CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Azrel Ismail Bercinta Dengan Sharifah Husna?

21-4-2020 05:36 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9527| Komen: 35|Original author: Oleh: Saiful

Description: Azrel Ismail tak sorok, dia mengakui kini sedang berkawan rapat dengan pelakon baharu, Sharifah Husna.
Azrel Ismail tak sorok, dia mengakui kini sedang berkawan rapat dengan pelakon baharu, Sharifah Husna.

Katanya mereka mulai rapat sejak berlakon bersama dalam drama Puteri Yang Ditukar.


Kredit: IG
"Dalam drama itu, saya menjadi boss dan Husna pula sebagai setiausaha. Jadi, kami banyak juga babak bersama di pejabat. Saya selesa dengan Husna kerana dia tak sombong dan suka timba ilmu. Kami banyak berkongsi pandangan mengenai watak dilakonkan," katanya kepada Harian Metro.

Mengulas soal 'friend zone', Azrel berkata, dia tidak berasakan hubungan rapatnya dengan Husna sebagai syok sendiri.


"Kami tahu sejauh mana hubungan rapat dijalin. Kami kini bersahabat baik dan belum ke tahap bercinta.

"Kalau kena 'friend zone' pun saya tak kisah, sebab hubungan kami bermula sebagai sahabat. Cinta tak boleh dipaksa," tambahnya.



Menurut Azrel lagi, dia menyerahkan soal jodoh kepada ketentuan Allah sahaja.

"Saya pun ada keluarga yang perlu ditanggung di kampung selain diri sendiri. Saya juga baru empat tahun membina kerjaya lakonan. Jadi, saya kena tumpu pada karier dan giat kumpul aset selagi mampu."

Macam mana, secocok atau tidak? -CARI
5

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 21-4-2020 05:42 PM
apa khabar agaknya retis pujaan acik2 porem cari, Fatin Husna?
Quote Kurex 21-4-2020 07:14 PM
Ok....... Bila nak record video cikc*p(?
Quote BoLapciOus 21-4-2020 07:26 PM
"Friendzone pun xkesahh"..pehh! Di "friendzone" oleh crush sgt menyakitkan..huhu
Quote adelea 21-4-2020 07:45 PM
apesal mamat binpenuh je dgn cerita cinta
cer jaga imej tu sikit
berlakon x seberapa , bercinta je lebih
Quote pencintaABC 21-4-2020 07:52 PM
Kurex replied at 21-4-2020 07:14 PM
Ok....... Bila nak record video cikc*p(?

Sedangkan vid 3sum deris, amar dan tiqa 3sum pon masih statusnya x files tak diketahui
Quote Kurex 21-4-2020 08:14 PM
Edited by Kurex at 21-4-2020 08:16 PM
pencintaABC replied at 21-4-2020 07:52 PM
Sedangkan vid 3sum deris, amar dan tiqa 3sum pon masih statusnya x files tak diketahui


Kalau leak mesti beratus ringgit kena bayar kan semata nak tengok video azrel ni
Quote ashilalat 21-4-2020 08:19 PM
Lah, nak berjodohan dengan pelakon pompuan ni ke? Ingatkan jodoh berpanjangan dengan diraf dias sebab setiap status fb diraf dias ada penampakan mamat azrel ni.
Quote Tinot7 21-4-2020 08:46 PM
Filter apa yg depa pakai utk Ig ni? Nampak indah kabar dr rupe.
Kaki pokcik tu nape nampak cam berdaki?
Quote pencintaABC 21-4-2020 09:16 PM
Kurex replied at 21-4-2020 08:14 PM
Kalau leak mesti beratus ringgit kena bayar kan semata nak tengok video azrel ni

Iols tunggu leak Sean LJE, Alvin Chong & Dini Schatmanz je
Quote RatuDunia94 21-4-2020 10:07 PM
Eh.. ayat last tu mamat ni ckp baru 4 tahun jd pelakon?? Hello bukan dh berzaman ke heols jd pelakon tp sendu??? Iols rasa dh 10 tahun ada..
Quote rosannazmia 21-4-2020 10:11 PM
RatuDunia94 replied at 21-4-2020 10:07 PM
Eh.. ayat last tu mamat ni ckp baru 4 tahun jd pelakon?? Hello bukan dh berzaman ke heols jd pelakon ...

Chuols mesti  konfius ni..muka remy ishak clone by Kat Malaysia ni chuolsssss....kekdg Mak konfius gak yg mana satu mana???
Quote RatuDunia94 21-4-2020 11:24 PM
rosannazmia replied at 21-4-2020 10:11 PM
Chuols mesti  konfius ni..muka remy ishak clone by Kat Malaysia ni chuolsssss....kekdg Mak konfius ...

Setelah di google mmg benar heols start aktif dr tahun 2011.. so mana datangnya baru 4 tahun?.
Quote doubleA 21-4-2020 11:30 PM
Tak kenal sh husna tapi lawo, ada mix ke?
Quote rosannazmia 21-4-2020 11:32 PM
RatuDunia94 replied at 21-4-2020 11:24 PM
Setelah di google mmg benar heols start aktif dr tahun 2011.. so mana datangnya baru 4 tahun?.

Meols syak heols yg konfius gamaknya arap heols x konfius mana satu awek heols juaaaaa
Quote user2012 22-4-2020 12:02 AM
Kurex replied at 21-4-2020 07:14 PM
Ok....... Bila nak record video cikc*p(?

cutting macam ni mesti sama saiz dengan deris
Quote cari_cahaya 22-4-2020 12:41 AM
Dulu I minat mamat ni.. Tapi lately ntahlah
Quote cari_cahaya 22-4-2020 12:41 AM
Dulu I minat mamat ni.. Tapi lately ntahlah
Quote imogenBones 22-4-2020 04:22 AM
Cantiknya Sharifah Husna ni...
Quote limaubali007 22-4-2020 05:17 AM
Paduan dua orang ni akan menghasilkan dna anak2 yg cantik dan hensem.. Azrel ni mix jugak ka? Nampak muka mcm mix blood..

Lihat semua komen(35)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.080029 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top