CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Dia Ke Yang Nak Jadi Pet Calum Scott?" - Pick Up Line 'Tak Jadi' Nabila Razali Dibahan

26-3-2019 02:37 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10796| Komen: 33|Original author: Oleh: LilRose

Description: Penyanyo lagu Vroom Vroom dan pelakon Nabila Razali mencetuskan kontroversi dengan kenyataannya 'I can be your dog' ketika sesi wawancara bersama Calum Scott, baru-baru ini.


Penyanyi lagu Vroom Vroom dan pelakon Nabila Razali mencetuskan kontroversi dengan kenyataannya 'I can be your dog' ketika sesi wawancara bersama Calum Scott, baru-baru ini.

Minggu lalu, Samsung menjemput penyanyi antarabangsa itu untuk membuat persembahan acara kemuncak di majlis perasmian model terbarunya yang diadakan di Hotel W Kuala lumpur.

Antara selebriti tempatan yang turut hadir untuk memeriahkan suasana ialah Nabila Razali, Ismail Izzani dan Haqiem Rusli.



Kelihatan Nabila sangat teruja apabila diberi peluang untuk mewawancara penyanyi dari Britain itu.

Ketika diajukan soalan mengenai haiwan peliharaan, Calum menjawab dia tidak memilikinya dan bercadang untuk membela seekor anjing.

Pada waktu itulah Nabila berseloroh 'I can be your dog' sebelum cepat-cepat menjelaskan bahawa dia hanya bergurau.



Pun begitu, rata-rata tetamu yang hadir merasakan ianya tidak sesuai.


Kredit foto: IG Nabila Razali

Mungkin kerana terlalu teruja dan gemuruh, Nabila tidak sengaja mengeluarkan satu kenyataan yang mencetuskan kontroversi. - CARI
7

Bagus
3

Marah
5

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (28 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ruffboyz 26-3-2019 02:47 PM
ala dia bergurau je tu.. netizen ni pon
Quote babydoll 26-3-2019 02:49 PM
nape gambar yg atas tu mcm nabila nk tahan bersin?
Quote fushimi 26-3-2019 02:55 PM
dah kenapa nak jadi anjing si scoot tu sis

ayoyooooo appa amma
Quote k0iZ0rA18 26-3-2019 02:56 PM
orang tu dah cakap dia bergurau tu pon netizen nak kecoh... haiyo
Quote BoongaKertas 26-3-2019 03:01 PM
iols kdg2 kalau tgh nervous pun tergurau ayat merepek. anggap saja sheols tgh nervous. dh lah lagu and suara mamat tu sdp. kalau iols pun iols jd gugup teruksss
Quote cicicumel 26-3-2019 03:03 PM
Calum Scott ni openly gay..so x yah nak merembes sgt la cikki2 sekalian..agaknya Calum lagi taste kat Mail tu..hahah
Quote ikanmasin 26-3-2019 03:10 PM
gurau2 saja kot..jgn serius sgt
Quote meow_tompok 26-3-2019 03:14 PM
k0iZ0rA18 replied at 26-3-2019 02:56 PM
orang tu dah cakap dia bergurau tu pon netizen nak kecoh... haiyo

aku suka je netizen menganjing si nabila ni balik.. eh nape erk... sbb aku haters dia la kot
Quote dua_chzy 26-3-2019 03:22 PM
Oh sundalnya pick up line. Akak nak blaja lah sundal2 gini. Harus zantan suka.
Quote September14 26-3-2019 03:36 PM
Sapa bf calum ni hnsem x?
Quote k0iZ0rA18 26-3-2019 03:38 PM
meow_tompok replied at 26-3-2019 03:14 PM
aku suka je netizen menganjing si nabila ni balik.. eh nape erk... sbb aku haters dia la kot  ...

ha kalau haters tak boleh nak buat apa lah
Quote doubleA 26-3-2019 03:44 PM
Iols je ke yang rasa biasa je tak la kontroversi pung
Quote Trunkk_ZZ 26-3-2019 03:48 PM
Nabila ni macam takde cerita yang bagus balik2 gosip birah
dahla suara so so
sponsor tu pun hanjeng, dalam ramai2 penyanyi malaysia perlukah jemput artis suara setaraf longkang
Quote ashcroft86 26-3-2019 03:50 PM
September14 replied at 26-3-2019 03:36 PM
Sapa bf calum ni hnsem x?

Kate rugby player aussie tp pernah tgk plak. Haruslah hot kot. Suka lagu No Matter What heshe.
Quote kucingitam 26-3-2019 04:00 PM
nasib budak tu tak kata 'pig is cute, i want to make pig as a pet'..
Quote lee_sakura 26-3-2019 04:12 PM
disebabkan mamat mata biru sanggup jd anjing
Quote NekNgah 26-3-2019 04:24 PM
Dah tengok interview tu, rasanya itu spontaneous response.  Nabila terlebih excited le tu.
Quote buapakperut 26-3-2019 04:40 PM
dah mcm fara fauzana muka
Quote mieymiey 26-3-2019 04:43 PM
HAHAHAHAH. Gituhhh sanggup jadi hanjing

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.750246 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top