugak tergedik2
Quote irvene 21-4-2020 06:21 PM
tak yah la tiktok dah tua2 ni.  geli
Quote aderaderker 21-4-2020 06:32 PM
Takyah la ikut arus sangat tokti.
Makin lama makin hilang exclusive tu.

Then again, sapalah kita nak bg dia nasihat...
Quote pencintaABC 21-4-2020 06:32 PM
tikusmontok replied at 21-4-2020 06:11 PM
Sudah tahap mbnu la..nak jugak tergedik2

Tu la tiktok ni biar la geng2 wany kayrie, zizi kirana, sarah suhairi join..dah tahap tokti ni tak payah la nak bertiktok sangat
Quote salamon 21-4-2020 06:32 PM
bior la toktik nak bertiktok pon..boleh la exercise skit bila menari2 ke...tokti jgk ingin berasa muda gitoh
Quote GigaMom 21-4-2020 06:36 PM
Dia ni dh tua kan?
Quote minah_selekeh 21-4-2020 06:38 PM
Tiktok TokTi mesti jinak2 je.. Aku yakin..
Quote Kurex 21-4-2020 07:13 PM
Hilang exclusive
Quote idril 21-4-2020 07:15 PM
geli la dah tua2 nak tiktok
Quote dubuk 21-4-2020 07:26 PM
she is 41                     
Quote danieladam 21-4-2020 07:28 PM
Tik tok ni mmh untuk menari je ke? Ke ada kegunaan lain?

Kalo tok ti nak menari pon, sila la jangan terkinja kinja. Goyang goyang pale, goyang goyang bahu sudah lah. Kalo nak terkinja sangat kang, mampuih org seranah.
Quote fadz84 21-4-2020 07:30 PM
Pesal muka piyah dh mcm Aina Abdul dlm pic atas tu..
Quote Queenofhearts 21-4-2020 07:36 PM
Muka piyah da mcm aunty saerah pulok

Lihat semua komen(103)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:59 PM GMT+8 , Processed in 0.067416 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top