CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Pakai Terdedah, Netizen Sokong Keputusan Awi Rafael Putus Tunang Dengan Atikah

26-3-2019 02:04 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 11846| Komen: 48|Original author: Oleh: SakuraJo

Description: Ramai yang turut merasa sedih apabila Awi Rafael dan Atiqah Suhaime memutuskan tali pertunangan mereka beberapa hari sebelum pernikahan mereka berlangsung. Bagaimanapun, semalam ada pula yang meny ...
Ramai yang turut merasa sedih apabila Awi Rafael dan Atikah Suhaime memutuskan tali pertunangan mereka beberapa hari sebelum pernikahan mereka berlangsung. 


Bagaimanapun, semalam ada pula yang menyokong tindakan Awi untuk tidak meneruskan pernikahan dengan aktres cantik itu hanya kerana Atikah seringkali mengenakan pakaian yang agak terdedah.

Menerusi salah satu foto yang dimuat naik oleh Atikah semalam, rata-rata ramai yang mengatakan kerana pemakaian Atikah tersebut membuatkan keluarga Awi enggan menerima Atikah menjadi sebahagian daripada keluarga mereka. 

Kredit foto : Ig Atikah Suhaime

Pakaian terdedah, memang patut keluarga Awi tak nak..

     
      
      
Kredit foto : Ig Atikah Suhaime

Tidak kurang juga yang memberi sokongan kepada Atikah dan tidak bersetuju dengan netizen yang berterusan menghentam Atikah hanya kerana kesilapan masa lalu nya.

Kredit foto : Ig Atikah Suhaime
Apa pun janganlah terlalu menghentam. Siapa kita untuk menjatuhkan hukum untuk kesilapan orang lain. Bagi nasihat elok-elok kan lagi molek? Peace! -CARI 
1

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chicozinn 26-3-2019 02:35 PM
hmm..ksian lak aku ngn minah ni..wlaupun penah trisam tp sheollss msih leh dibimbing..meollss rasa si syamsul yusuf tu bgus sbab trima putri sarah seadanya..pdahal putri sarah b4 this seksi namati siap tupis n gmba comolot ngan ammar alfian dlm pool dlu..leh lak mak syamsul trima menantu dia tu..

pokok pangkal sbnarnya hati..meollss rasa kalu tikah dpt jantan cm syamsul aku rasa pun sok2 dia cm putri sarah berubah 360 darjah..netz je suka melahar cm dorang tu konfem ahli sorga..yihhh
Quote fushimi 26-3-2019 02:40 PM
takpelah tikoh hang cari je mat saleh kaya

hang pun lawo bertiang tiang tyapi sayang hang sangat sendu

kalau hang kawin ngan mat saleh depa tak heran pun ngan cite lama hang

Quote laksmanabentan 26-3-2019 02:41 PM
chicozinn replied at 26-3-2019 02:35 PM
hmm..ksian lak aku ngn minah ni..wlaupun penah trisam tp sheollss msih leh dibimbing..meollss rasa s ...

madu dengan samsul tu pun okay juga tuh kan...
mampu mampu da... buat filem berjuta2 laku...
better samsul selamat maruah perempuan camni kan...



Quote babydoll 26-3-2019 02:51 PM
i bet lelaki yg kutuk tikah tu mesti lelaki yg sama like porn byk2 kat twitter.
Quote prizadane 26-3-2019 03:02 PM
Lah, awi tu pun macam la baik sangat kan? Yang peminat sibuk nak judge diorang ni kenapa? Biarlah.. dah takde jodoh kan
Quote meow_tompok 26-3-2019 03:11 PM
kalau dah pakai mcm tu mmg lah mengundang kecaman org. Jika pandai amik 'isi' kecaman tu, boleh la mula refleks diri apa yg salah. Yg back up tu pun bahaya, lagi bawak seseorang tu lebih jauh hanyut
Quote AbukRokok 26-3-2019 03:28 PM
gambar belakang je ke? depan xde?
Quote AbukRokok 26-3-2019 03:29 PM
pegi kuala lipis x ajak
Quote September14 26-3-2019 03:35 PM
Dia ni berbikini stim la jgk tgk.. klu birah kupu2 hitam tu mmg geli geleman tgk...
Quote MatDeghem 26-3-2019 03:35 PM
memang dia sengaja upload gambar itu.....untok mengundang acik2 bawang ranger


sama juga dgn si laki  artist yg  ambil gambar dgn statue pegang tetek....
tujuan mengundang. Kalau tidak nama tengelam....tarak cerita,




