CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Netizen 'Back Up' Lelaki Gempal Ini Menari 'Ddu Ddu Ddu' Daripada Pemuda Mulut Puaka

29-3-2019 10:25 AM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 2944| Komen: 11|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Biasalah, dunia ini selalu meninggikan orang yang mempunyai rupa paras menawan dan cantik sahaja. Manakala, orang yang dianggap tidak menepati norma kecantikan pasti kadang-kadang dihina.
Biasalah, dunia ini selalu meninggikan orang yang mempunyai rupa paras menawan dan cantik sahaja. Manakala, orang yang dianggap tidak menepati norma kecantikan pasti kadang-kadang dihina.

Sama juga seperti lelaki ini yang dibahan segelintir netizen kerana teruja menunujukkan bakat tariannya walaupun bertubuh gempal.



Video lelaki yang lincah menari lagu daripada kumpulan popular Blackpink "Ddu Ddu Ddu" semasa tayangan Malaysia Hari Ini (MHI) baru-baru ini, menjadi tular di media sosial kerana banyak mulut netizen puaka yang memerli bentuk fizikalnya.

Pun begitu, lelaki itu tidak gelabah dan membalas komen netizen yang cuba memalukannya dengan sebuah lagi video tariannya.



Netizen lain turut memuji dan menyokong bakat lelaki itu dan menganggap dia sangat berani dan tidak malu untuk menunjukkan bakatnya kepada orang ramai.


Kredit foto: Twitter

Yang kurus pun belum tentu boleh menari selincah lelaki ini, kan? - CARI
6

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pai.kacang 29-3-2019 12:10 PM
hurm......
Quote botol_tritan 29-3-2019 03:40 PM
I adore keberanian bdk ni, tapi x menyokong ler joget2 k-pop ni. mungkin x kena dgn umur yg x berapa muda kot.
Quote Sazida 29-3-2019 05:15 PM
Bialahh dia. Dia post pun kt socmed dia. Tak guna data kau pun. Sibuk kecam orang je geng twitter bodo ni.,
Quote lee_sakura 29-3-2019 08:55 PM
malunya la tgk...
Quote syakuntala 30-3-2019 06:32 PM
yakinnyaaa kamuuu
Quote shernazz 30-3-2019 06:54 PM
Ooo budak.ni
Iols igt yang pakcik dok menari kat opis dia tu
Lawak.plak.iols.tgk
Dengan beruban nya..menari kalah kpop
Quote rosasen 31-3-2019 09:30 AM
satu je..jeles dia igt step tarian..haha
Quote Jorja 31-3-2019 08:59 PM
I suka tgok Francis Calma dancing, he's better
Quote yoppoy 1-4-2019 04:06 AM
shernazz replied at 30-3-2019 06:54 PM
Ooo budak.ni
Iols igt yang pakcik dok menari kat opis dia tu
Lawak.plak.iols.tgk

Yang ni ke u

https://www.facebook.com/ViralMediaJohor/videos/215883102649680/UzpfSTUzNzg3Mzk3MDoxMDE1NjgyMzMxNTY2ODk3MQ/
Quote shernazz 1-4-2019 06:25 AM
yoppoy replied at 1-4-2019 04:06 AM
Yang ni ke u

https://www.facebook.com/ViralMediaJohor/videos/215883102649680/UzpfSTUzNzg3Mzk3MD ...

Hah ni..
Amboi..bapak sapa la ni..
Hahahaha
Iols dok tergelak je..
Mampuih bini dia kena perli aaja dek sedara mara yang aktif medsoc
Quote yoppoy 1-4-2019 10:00 AM

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.078465 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top