CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

'Bila Nak Setel?' - Kemelut Dengan DSV Berterusan, Aishah Muat Naik Surat Tuntutan Mahkamah

27-3-2019 12:31 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7884| Komen: 38|Original author: Oleh: LilRose

Description: Masih berlanjutan kemelut Gegar Vaganza 4 (GV4) membabitkan juaranya, Aishah dan penaja utama, Datuk Seri Vida.
Masih berlanjutan kemelut Gegar Vaganza 4 (GV4) membabitkan juaranya, Aishah dan penaja utama, Datuk Seri Vida.


Kredit foto: IG Aishah/IG DSV


Terbaru, Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin memuat naik gambar surat tuntutan mahkamah terhadap DSV yang dibuat selepas penyelesaian di luar mahkamah gagal mencapai kata sepakat.

Selain menuntut seutas rantai yang sama nilainya dengan RM80,000, Aishah juga menuntut DSV membayar ganti rugi pengajaran atas tindakannya menghadiahkan barangan kemas palsu kepadanya.

Aishah juga menuntut DSV membuat permohonan maaf secara terbuka berhubung hebohan hadiah tambahan berkenaan.



Semoga kes mereka dapat diselesaikan segera dengan baik. - CARI
7

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote afidahhb 27-3-2019 12:38 PM
Saman hok ore kayo.. dato vida boleh bayaaaa
Quote duricinta 27-3-2019 01:06 PM
Saman je, jgn ingat org kaya bole buat sesuka hati..
Quote ruffboyz 27-3-2019 01:18 PM
bisnes dia pon da mcm slow skrg... rumah mewah baru siap, ada kes saman pulak..
Quote lee_sakura 27-3-2019 01:21 PM
bagus la setel secara mahkamah, asyik perang mulut je
Quote whadda 27-3-2019 01:27 PM
elok la saman.. len kali kalau tak mampu jangan gebang lebih
Quote sekel 27-3-2019 01:50 PM
DSV dgn mahkamah berpisah tiada
Quote Rapz 27-3-2019 01:55 PM
Tertaye gak kes nie da selesai blum...saman je kak echah jgn kasi chance ngan dsv nie...
Quote YomiuriLandMae 27-3-2019 02:04 PM
Lor iols ingat dah setel.. DSV ni pun bole thn hati kering gak..
Quote namieamuro 27-3-2019 02:09 PM
ingat bab saman menyaman ni bole semggu 2 ke? ade yg mkn bertahun2 smpi jemu nk ngadap

kak ecah sblm proceed die bg tempoh utk acik vidah mtk maaf kan tp acik ni ignore je tetap tegakkan benang basah die..kalau kaya sgt, amount bakal dikenekan pun tah celah jari acik vidah je..
Quote ikanmasin 27-3-2019 02:24 PM
baguslah saman ikut undang2..gaduh mulut pun takde maknanya..
sna sini kecoh2 takde kesudahan jg..
Quote jointhecurse 27-3-2019 02:36 PM
Go cik ecah.. bg terduduk si dia. sebelum ni bkn main eh.. produk pn tah pa2.. kaya jual ayaq manis..
Quote Orix 27-3-2019 02:45 PM
oh dunia ini,, penuh kepalsuan gituhhh

go kak eca go !!!
Quote sleepandream 27-3-2019 03:16 PM
saman tang ni sangatlah digalakkan... makan masa lama pun takpe...
jangan jadi macam sesetengah retis nak saman netizen sebab gosip murahan jah
Quote buapakperut 27-3-2019 04:05 PM
muka tebal betul acik gundu ni die wat donno je. harap perniagaan melingkup
Quote AwanCikDania 27-3-2019 04:06 PM
Makan tahun jugak ni.
Quote pai.kacang 27-3-2019 04:36 PM
YomiuriLandMae replied at 27-3-2019 02:04 PM
Lor iols ingat dah setel.. DSV ni pun bole thn hati kering gak..

x kan nak ngaku kalah... x kan nak telan balik semua kata2 dia sebelum ni kan
Quote kaklong32 27-3-2019 05:04 PM
laa tak abis lagi keeee
Quote shernazz 27-3-2019 05:17 PM
sleepandream replied at 27-3-2019 03:16 PM
saman tang ni sangatlah digalakkan... makan masa lama pun takpe...
jangan jadi macam sesetengah ret ...

Sampai berlumut
Quote shernazz 27-3-2019 05:18 PM
Kot pas bayar saman
Cik b dari tenby international school masuk sekolah kebangsaan pasir puteh je

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:41 AM GMT+8 , Processed in 0.080587 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top