CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

'Perempuan Dagu Senget' Nak Lapor Polis Lepas Kena Lempang Dengan Zarina Anjoulie?

20-9-2018 01:23 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 12227| Komen: 57|Original author: Oleh: Ain

Description: Pelakon dan usahawan kosmetik Zarina Anjoulie sekali lagi mencetuskan kekecohan di laman sosial apabila dia menampar individu yang dikatakan mencari pasal dengannya beberapa hari lalu.
Pelakon dan usahawan kosmetik Zarina Anjoulie sekali lagi mencetuskan kekecohan di laman sosial apabila dia menampar individu yang dikatakan mencari pasal dengannya beberapa hari lalu.






Difahamkan, mereka mengambil langkah untuk bersemuka bagi menyelesaikan persengketaan mereka dan ketika itulah wanita terbabit dilempang Zarina.

"Balik ni kau tidur la sambil pegang pipi yang dah kena 'sengat' tadi.





"Lain kali, tengok dulu dengan siapa kau nak kacau," tulisnya di Insta Story.

Bagaimanapun, video itu sudah dipadam Zarina yang tidak mahu perkara itu berlarutan.



Namun, kemas kini terbaru Zarina menunjukkan individu berkenaan mahu menyeret pihak polis dalam persengketaan mereka.

Zarina bagaimanapun bertegas dia langsung tiada masalah sekiranya individu berkenaan ingin membabitkan polis.

"Kau nak main polis, aku suruh polis buat ujian air kencing terhadap kau dan laki baru ada akal," ujarnya.

Menerusi luahan Zarina itu, difahamkan individu berkenaan dan pasangannya mengambil sejenis ganja.

"Cara kau putar belit pun macam orang hisap batu," katanya.




Satu lempangan membawa keinsafan



Menerusi ruangan komen, dilihat pengikutnya juga sudah mula merasakan individu terbabit memutar belit cerita untuk memfitnah Zarina.


Kredit foto: IG Zarina Anjoulie

Alamak, siapa ada video 'lempangan Anju'? Kuat betul ke sengatan yang hinggap di pipi wanita itu? - CARI
47

Bagus
48

Marah
48

Terkejut
56

Sedih
59

Lawak
46

Bosan

Friends Rank (304 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 20-9-2018 01:41 PM
Gasaklahhh la koranggg.. dua2 mabuk dadih
Quote noor2 20-9-2018 01:46 PM
Retis oh retis. ......
Quote ALDRIN 20-9-2018 01:56 PM
Dah melempang2 pulak dahhh....samseng betul retis2 Bij cam sheols...makin galak laa wat perangai
Quote jalfa 20-9-2018 01:57 PM
Repot je...biar anju merepot dalam lokap..bitch sana bitch sini babi sana babi sini..last last allahuakbar ko sebut..dasar penungang agama...cbut tudung wei
Quote Themilo 20-9-2018 02:02 PM
report je.. asalkan dah 'sentuh' memang layak buat report.. next time, kalau ada cat fight, please don't involve with any sentuhan badan ya bitches..
Quote buapakperut 20-9-2018 02:10 PM
Edited by buapakperut at 20-9-2018 06:12 AM

dah kenapa pengsan tu ? makan pot brownies
ke .. adoila. sendiri gaduh sendiri up cerita ..tak tunggu gossip orang .
Quote masdiana-ana 20-9-2018 02:12 PM
iols lagi percaya cerita dak eqa nie.. mohon report polis mintak cctv ..tolong menyampah giler tengok anju nie..
Quote masdiana-ana 20-9-2018 02:14 PM
alang2 nak check urine org cuba check urine BFF dia tekya ada pulak follower yg sokong anjulucah nie..
Quote beeeee 20-9-2018 02:19 PM
dramaa...... makin boring la anju jual spray cipet ni
Quote CupuCupu 20-9-2018 02:23 PM
Report je...aku plk rs mcm org bodoh tgk tred gosip slalu ada nm minah ni....dh la isunya bgaduh jer
Quote mixed 20-9-2018 02:27 PM
ALDRIN replied at 20-9-2018 01:56 PM
Dah melempang2 pulak dahhh....samseng betul retis2 Bij cam sheols...makin galak laa wat perangai

ramai sgt kt ig sheol yg sokong sb tu le makin galak. mohon polis angkut she biar mereput dlm lokap. dlm forom pn ramai sokong she lg la nqik lemak
Quote babycc 20-9-2018 02:28 PM
Da lama meluat ngan anju.. mohon cpt die reput kat dlm jel skali ngan sohai..
Quote kikuri 20-9-2018 02:32 PM
hello polis... cepat sikit tangkap minah tingtong nih... takdelah nanti dia buat sabun sireh belakang rumah
Quote ainie_1008 20-9-2018 02:43 PM
dah report blom?
cptlah polis ambik tindakan nak tgk saper betul sapa salah.
Quote 3480 20-9-2018 02:46 PM
Apa la problem dia ni asyik gadoh ja! X penat ka xtau.
Quote scarletz 20-9-2018 03:00 PM
Terpikir dgn bahasa n perangai minah ni perasan nigga ke ek
Quote fixit 20-9-2018 03:04 PM
masdiana-ana replied at 20-9-2018 02:12 PM
iols lagi percaya cerita dak eqa nie.. mohon report polis mintak cctv ..tolong menyampah giler tengo ...

aku pun nyampah. berlagak samseng. kata2 semua very the angkuh mendongak. one fine day, kau akan tersungkur juaaa bitchh

Quote edoraixora 20-9-2018 03:10 PM
check urine ko sekali
kaki gaduh pompuan bitch ni
Quote mieymiey 20-9-2018 03:18 PM
Buruknya bahasa pompuan ni

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 10:36 AM GMT+8 , Processed in 0.082462 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top