CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Terjebak Dengan Resipi Viral 'Nasi Oreo', Lelaki Menyesal Tak Berkesudahan Sebab...

25-3-2019 01:47 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5980| Komen: 27|Original author: Oleh: LilRose

Description: Gara-gara terjebak dengan resipi tular di laman sosial, seorang lelaki 'menyesal tak berkesudahan' selepas mencuba resipi uniknya itu.
Gara-gara terjebak dengan resipi tular di laman sosial, seorang lelaki 'menyesal tak berkesudahan' selepas mencuba resipi uniknya itu.

Menurut pengguna Twitter ini, resipi itu dicubanya empat tahun lalu dan dimuat naik di laman Twitternya, baru-baru ini.




Menurut lelaki dari Singapura itu, dia mendapat inspirasi untuk mencuba resipi berkenaan daripada sebuah video di YouTube.

Cantik saja kejadian 'Nasi Oreo' itu, namun apabila dibuat Amie, lain betul rupanya. Malah, dia menyesal kerana telah membazirkan dua paket biskut Oreo!


Kredit foto: Twitter



Video:YouTube

Jika anda gemar mencari resipi tular di laman sosial, anda pasti ingat suatu ketika dahulu, 'cucur Oreo' juga pernah menjadi resipi hangat.



Ramai juga netizen 'tidak boleh hadam' dengan tindakan Amie mencuba resipi pelik nan merepek itu! Tak kembang tekak ke makan nasi dicampur Oreo?


Kredit foto: Twitter

Ketawa, ketawa juga. Entah-entah ada di kalangan anda yang suka bereskperimen dengan makanan macam lelaki ini. Setakat ini, apa makanan paling pelik anda pernah cuba masak? - CARI
5

Bagus
5

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
6

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 25-3-2019 01:52 PM
kembang tekaks aku noks.. cookies yg kene tabur kat ice blended tu pun hawau rasanya,
Quote ruffboyz 25-3-2019 02:06 PM
lain kali jgn ikut je apa yg tular kt socmed ni.. org yg buat resepi pelik2 ni kdang2 nk like n views je.. dorang pun tak makan agaknya lepas buat tu...huhuhu
Quote pearl.silver 25-3-2019 02:07 PM
Makan nasi berulamkan oreo pun pelik
Apatah lagi nk masak nasi dengan oreo
Quote afidahhb 25-3-2019 02:41 PM
Aiyo.. tgk rupe pn tau dh cane rasenye. Kenapa perlu mencuba..
Quote zuuu 25-3-2019 02:44 PM
Err,segan nk cakap tp aq pon penah terpengaruh gak wat cucur oreo tu,mmg menyesal...ntah pe bnda la aq fikirkn waktu tu
Quote kaklong32 25-3-2019 02:55 PM
tgk gambo pon x menyelerakan
Quote Artemesiaa 25-3-2019 03:11 PM
Tengok pun dah tahu mesti hasilnya tak sedap hairan masih ada juga yang nak mencuba
Quote lee_sakura 25-3-2019 03:12 PM
nk muntah aku tgk cucur oreo tu
Quote whadda 25-3-2019 03:28 PM
pelik2 je diorang ni.. tengok combination pon macam tak kena.. kembang tekak aku
Quote mieymiey 25-3-2019 04:16 PM
Dimanakah akal fikiran yang dikurniakan Allah dek oiiii?
Quote mawar_mustika 25-3-2019 04:30 PM
oreo hanya sedap dimakan bersama ice cream mcd...oreo mc flury
Quote ikanmasin 25-3-2019 06:22 PM
aduhai resepi tu ntah apa2..lemau anak tekak
Quote giyomi 25-3-2019 06:24 PM
ntah lar, akak mmg tak bole and tak suka apa2 makanan atau minuman yg dicampur oreo. biskut tu pon akak tak suka makan, tekak org gua lar katakan
Quote renko 26-3-2019 10:47 AM
dasar orang sakai
Quote shernazz 26-3-2019 12:09 PM
Peberet iols oreo
Tapi oreo saja
X.campur.menda menda lain
Dah cm.makan.pasir jw..
Quote adik_aza 26-3-2019 01:09 PM
aduhai .. tengok resepi pun dah boleh bayang rasa camner
Quote sharlenetexas 26-3-2019 01:51 PM
2 peket kalau dia habiskan banyak tu. Manis leting
Quote farhana008 27-3-2019 08:16 AM
Sayangnya bazir Oreo macam tu.
Quote raihaneem 27-3-2019 08:59 AM
Mesti manih...

Lihat semua komen(27)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 05:44 PM GMT+8 , Processed in 0.100002 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top