CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Semak! Netizen Desak Bella Pula Padam Gambar Aliff Aziz Di Instagram...

26-3-2019 06:00 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 6678| Komen: 29|Original author: Oleh: SakuraJo

Description: Krisis rumah tangga penyanyi dan pelakon dari Singapura, masih lagi belum menemui jalan penyelesaiannya. Dua hari lepas, Bella sekali lagi mendedahkan yang suaminya itu belum lagi berubah apabila ada ...
Krisis rumah tangga penyanyi dan pelakon dari Singapura, masih lagi belum menemui jalan penyelesaiannya. Dua hari lepas, Bella sekali lagi mendedahkan yang suaminya itu belum lagi berubah apabila ada individu melihat Aliff bersama seorang wanita lain di Johor.


Kredit foto : Ig Bella Astillah

Semalam, hangat diperkatakan mengenai Aliff yang telah memadam semua gambar isterinya, Bella di akaun Instagram. Walaupun suaminya telah memadam semua gambarnya, Bella tidak terikut untuk melakukan perkara yang sama.

Bella masih menyimpan gambar bersama suaminya di akaun Instagram miliknya.
Bagi yang mengikuti perkembangan Bella, pastinya anda boleh lihat semua gambar bersama Aliff yang telah dimuat naik sebelum ini masih utuh disimpan di akaun Instagram wanita manis ini. 


Kredit Foto : Ig Bella Astillah

Malah, ucapan manis daripada Bella buat Aliff sempena hari lahir nya yang lalu juga masih ada sehinggakan ramai meminta Bella untuk memadam gambar Aliff kerana suaminya itu terlebih dahulu berbuat demikian.

Kredit foto : Ig Bella Astillah

Tidak kurang juga ada yang memarahi Aliff..

Kredit foto : Ig Bella Astillah

Bella sudah cukup matang, tak perlu padam gambar..

Kredit foto : Ig Bella Astillah

Apa pun rasanya tak perlu nak suruh Bella padam semua gambar Aliff kerana dengan memadam gambar tidak akan selesaikan masalah yang ada. Kami yakin Bella tahu apa yang terbaik untuk diri dia dan anak. Semoga Bella terus kuat dalam mengharungi ujian yang menimpa. -CARI

4

Bagus
5

Marah
5

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote namieamuro 26-3-2019 06:22 PM
korg 2 ni rumahtangge mmg kt social media ke mcmane?
Quote pumpkinpatch 26-3-2019 06:31 PM
bella need a job/ hobby to keep very busy jadi tak de time nak layan social media kecual layan anak dia.
Quote sheqim 26-3-2019 06:46 PM
Yeke delete? Ntah2 archive je.... maklumlah tgh gaduhhhh.... nanti dh baik unarchive balikkk
Quote Minami2013 26-3-2019 07:31 PM
Thread ni lg semak wartawan oiiii.. usaha lah sikit buat research instead of cedok komen2 netizen kat ig...
Quote Snowhazy 26-3-2019 11:08 PM
Move  on je lah bella...be strong
Quote damian_lee 26-3-2019 11:13 PM
Tok kadi salam tangan kat masjid ke kat komen time kahwin dulu
Saksi kata sah kat masjid ke kat komen time kahwin tu


Kompius aku org zaman skrg ni
Hal rumah tangga jada konsumsi public

Jiwa tak tenang nak tunjuk bahagia
Bahagia yang dikejar
Namun jiwa merana kekosongan
Quote 7doors 27-3-2019 12:10 AM
Gila kau klu padam gambar aliff aziz xda la org kenal bella bini artis...netizen pun emosi trrlebih...
Quote munchkin 27-3-2019 12:17 AM
Benda dah terang lagi bersuluh bella.
Quote Rapz 27-3-2019 12:53 AM
Bella,move on pls....
Quote hzln 27-3-2019 04:21 AM
Inilah harga yg perlu dibayar
Bagi mereka yg kemaruk hidup dlm limelight lagi batak perhatian mcm si bella ini
Masalah rumahtangga kau, bulih ko gi jaja2 jadi pengetahuan umum mcm masalah negara
Masalah begini, lagi sedikit org yg tahu, lagi mudah utk dibuat keputusan
Namun, bodohnya ko, demi seketul limelight, sanggup ko buka seluas2nya ruang dan peluang org2 luar yg takde kena mengena dgn masalah ko dan laki ko yg gatal punai tu, utk sama ambik tahu dan masuk campur mencerca dan meracun pikiran ko
Sedangkan laki ko tu tetap begitu, bukan makin nak kat kau, makin menyampah dgn kau, kot dah taknak langsung pun mungkin
Bodohnya ko bella


Quote bedahmenjuyah 27-3-2019 05:16 AM
hzln replied at 27-3-2019 04:21 AM
Inilah harga yg perlu dibayar
Bagi mereka yg kemaruk hidup dlm limelight lagi batak perhatian mcm s ...

Well said bradah
Quote budakpink 27-3-2019 07:15 AM
Alahai bella ni move on bole dak.kalau dah gile glamor sgt cari la retis yg semegah sikit wat laki.ni alip aziz je kot...zul ipin pun single.remy ishak pun single.itu baru name up
Quote prizadane 27-3-2019 07:53 AM
Menguap rasa baca pasal netizen n bella ni.. dah la tu. kalau sayang laki tu, tak payah upload apa apa mengundang. Senyap je. Kalau tak nak laki tu, sila la proceed untuk bercerai
Quote cempakaa 27-3-2019 08:15 AM
udah2 la tu bella aliff ni tak habis lagi ke
Quote ihtisyam1 27-3-2019 08:23 AM
Kalau aku jadi laki bella ni pun aku stress..... giler
Quote NazRysha 27-3-2019 08:31 AM
netizen macam babi kan
Quote wilsh10 27-3-2019 10:36 AM
hzln replied at 27-3-2019 04:21 AM
Inilah harga yg perlu dibayar
Bagi mereka yg kemaruk hidup dlm limelight lagi batak perhatian mcm s ...

Ikut kan hati sgt budak Bella ni
Org tua dh kabo,
Ikutkan  hati ko mati
Ikutkan rasa ko binasa
Flip hair & move on girl
Quote chillipepper 27-3-2019 11:04 AM
penat dah baca pasal these two. to Bella - move on babe. Obviously he doesnt respect you enough to repeat this over and over and over again

to Aliff - cerai je la kalau dah takde hati
Quote mesmerize 27-3-2019 11:07 AM
padam gambar bole selesaikan masalah ke dek... berat masalah rumahtangga korang ni

Lihat semua komen(29)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 04:25 AM GMT+8 , Processed in 0.066623 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top