CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Sherry Ibrahim Bila Nak Kahwin? Dah Masuk 36 Tahun" - Netizen

27-3-2019 02:36 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 15827| Komen: 107|Original author: Oleh: Azza

Description: Usianya sudah menjangkau 36 tahun, tetapi pasti ramai yang tidak percaya dengan angka tersebut dek kerana wajahnya yang masih tampak lebih jauh muda dari usia sebenar. Sherry Ibrahim, pelakon sezaman ...




Usianya sudah menjangkau 36 tahun, tetapi pasti ramai yang tidak percaya dengan angka tersebut dek kerana wajahnya yang masih tampak lebih jauh muda dari usia sebenar. Sherry Ibrahim, pelakon sezaman dengan Fasha Sandha, Ashraf Muslim dan Nora Danish yang masing-masing melalui kahwin, cerai dan bermadu, namun Sherry tetap masih berstatus solo.

Apatah lagi bekas-bekas teman lelakinya sebelum ini juga telah mendirikan rumah tangga dan berbahagia membuatkan segelintir netizen tertanya-tanya mengenai hati dan perasaannya. Persoalan kahwin masih belum mampu dirungkainya sebaliknya perbezaan bentuk wajahnya pula yang diperkatakan.

Namun dalam sesi temuramah bersama akhbar Harian Metro, apabila diajukan persoalan mengenai teman istimewa, Sherry tidak menjawabnya secara jelas tetapi memberitahu bahawa dia akan memaklumkan jika ada tarikh tepat satu hari nanti.


Kredit foto: IG

"InsyaAllah, orang kata rezeki masing-masing, tetapi apa pun Shery ok ja, Sherry happy sebab tak perlu kita compare hidup kita dengan orang lain, sebab masing-masing ada rezeki dan masa dorang."

Apabila diasak dengan pertanyaan tentang seseorang yang istimewa, Sherry memberitahu ia adalah rahsia.

"Kalau cakap takda, ada. Kalau cakap ada, tanya lain pulak ya. Dia macam ni, bila benda tu akan berlangsung nanti, barulah semuanya official.

Kredit foto: IG



Pengikut Sherry turut meluahkan rasa tidak percaya dengan umur Sherry serta mendoakan agar pelakon kesayangan mereka mendapat jodoh yang baik hingga ke jannah.

Namun, apabila dilihat kemaskini di laman Instagramnya, Sherry pernah memuat naik status bagaimana untuk mengekalkan kerukunan rumah tangga. Ia juga menandakan yang hatinya sudah dimiliki.

Kredit foto: IG

Apa pun kami di Cari mendoakan agar Sherry bertemu jodoh yang baik-baik dan kekal ke jannah. - CARI 

5

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_blingblings 27-3-2019 02:55 PM
aku tak tahu apa dia buat, tapi muka dia sgt cantik berbanding dulu.
Quote Izaabelle 27-3-2019 03:06 PM
Kita speku dia pi non "surgical enhancement treatment"sekarang berlambak mcm2 ada bibir hidung dagu bontot dahi eyelid semua bole!ah perut pun bole tegang !
Quote Beautifulliar. 27-3-2019 03:09 PM
A. Aida yg repair muka hbis 4k sbulan tu meols boleh cam lg sheols wlpon ketara gk di repair2, tp sherry ni serius lah mmg lain terus muka sheols. Tgok byk kali pon xboleh tau tu sherry ibrahim. Muka sheols pelik sng nk cam tp bila direpair trus ilang pelik tu sbb dh rupa org lain
Quote mieymiey 27-3-2019 03:16 PM
Beautifulliar. replied at 27-3-2019 03:09 PM
A. Aida yg repair muka hbis 4k sbulan tu meols boleh cam lg sheols wlpon ketara gk di repair2, tp sh ...

Kan chuols? Kalau tepek gambar sheols tanpa mention itu sheols, confirm iols tak kenal itu sheols.
Quote Beautifulliar. 27-3-2019 03:20 PM
mieymiey replied at 27-3-2019 03:16 PM
Kan chuols? Kalau tepek gambar sheols tanpa mention itu sheols, confirm iols tak kenal itu sheols. ...

Tp mmg ketara sheols ada buat something kt muka. Sape yg pcaye tu teknik makeup mmg bodo.meols pnh msuk ig sheols ada gmbr tnpa makeup ok pon xleh tau tu sherry ibrahim mmg seketul muka org lain. Ada few gmbr je yg masih ada sikit2 iras muka lama.
Quote mieymiey 27-3-2019 03:24 PM
Beautifulliar. replied at 27-3-2019 03:20 PM
Tp mmg ketara sheols ada buat something kt muka. Sape yg pcaye tu teknik makeup mmg bodo.meols pnh ...