Quote mixed 26-3-2019 03:49 PM
Edited by mixed at 26-3-2019 03:50 PM

tikah ni aman2 je xda nk frust banget dah putus tunang
masa tarikh xjd kawen ritu sibuk shooting
sampai skg x abis shooting lg
sheol dah plan semua

muka pn happy je semanjang
job dah byk blk
tgk kt ig david teo cam nk bt
remake legenda bdk hostel 2?

Quote pipigebu 26-3-2019 03:53 PM
alah nnt dh suam2 kuku smp kena jd promoter
sheols insaf lah semula

ni tgh laku balik kan
harus lah carik peluang
Quote doubleA 26-3-2019 03:57 PM
Dah memang dia seksi pun bila masa dia potray dia as gegadis lindungan kaabah? Suka nau jadi setad/setajah bawang netizen ni
Quote OsHiN_hOnEy 26-3-2019 03:59 PM
mixed replied at 26-3-2019 03:49 PM
tikah ni aman2 je xda nk frust banget dah putus tunang
masa tarikh xjd kawen ritu sibuk shooting
s ...

dia mmg close dgn David teo, aritu pun david teo and wife dia dtg to comfort her
dari dulu dia mmg seksi mix, yg putuskan takmo kahwin bkn dia and awi, but her father.
kadang shin syak tikoh layan batu, sebab stone semacam, sama lar mcm awi gigi verneer tu
Quote kiah_mai_pulak 26-3-2019 04:01 PM
MatDeghem replied at 26-3-2019 03:35 PM
memang dia sengaja upload gambar itu.....untok mengundang acik2 bawang ranger



Sama jugalah modus operandi retis jandha paling birah kat malaysia yg sorang tu kan tokmat kan??
Quote lee_sakura 26-3-2019 04:11 PM
elok la tak jadi kawen kalo dh bapaknya tak suka, awi pi la cari org lain
Quote mixed 26-3-2019 04:17 PM
OsHiN_hOnEy replied at 26-3-2019 03:59 PM
dia mmg close dgn David teo, aritu pun david teo and wife dia dtg to comfort her
dari dulu dia mm ...

mmg ada gak tgk sekali muka stim sheol
awi tu mmg kepam sgt xtau nape tikoh suka

ada ternpk deols like ig wedding planner lps putus tunang
Quote OsHiN_hOnEy 26-3-2019 04:35 PM
mixed replied at 26-3-2019 04:17 PM
mmg ada gak tgk sekali muka stim sheol
awi tu mmg kepam sgt xtau nape tikoh suka

huh, wedding planner yg ada up post tu ker? katanya semua dah ready and mak tikoh yg beria nak tikoh dgn awi disatukan. entah sampai skrg tak tau knp tak jadi, overshadow dgn alip and bella
kalo dia tak stone takkan boleh trisam? she s free spirit mcm zaman 70an hippie
Quote mixed 26-3-2019 04:47 PM
OsHiN_hOnEy replied at 26-3-2019 04:35 PM
huh, wedding planner yg ada up post tu ker? katanya semua dah ready and mak tikoh yg beria nak tik ...

nama wedding bcreative production photograpeher bkn wedding planner aporn salah tgk

ada npk nanas-bella ada guna gak services dorang
klu scroll ke bwh ig nya


Lihat semua komen(48)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:41 AM GMT+8 , Processed in 0.079810 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top