CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

"Perempuan Makan Perempuan, Perampas!" - Mira Filzah Dituduh Rosakkan Hubungan Remy Ishak

1-4-2019 11:55 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 58080| Komen: 185|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampaknya, hubungan antara pelakon Remy Ishak dan Mira Filzah yang kelihatan rapat dan mesra mencetuskan kontroversi.



Nampaknya, hubungan antara pelakon Remy Ishak dan Mira Filzah yang kelihatan rapat dan mesra mencetuskan kontroversi.



Dalam salah satu kemas kini di Instagram Remy, orang ramai kelihatan gembira 'menggosipkan' hubungan mereka dan tidak sabar ingin 'makan nasi minyak' kedua-dua pelakon itu.



Semakin panas orang ramai bergosip mengenai mereka yang dikatakan kononnya ada hubungan istimewa terutama apabila tampil sedondon di malam Festival Filem Malaysia (FFM30).




Dalam pada orang ramai mendoakan agar mereka berjodohan, pasti ada 'bintik hitam' yang melontarkan tohmahan negatif terutama terhadap Mira hingga ada yang menuduhnya seorang perampas.



Remy juga dilihat tampil menempelak dakwaan netizen yang mengeluarkan komen negatif terhadapnya dan Mira.



Ramai juga pengikutnya yang lain menyebelahi mereka berdua.


Kredit foto: IG Remy Ishak

Kalau sudah jodoh, tidak ke mana. Kita doakan sahaja yang baik buat mereka semua. - CARI
5

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 1-4-2019 12:08 PM
Boo. Boo. Booo
Quote Kurex 1-4-2019 12:27 PM
Pompuan ni memang naik sebab jantan eh???
Quote potpetpotpet 1-4-2019 01:06 PM
makin lama makin singkat tudung ko dik.
Quote ira_229 1-4-2019 01:10 PM
lebih kurang mcm ema kembong...asyik susun jantan mcm susun paku.. takpe lah dik selagi diri lagi laris...selagi bukan suami orang kat dahi siapa2 pun boleh terjah...
Quote Izaabelle 1-4-2019 01:11 PM
Hurmmmmmm ah kannn sampai tukar style rambut btw rambut kepok tu mcm terserlah kebanglaan wemy
Quote ikanmasin 1-4-2019 01:16 PM
kita tgk dan lihat saja lah..buat apa susah2 nak korek..
nnt terbongkar jg kan.betul atau tidak kabar berita yg
disebarkan..
Quote limaubali007 1-4-2019 01:21 PM
Edited by limaubali007 at 1-4-2019 01:42 PM

Netizen pon agak2 la.. Ya rabbi.. Remy upload banyak gambar kat Instagram dia bukan ngan mira sorang ja..dah kenapa tak pasal2 tuduh mira macam2.. fanatik gila.. Choiiii.. Naahh amik Remy sound setepek.. buat malu kaum hawa yg bertudung jahh.. Nak komen pun fikir malu sama oii..
Quote limaubali007 1-4-2019 01:23 PM
Edited by limaubali007 at 1-4-2019 01:43 PM

Mana mira keluar dating ngan remy pun kat luar set.. . Mira sibuk dok belajar solo parachute fly.. Tak memasal kena tuduh merampas tunang orang.. Hahaha.. Kesian dik Mira.. Bertabahlah dik Mira.. Hadoii..
Quote SerundingDaging 1-4-2019 01:27 PM
choiiiiiii...ex tunang x merempan netizen lak yg merempan..dasar makcik pakcik bawang.Elok lagi makcik puaka
Quote beatgirlX 1-4-2019 01:29 PM
Adoi la natizenn..kang bang zizan bersuara lak kang..
Tersedondon pun..berselfie pun jd issue
Quote YomiuriLandMae 1-4-2019 01:48 PM
alah zizang tu selow melow sgt.. in the end kanda la yg sebat..
Quote innocent_me 1-4-2019 01:52 PM
Aku tak kesah sangat pasal rampas merampas ni sbb both mmg player khuennss??
Yang aku kesah ni tang rambut remy sahak ni, ni sape yang suggest dia buat rambut cenggitu? sape stylist dia? Bangla pariappa dah jadinya. huduh bebenor.
Quote innocent_me 1-4-2019 01:54 PM
limaubali007 replied at 1-4-2019 01:21 PM
Netizen pon agak2 la.. Ya rabbi.. Remy upload banyak gambar kat Instagram dia bukan ngan mira sorang ...

sape yang fanatik sekarang ni? kau ke netizen? sama naik je bekap nyeeee..

Quote miracle_forever 1-4-2019 01:58 PM
Izaabelle replied at 1-4-2019 01:11 PM
Hurmmmmmm ah kannn sampai tukar style rambut btw rambut kepok tu mcm terserlah kebanglaan wemy

huduh sungguh style jambul mcm tu.. dah mcm my little pony punya hairstyle kekekkeke
Quote limaubali007 1-4-2019 01:59 PM
innocent_me replied at 1-4-2019 01:54 PM
sape yang fanatik sekarang ni? kau ke netizen? sama naik je bekap nyeeee..

Why sis nak personal attack I?.. Ke sis netizen yang kena sound ngan remy tu? Hahaha.. I nak backup ke apa ke.. suka hati i.. Ni account i.. Everybody deserve to comment.. This is a free forum.. Peace..
Quote Aunty_Acid 1-4-2019 02:08 PM
pelik sungguh dgn wanita msia
gemar betul dgn org yg berwajah bangla dan kaki empuk


Quote anony-mous 1-4-2019 02:13 PM
Jgn tetiba keluar gmbar mcm emma sudah la. Asal pon mmg free hair & agk seksi kan? Kelakar teringat porumer  ckp mf ni mmg sebelum retis pon baik sopan bertudung. Kah kah kah. Baik punya bekap
Quote anony-mous 1-4-2019 02:15 PM
SerundingDaging replied at 1-4-2019 01:27 PM
choiiiiiii...ex tunang x merempan netizen lak yg merempan..dasar makcik pakcik bawang.Elok lagi makc ...

Klau betul pon , i rasa ex tunang xberani bersuara sb tgk la mf ni rmai penyokong. Btw, mf n zizan serius ke? Ingatkan dah lama putus
Quote pavlovachoc 1-4-2019 02:15 PM
td bc komen kt fb , mira dh ade bf pilot katenya . mira follow ig mamat tu , x sempat lak meols nk ss

Lihat semua komen(185)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:15 PM GMT+8 , Processed in 0.067400 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top