CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Guru 'Sumbat' Anak Dalam Mesin, Curi Permainan Arked

21-9-2018 10:47 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1766| Komen: 8

Description: Seorang guru dirakam kamera litar tertutup (CCTV) mempergunakan anak sendiri untuk mencuri mainan dalam mesin arked, lapor abc NEWS.
Seorang guru dirakam kamera litar tertutup (CCTV) mempergunakan anak sendiri untuk mencuri mainan dalam mesin arked, lapor abc NEWS.


Kredit foto: abc NEWS

Menurut laporan, tindakannya itu menyebabkan dia berdepan beberapa pertuduhan dan digantung tugas sementara sebagai guru di Sekolah Andover sehingga siasatan selesai, lapor WCVB-TV.

Ditemani peguamnya, Anthony Helinski, 34, dari Lawrence, Massachusetts itu menyerah diri kepada polis pada Rabu selepas sebuah waran tangkap dikeluarkan terhadapnya.

Helinski didakwa dengan pertuduhan mencuri, jenayah menceroboh dan mendatangkan bahaya kepada kanak-kanak.

Pada Jumaat lalu, tular rakaman video suspek menyuruh anak perempuannya merangkak masuk ke dalam mesin permainan arked di sebuah pusat beli-belah di Rockingham Park.




Video itu menunjukkan anaknya mengeluarkan beberapa permainan dan diserahkan kepada bapanya.

Helinski dibebaskan dengan ikat jamin dan akan dibicarakan pada 29 Oktober di Salem, Massachusetts. - CARI
19

Bagus
24

Marah
19

Terkejut
19

Sedih
57

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (146 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LostStar 21-9-2018 11:15 AM
bijak2.. hahhaa... tp malang sbb ada cctv.. menyakitkan at main mesin ni..
Quote BoLapciOus 21-9-2018 11:36 AM
macam-macam
Quote Artemesiaa 21-9-2018 11:36 AM
Sian main game macam biasa pun kalah nak mencuri pun kalah betul2 game over.
Quote Foxey 21-9-2018 12:35 PM
Astaga. Macam ni pun boleh eh
Quote prettyuglybabe 21-9-2018 01:13 PM
kokesen? seriously??
sudah-sudah la bagi jarum-jarum halus memburukkan kokesen
Quote jalfa 21-9-2018 01:19 PM
Pprtnya ko...hahah lapar hadiah sanggup. Sumbat anak dlm mesin.
Quote Nurul8001 21-9-2018 02:02 PM
prettyuglybabe replied at 21-9-2018 01:13 PM
kokesen? seriously??
sudah-sudah la bagi jarum-jarum halus memburukkan kokesen

Hahaha..
Tak menahan komen
Quote Orix 21-9-2018 02:10 PM
Ok la ada effort utk gunakan otak dgan bijak tp disalahguna utk mencuri. Tk mcm ummah meleis sunni, asal nak mencuri n merompak mesti rosakkan harta awam, bawak pisau, parang ugut2 ala2 kt kedai dobi haritu...

Lihat semua komen(8)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:25 AM GMT+8 , Processed in 6.149227 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top