CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Jijik! Lelaki Gosok Buah Pada Punggung Sebelum Kembalikan Pada Rak Pameran

21-9-2018 03:36 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 5093| Komen: 8|Original author: Oleh: Suzy

Description: Semakin pelik kelakuan manusia zaman sekarang sehingga boleh menimbulkan tanda tanya. Terbaru, seorang lelaki didapati melakukan satu perbuatan aneh di sebuah pasar raya Giant di Manassas, Virginia, A ...


Semakin pelik kelakuan manusia zaman sekarang sehingga boleh menimbulkan tanda tanya. Terbaru, seorang lelaki didapati melakukan satu perbuatan aneh di sebuah pasar raya Giant di Manassas, Virginia, Amerika Syarikat.

 
Foto: Metro UK

Michael Dwayne Johnson, 27, dilaporkan menggosok buah-buahan sebelum mengembalikannya ke rak dan perbuatan tidak senonohnya itu disedari seorang pekerja yang bertugas pada hari berkenaan.


Menurut laporan polis, pekerja itu mendapati Johnson mengambil buah-buahan yang dipamerkan pada rak, membuka dan menarik seluarny,a kemudian menggosokkan makanan itu di punggungnya sebelum meletakkan semula pada rak pameran.  


Foto: Metro UK

Sejurus laporan dibuat, Polis Manassas kemudian menyoal siasat Johnson sebelum menangkap lelaki tersebut atas tuduhan berkelakuan tidak senonoh dan memusnahkan harta benda. Difahamkan, pasar raya itu terpaksa membuang beberapa palet buah selepas kejadian itu.

Bagaimanapun, pihak berkuasa tidak menyatakan motif Johnson berkelakuan sebegitu. Pegawai Kanan Polis, Charles Sharp memberitahu USA Today bahawa dia tidak percaya kejadian itu berkaitan dengan kesihatan mental. 

Menurut Sharp, Johnson didapati berada bersama orang lain ketika kejadian, namun individu terbabit tidak dikenakan sebarang tindakan. - CARI
33

Bagus
35

Marah
46

Terkejut
36

Sedih
55

Lawak
46

Bosan

Friends Rank (251 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 21-9-2018 04:47 PM
tgk muke dia pon dah jijik
Quote Foxey 21-9-2018 04:50 PM
Dah kenapa dia nih??!!! Pengotor betul.
Quote Artemesiaa 21-9-2018 04:52 PM
Euwww buruknya perangai tak habis2 nak menyusahkan orang lain
Quote matkpop 24-9-2018 11:15 PM
otak kat lutut
Quote maxgamer82 25-9-2018 02:04 PM
lain beno Giant kat sana
Quote ceemerah 25-9-2018 02:15 PM
dahla x cebok..bangangg
Quote nuerulcayang 25-9-2018 02:56 PM
yuck sgt...
Quote purplebear 29-9-2018 12:15 AM
Ala2 nak prank pastu viral kat socmed la ni

Lihat semua komen(8)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 10:52 AM GMT+8 , Processed in 0.082434 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top