Bodohnya sheols ubah muka, macam la netizen tak ingat muka ori sheols.
Tapi iols dengan pantas bukak ig sheols, dah kenapa rozi dang dewi dah serupa tarzan?
Quote Beautifulliar. 27-3-2019 03:41 PM
mieymiey replied at 27-3-2019 03:24 PM
Bodohnya sheols ubah muka, macam la netizen tak ingat muka ori sheols.
Tapi iols dengan pantas bu ...

Tp sheols xngaku lgsung buat muka. Choy jah. Si rozi dh fefeling tarzan wlpon nmpk lg kepam ngn rambut gitu. Yg penting kekal sendu dlm industri wlpon setiap event ada muka heshe.
Quote TerataiMelur02 27-3-2019 03:46 PM
yang dok buat muka ni dah tua2 esok xda kesan sampingan ke?
Quote mieymiey 27-3-2019 03:47 PM
Beautifulliar. replied at 27-3-2019 03:41 PM
Tp sheols xngaku lgsung buat muka. Choy jah. Si rozi dh fefeling tarzan wlpon nmpk lg kepam ngn ra ...

Patutnya si ceri tu kawin jer dengan si rozi, sambil tolong BFF tu coverina apa yang patut
Quote mieymiey 27-3-2019 03:49 PM
Edited by mieymiey at 27-3-2019 03:50 PM
TerataiMelur02 replied at 27-3-2019 03:46 PM
yang dok buat muka ni dah tua2 esok xda kesan sampingan ke?

Takut esok lusa jadi cenggini https://www.instagram.com/datin_nurabani/?hl=en
Allah dah kurniakan wajah elok, dok inject sana sini.


Quote insulin 27-3-2019 03:51 PM
mieymiey replied at 27-3-2019 03:49 PM
Takut esok lusa jadi cenggini https://www.instagram.com/datin_nurabani/?hl=en
Allah dah kur ...

Tak lawanya. Mulut tu nampak terjuih je.

Quote SherryZass 27-3-2019 03:53 PM
mieymiey replied at 27-3-2019 03:49 PM
Takut esok lusa jadi cenggini https://www.instagram.com/datin_nurabani/?hl=en
Allah dah kur ...

Serammnya uolls. Macam tin mah
Quote tootii 27-3-2019 03:54 PM
suka dia belakon dlm imam express tu . . watak seorang akak yg positif jerk..
moga dia dpt jodoh yg baik2 dan blh jaga dia..
lps habis ngan fatah, dia tak ada saper2 ker ?
Quote namieamuro 27-3-2019 03:55 PM
muke sheols laen dari sblm..

anyway netizen, lantak pi la die nk menikah ke idok..ape gune kawen tp end up jd mcm ina naim bersuamikan biawak sangkak?

kalau die nk kawen, die kawen la..ni serupa jer geng ketua bawang dok tnye kapel yg bile nk dpt anak tambah anak..haihla bawang
Quote mieymiey 27-3-2019 03:57 PM
insulin replied at 27-3-2019 03:51 PM
Tak lawanya. Mulut tu nampak terjuih je.

Terlebih cucuk
Quote mieymiey 27-3-2019 03:57 PM
SherryZass replied at 27-3-2019 03:53 PM
Serammnya uolls. Macam tin mah

Ada jugak yang komen 'datin nampak macam baru berusia 20-an'. Fitammmmmmmmmm
Quote Aunty_Acid 27-3-2019 03:58 PM
semua sibuk je mencantik muka, hati tu bagi cantik dulu
kalu hati busuk muka pun nampak busuk
mati nati jadi makanan ulat-ulat jua
Quote friedfishsoup 27-3-2019 04:01 PM
namieamuro replied at 27-3-2019 03:55 PM
muke sheols laen dari sblm..

anyway netizen, lantak pi la die nk menikah ke idok..ape gune kawen  ...

Halaaaa motip ina dijadikan contoh hik hik
Quote AwanCikDania 27-3-2019 04:10 PM
Ada orang ckp dia guna apps je utk filter gambar2 nya tu yg nampak 360 beauty. Tapi real life sama je tak ada yg berubah pon muka acik ceri. Entah iollss pun tak tau x pernah nampak acik ceri in real life.

Lihat semua komen(107)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 04:00 PM GMT+8 , Processed in 0.089232 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top