CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

"Sombong, Hati Tisu" - Fizi Ali Bergaduh Dengan Netizen Tak Puas Hati Bagi Iphone Pada Isteri

29-3-2019 01:18 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13132| Komen: 60|Original author: Oleh: LilRose

Description: Wah, panas juga ruangan komen di Instagram penyampai radio Suria, Fizi Ali. Bergaduh apa dengan netizen tu?
Wah, panas juga ruangan komen di Instagram penyampai radio Suria, Fizi Ali. Bergaduh apa dengan netizen tu?


Kredit foto: IG Fizi Ali


Kekecohan bermula apabila salah seorang pengguna Instagram tidak puas hati dengan Fizi yang memuat naik video dia menghadiahkan isterinya sebuah iPhone.

Difahamkan, iPhone berkenaan adalah kejutan sempena menghargai pengorbanan isterinya, Shakilla melahirkan anak mereka, Ameena Sofia.



Namun, individu dengan nama proparazzy itu kelihatan sangat tidak berpuas hati dengan tindakan Fizi yang menurutnya seolah-olah menunjuk-nunjuk di media sosial.

Tambahnya, lebih baik Fizi menghadiahkan barang kemas memandangkan ia boleh digadaikan sekiranya diperlukan kelak.

Nampaknya, Fizi tidak berdiam diri dan tampil mempertahankan pendiriannya.


Kredit foto: IG Fizi Ali

Rata-rata pengikut Fizi meminta supaya dia bersabar dan tidak melayan individu terbabit yang dipercayai menggunakan akaun palsu untuk mengecamnya.

Menurut Astro Gempak, Fizi dan Shakilla berkahwin pada 18 Februari 2018 dan dikurniakan cahaya mata perempuan, Ameena Sofia pada 14 Mac lalu.



Setiap orang memiliki cara berbeza untuk menunjukkan penghargaan terhadap seseorang. Bagaimana dengan anda? Fizi yang 'riak' atau proparazzy yang 'dengki' dengan penyampai radio itu? - CARI
5

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
6

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ikanmasin 29-3-2019 01:38 PM
sepatutnya abaikan jer.dah ig awak kan.suka ati awaklah nak tunjuk mcm2..
buat apa nak layan benda2 remeh tu..plg sng ttp saja bhgn komen tu..
Quote bawangkecik 29-3-2019 01:50 PM
Kalau dah hitam hati tu...
Quote mamapea 29-3-2019 01:52 PM
suka hati la nk bg apa pun...xkan semua nk ikut telunjuk org...
Quote Shayang 29-3-2019 01:54 PM
Ahahah bio le dia nk bg apa pun tepon tu dah beli pun lain la kalau dia post kat ig tanya pendapat netizen nak beli apa ye tuk bg bini?
Kalau gitu ko leh la nk sajeskan mcm2 tp mengkalau dia pun tak tanya ko or pakai duit ko  diam2 je sudah just like pic dan komen ‘ so suweeet’
Takpun skrol je lelaju takyah wat pape. Simple.
Quote Rapz 29-3-2019 01:56 PM
Patut ignore je la komen mcm tu...ig sendiri kan nk post ape ke benda lantak la...tu pun nk kna ajar ke
Quote imanda 29-3-2019 01:56 PM
dah knp nak berbalah kat ig?
pm sudah lerr
Quote cekgihani 29-3-2019 02:13 PM
Kalo aku..block kan ajerrr.
Xyah sebok urusan rumah tangga org
Quote anilanil 29-3-2019 02:23 PM
Dah bini dia nak iphone bior je la. Haih netizen anak 5 pon gigih lg ngomen ig laki retis. Gi bawa grab la kalo byk masa terluang.
Quote abangadek 29-3-2019 02:27 PM
sakila ni aku tak berapa bekenan, kasar, garang tak bertempat
Quote CiliPadiSedap 29-3-2019 02:33 PM
first time nikah ( bersalin) suami akak hadiahkan harum manis.. hahaha
Quote haruslah 29-3-2019 02:39 PM
Hahaha biar la nak adiahkan ape pon
Mungkin aritu dah bagi brg kemas...tanah rumah asb kete dll tp x tunjuk
Netizen ni pon
Jadah la xyah layan jenis mcmni
Quote merrissa 29-3-2019 02:40 PM
bengong nya p layan netizen
Quote sheetRock 29-3-2019 02:41 PM
kesian idup netizen tuh...



da ig orang tuh... lantak p la nak upload ape pun...

n suke ati la nak bg adiah ape pun...

tah2 netizen tuh lgsg tak pernah bg adiah pape pd istri tak



Quote weezerfan 29-3-2019 02:46 PM
Bodohnya... Kalau xde benda elok nk. Komen kat ig org x bleh ke diam je?
Quote YomiuriLandMae 29-3-2019 02:48 PM
first of all proparazzy tu retis ke?? yg acah2 ingt org like really care ape yg kau nak buat..
fizi ali pun patut xyah layan pun komen2 netizen cmtu.. baca bole reply toksah.. agitchew
Quote Kaktusmati 29-3-2019 04:56 PM
hadiahkan barang kemas dengan niat esok2 kalau kau susah boleh gadai barang kemas isteri tu? gituu??
Quote de_ikea 29-3-2019 05:01 PM
Malu lah dok bergaduh pasal hadiah kt isteri org. Zaman ig ni mmg zaman tunjuk2. Tunjuk mkn kfc pun kira tunjuk jugak. Dpt bunga hadiah besday pun tunjuk juga.
Quote Kyra_Lydia 29-3-2019 05:02 PM
Wahai netizen, suka hati die la nak bagi ape nak tunjuk ape, ig die

yang kau pun sibuk sgt nak ajar org bg hadiah ape tu apsal.

Aku pun berbulu dulu kawan2 asyik suh bli brg kemas, mintak dgn laki dgn brg kemas semua dengan alasan kalau terdesak boleh gadai/jual.

Setiap hadiah semua ade sentimental value kot.

Aku pulak yg emo..hahahaha
Quote munchkin 29-3-2019 05:30 PM
Ek eleh biarlah dia nak hadiah kan apa pun. Ko rengsa dah kenapa. Yg dia ni ca batak hadiahlan benda gini pun sibuk nak upload. So batak

Lihat semua komen(60)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.049076 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top