CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Pengusaha 'Lingerie' Patuh Syariah Salahkan Isteri Bila Suami Tengok Porn, Atuk Rogol Cucu

1-4-2019 10:15 AM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 25296| Komen: 99|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Sekarang ini, orang yang tiada kelayakan untuk memberi konsultasi dalam sesuatu hal pun dah boleh berbuat demikian dengan kehadiran media sosial.
Sekarang ini, orang yang tiada kelayakan untuk memberi konsultasi dalam sesuatu hal pun dah boleh berbuat demikian dengan kehadiran media sosial.

Baru-baru ini, tular di Twitter apabila seorang pengusaha 'lingerie' yang kononnya patuh syariah giat memberi nasihat untuk pasangan suami isteri tanpa sebarang kesahihan dan dianggap sebagai melalut.





Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Seorang pengguna Twitter berjaya mendapatkan video di mana wanita ini sedang memberi 'ceramah' mengenai si isteri yang bersalah apabila si suami menonton video lucah.



Yang menaikkan kemarahan netizen apabila dia memberi contoh bahawa dia memahami apabila dia membaca berita seorang datuk merogol cucu dan menyalahkan si nenek kerana tidak memuaskan nafsu suaminya.

Pun begitu, wanita ini tetap dengan pendiriannya dan tidak berasa bersalah walaupun ditegur orang ramai.






Kredit foto: Twitter

Netizen yang membaca kisah ini kebanyakannya 'tepuk dahi' dengan kenyataan wanita terbabit yang berani menanti dan menganggap seperti isteri yang harus dipersalahkan apabila si suami membuat kesalahan.


Kredit foto: Twitter

Pelik betul perangai wanita ini.  - CARI
1

Bagus
5

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • eimila


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote justchu 1-4-2019 10:27 AM
akak lebih tertarik pada lingerie patuh syariah tu
mcm mana rupa dia? mcm ada niqab ke apa kat bra/panty tuh?
Quote GigaMom 1-4-2019 10:46 AM
Ramai org gila masa nio
Quote jeanlouisfinch 1-4-2019 10:52 AM
justchu replied at 1-4-2019 10:27 AM
akak lebih tertarik pada lingerie patuh syariah tu
mcm mana rupa dia? mcm ada niqab ke apa kat bra/ ...


Wtf lingerie patut syariah... Kalau dah bra ngan panties, itu je la dia... nak tambah apa benda? Panties pjg cam legging? Bra macam inner? Mengarut siak...
Quote CiliPadiSedap 1-4-2019 11:10 AM
kalau pakai lingerie tp bila buka semua nampak hantu kopek pun xguna juga sis
Quote yuki812 1-4-2019 11:13 AM
cannot imagine bila nenek disuruh berlingerie bagai. pastu nak basuh sidai pon malu kat ank cucu. lagi2 kalu nenek kat kg...dah buang tebiat ke nenek aku ni..
Quote pearl.silver 1-4-2019 11:14 AM
No such thing as patuh syariah lingeries
Suami isteri xda aurat. Tak perlu lingeries. Bogel saja dlm rumah.
Penunggang agama gedebuk gedebuk
Esok dia wat seluar dlm yg dibacakn 30juzuk alquran
Pd dia, isteri yg xmampu layan seksual laki, halal kongkek ank sendiri ke camne
I tunggu perkara tu jd kat dia..
Quote Elle_mujigae 1-4-2019 11:16 AM
Yang menaikkan kemarahan netizen apabiladia memberi contoh bahawa dia memahami apabila dia membaca berita seorang datuk merogol cucu dan menyalahkan si nenek kerana tidak memuaskan nafsu suaminya.


Gilanya pemikiran this girl.....haish zaman sekarang...nak lakukan bisnes sendiri punya pasal..
Quote brego 1-4-2019 11:18 AM
lingerie patuh syariah
tonggang jangan tak tonggang

Quote justchu 1-4-2019 11:20 AM
jeanlouisfinch replied at 1-4-2019 10:52 AM
Wtf lingerie patut syariah... Kalau dah bra ngan panties, itu je la dia... nak tambah apa benda? ...

CHAOSTROPHIC-25-8.jpg

Mcm ni rasanya based on my imagination
Quote brego 1-4-2019 11:22 AM
jantan nafsu kuda ni, kalau dia mampu financially,
n jenis tahu tanggungjawab dan bagi nafkah,
bagi jer la dia kawin lain.
yang pi tahan2 tu pasal apa.
bini tak payah jadi pornstar pun.
Quote senahitam 1-4-2019 11:41 AM
claim patuh syariah. tp jual lingerie guna model wanita...tetap la tunjuk aurat orang lain walau pun model tu non-muslim ke apa. celah mana yg patut syariah tah. penunggang agama sungguh ni.

kalo nak tunjuk gambar lingerie tu guna la patung ke or just lingerie je.
Quote Megikari 1-4-2019 11:51 AM
Homaigad... Ada lagi pompuan kolot zaman ni yg percaya hati suami diikat melalui penisnya?? Then kalau one day si bini tu sakit, maka salah bini la kalau laki tinggalkan dia untuk cari pussy baru or rogol anak dara dia?

Cant wait to see that happens to her
Quote AnaisAnais 1-4-2019 12:00 PM
justchu replied at 1-4-2019 10:27 AM
akak lebih tertarik pada lingerie patuh syariah tu
mcm mana rupa dia? mcm ada niqab ke apa kat bra/ ...

OMG! sama sama sama... apa definition patit syariah ni dlm konteks lingerie? biar betul
Quote prettyuglybabe 1-4-2019 12:03 PM
nama pun lingerie.. patut sexy la..
kejadah nak patuh syariah..
nak patuh syariah, baik pakai baju kelawar je..
murah pun murah..
nak selak pun senang..
Quote Melorqe 1-4-2019 12:05 PM
hadik non.. ko belajar agama kat mana ni hadik non?
aku tau la yg buat business online mcm ko ni jenis tak sabar nak kaya cepat.
mak bapak hantar ko  pegi belajar jadi doktor, tapi ni hasil yang kau jadi ?
Quote Cyempaka 1-4-2019 12:17 PM
lingerie patuh syariah..
penunggang agama level langit ni. janji bleh viral ye...
Quote RatuDunia94 1-4-2019 12:36 PM
Ligerie patuh syariah?????
Quote CardiGans85 1-4-2019 12:43 PM
Rogol ni pasal mental illness. Org yg otak mereng je ada nafsu nak merogol org lain.

Tak de kena mengena dengan lingerie/service. Kasi talkin kat telinga dia ni
Quote kikuri 1-4-2019 01:01 PM
lingerie patuh shariah.. camna tuh... benda tu dok dalam ja pun... die berlubang pon bukan orang lain taw

Lihat semua komen(99)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:30 AM GMT+8 , Processed in 0.178639 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top