CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5656|Reply: 29

Semak! Netizen Desak Bella Pula Padam Gambar Aliff Aziz Di Instagram...

  [Copy link]
Post time 26-3-2019 06:00 PM | Show all posts |Read mode
Krisis rumah tangga penyanyi dan pelakon dari Singapura, masih lagi belum menemui jalan penyelesaiannya. Dua hari lepas, Bella sekali lagi mendedahkan yang suaminya itu belum lagi berubah apabila ada individu melihat Aliff bersama seorang wanita lain di Johor.



Kredit foto : Ig Bella Astillah




Semalam, hangat diperkatakan mengenai Aliff yang telah memadam semua gambar isterinya, Bella di akaun Instagram. Walaupun suaminya telah memadam semua gambarnya, Bella tidak terikut untuk melakukan perkara yang sama.


Bella masih menyimpan gambar bersama suaminya di akaun Instagram miliknya.
Bagi yang mengikuti perkembangan Bella, pastinya anda boleh lihat semua gambar bersama Aliff yang telah dimuat naik sebelum ini masih utuh disimpan di akaun Instagram wanita manis ini.



Kredit Foto : Ig Bella Astillah




Malah, ucapan manis daripada Bella buat Aliff sempena hari lahir nya yang lalu juga masih ada sehinggakan ramai meminta Bella untuk memadam gambar Aliff kerana suaminya itu terlebih dahulu berbuat demikian.










Kredit foto : Ig Bella Astillah




Tidak kurang juga ada yang memarahi Aliff..






Kredit foto : Ig Bella Astillah





Bella sudah cukup matang, tak perlu padam gambar..




Kredit foto : Ig Bella Astillah





Apa pun rasanya tak perlu nak suruh Bella padam semua gambar Aliff kerana dengan memadam gambar tidak akan selesaikan masalah yang ada. Kami yakin Bella tahu apa yang terbaik untuk diri dia dan anak. Semoga Bella terus kuat dalam mengharungi ujian yang menimpa. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
korg 2 ni rumahtangge mmg kt social media ke mcmane?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 06:31 PM | Show all posts
bella need a job/ hobby to keep very busy jadi tak de time nak layan social media kecual layan anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke delete? Ntah2 archive je.... maklumlah tgh gaduhhhh.... nanti dh baik unarchive balikkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread ni lg semak wartawan oiiii.. usaha lah sikit buat research instead of cedok komen2 netizen kat ig...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Move  on je lah bella...be strong
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok kadi salam tangan kat masjid ke kat komen time kahwin dulu
Saksi kata sah kat masjid ke kat komen time kahwin tu


Kompius aku org zaman skrg ni
Hal rumah tangga jada konsumsi public

Jiwa tak tenang nak tunjuk bahagia
Bahagia yang dikejar
Namun jiwa merana kekosongan
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila kau klu padam gambar aliff aziz xda la org kenal bella bini artis...netizen pun emosi trrlebih...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda dah terang lagi bersuluh bella.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:53 AM | Show all posts
Bella,move on pls....
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Inilah harga yg perlu dibayar
Bagi mereka yg kemaruk hidup dlm limelight lagi batak perhatian mcm si bella ini
Masalah rumahtangga kau, bulih ko gi jaja2 jadi pengetahuan umum mcm masalah negara
Masalah begini, lagi sedikit org yg tahu, lagi mudah utk dibuat keputusan
Namun, bodohnya ko, demi seketul limelight, sanggup ko buka seluas2nya ruang dan peluang org2 luar yg takde kena mengena dgn masalah ko dan laki ko yg gatal punai tu, utk sama ambik tahu dan masuk campur mencerca dan meracun pikiran ko
Sedangkan laki ko tu tetap begitu, bukan makin nak kat kau, makin menyampah dgn kau, kot dah taknak langsung pun mungkin
Bodohnya ko bella


Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:16 AM | Show all posts
hzln replied at 27-3-2019 04:21 AM
Inilah harga yg perlu dibayar
Bagi mereka yg kemaruk hidup dlm limelight lagi batak perhatian mcm s ...

Well said bradah
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai bella ni move on bole dak.kalau dah gile glamor sgt cari la retis yg semegah sikit wat laki.ni alip aziz je kot...zul ipin pun single.remy ishak pun single.itu baru name up
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Menguap rasa baca pasal netizen n bella ni.. dah la tu. kalau sayang laki tu, tak payah upload apa apa mengundang. Senyap je. Kalau tak nak laki tu, sila la proceed untuk bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 08:15 AM | Show all posts
udah2 la tu bella aliff ni tak habis lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 08:23 AM | Show all posts
Kalau aku jadi laki bella ni pun aku stress..... giler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 08:31 AM | Show all posts
netizen macam babi kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 27-3-2019 04:21 AM
Inilah harga yg perlu dibayar
Bagi mereka yg kemaruk hidup dlm limelight lagi batak perhatian mcm s ...

Ikut kan hati sgt budak Bella ni
Org tua dh kabo,
Ikutkan  hati ko mati
Ikutkan rasa ko binasa
Flip hair & move on girl
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:04 AM | Show all posts
penat dah baca pasal these two. to Bella - move on babe. Obviously he doesnt respect you enough to repeat this over and over and over again

to Aliff - cerai je la kalau dah takde hati
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:07 AM | Show all posts
padam gambar bole selesaikan masalah ke dek... berat masalah rumahtangga korang ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.181503 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list