CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6801|Reply: 38

'Bila Nak Setel?' - Kemelut Dengan DSV Berterusan, Aishah Muat Naik Surat Tuntut

[Copy link]
Post time 27-3-2019 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Masih berlanjutan kemelut Gegar Vaganza 4 (GV4) membabitkan juaranya, Aishah dan penaja utama, Datuk Seri Vida.




Kredit foto: IG Aishah/IG DSV




Terbaru, Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin memuat naik gambar surat tuntutan mahkamah terhadap DSV yang dibuat selepas penyelesaian di luar mahkamah gagal mencapai kata sepakat.


Selain menuntut seutas rantai yang sama nilainya dengan RM80,000, Aishah juga menuntut DSV membayar ganti rugi pengajaran atas tindakannya menghadiahkan barangan kemas palsu kepadanya.


Aishah juga menuntut DSV membuat permohonan maaf secara terbuka berhubung hebohan hadiah tambahan berkenaan.




  



Semoga kes mereka dapat diselesaikan segera dengan baik. - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-3-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Saman hok ore kayo.. dato vida boleh bayaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Saman je, jgn ingat org kaya bole buat sesuka hati..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:18 PM | Show all posts
bisnes dia pon da mcm slow skrg... rumah mewah baru siap, ada kes saman pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:21 PM | Show all posts
bagus la setel secara mahkamah, asyik perang mulut je
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:27 PM | Show all posts
elok la saman.. len kali kalau tak mampu jangan gebang lebih
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:50 PM | Show all posts
DSV dgn mahkamah berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:55 PM | Show all posts
Tertaye gak kes nie da selesai blum...saman je kak echah jgn kasi chance ngan dsv nie...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-3-2019 02:04 PM | Show all posts
Lor iols ingat dah setel.. DSV ni pun bole thn hati kering gak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ingat bab saman menyaman ni bole semggu 2 ke? ade yg mkn bertahun2 smpi jemu nk ngadap

kak ecah sblm proceed die bg tempoh utk acik vidah mtk maaf kan tp acik ni ignore je tetap tegakkan benang basah die..kalau kaya sgt, amount bakal dikenekan pun tah celah jari acik vidah je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 02:24 PM | Show all posts
baguslah saman ikut undang2..gaduh mulut pun takde maknanya..
sna sini kecoh2 takde kesudahan jg..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Go cik ecah.. bg terduduk si dia. sebelum ni bkn main eh.. produk pn tah pa2.. kaya jual ayaq manis..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 02:45 PM | Show all posts
oh dunia ini,, penuh kepalsuan gituhhh

go kak eca go !!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:16 PM | Show all posts
saman tang ni sangatlah digalakkan... makan masa lama pun takpe...
jangan jadi macam sesetengah retis nak saman netizen sebab gosip murahan jah
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
muka tebal betul acik gundu ni die wat donno je. harap perniagaan melingkup
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan tahun jugak ni.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-3-2019 04:36 PM | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 27-3-2019 02:04 PM
Lor iols ingat dah setel.. DSV ni pun bole thn hati kering gak..

x kan nak ngaku kalah... x kan nak telan balik semua kata2 dia sebelum ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:04 PM | Show all posts
laa tak abis lagi keeee
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 27-3-2019 03:16 PM
saman tang ni sangatlah digalakkan... makan masa lama pun takpe...
jangan jadi macam sesetengah ret ...

Sampai berlumut
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot pas bayar saman
Cik b dari tenby international school masuk sekolah kebangsaan pasir puteh je
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:39 PM GMT+8 , Processed in 0.211948 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list