CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Inilah Kehidupan Kate Middleton Sebelum Bergelar Duchess of Cambridge!

19-9-2018 12:40 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 6958| Komen: 25|Original author: Oleh: Suzy

Description: Ramai mengenali Kate Middleton sebagai kekasih Putera William terutama ketika mengumumkan pertunangan mereka pada 2010. Tetapi, sebenarnya pasangan ini telah lama menyulam cinta dan pernah berpisah se ...


Ramai mengenali Kate Middleton sebagai kekasih Putera William terutama ketika mengumumkan pertunangan mereka pada 2010. Tetapi, sebenarnya pasangan ini telah lama menyulam cinta dan pernah berpisah selama beberapa tahun sebelum mengambil keputusan melangkah ke alam perkahwinan dan sejak itu Kate memakai gelaran Duchess of Cambridge.




Dan kini, Kate dikenali sebagai ibu kepada tiga anak dan bakal mewarisi takhta Ratu yang menjadi amalan keluarga diraja tersebut. Tetapi, bagaimana kehidupan Kate sebelum itu?  


Dipetik daripada Mirror UK, berikut perkongsian kehidupan Kate sebelum menjadi sebahagian daripada keluarga diraja Britain.




Seperti gadis remaja lain, Kate turut menghabiskan masanya di kelab malam, merancang percutian, melakukan rutin harian ke pasar raya dan sebagainya. 

Kate bukan sahaja pernah dirakamkan ke pasar raya memakai seluar sukan, malah pernah dilihat berhibur bersama rakannya di kelab malam dan merancang percutian musim panas seperti gadis lain. 




Dilahirkan dalam keluarga berada dan kemudiannya mengahwini seorang putera, pasti anda membayangkan kehidupannya yang 'fancy' dan 'glamour'. Namun, ianya tidak seperti yang dibayangkan. 

Foto lama yang diambil oleh paparazzi jelas menunjukkan Kate adalah wanita yang sederhana. Foto berikut dirakamkan ketika hangat kisah percintaannya dengan Putera Wailliam. 

Kate menghabiskan masa mudanya dengan menjadi tumpuan paparazzi yang mengikuti aktiviti hariannya. Jom kita lihat apa yang pernah dilakukan Kate ketika di usia 20an.



Kate seorang yang menggemari aktiviti sukan. Dia pernah menyertai latihan bersama pasukan mendayung Sisterhood cross Channel di River Thames pada 2007. Oh, dia juga sangat menggemari aktiviti ski!






Selain pernah menghadiri perlawanan tinju bagi acara amal, Kate juga gemar menonton kejohanan tenis Wimbledon yang masih diamalkannya hingga kini.





Malah, dia selalu dirakam menghadiri kejohanan Polo untuk menonton Putera William yang mengambil bahagian dalam kejohanan amal.





Kate menyambung pengajian di Universiti St Andrews di mana dia bertemu 'Prince Charmingnya'.




Kate dirakam bersama bapanya sebelum hari graduasi
Kredit foto: METRO

Eh, banyak lagi kalau nak bercerita mengenai Kate. Apapun, jika dilihat Kate sememangnya seorang yang merendah diri walaupun sudah menjadi sebahagian daripada keluarga diraja. Lihat sajalah pakaiannya yang sering diulang pakai yang mana tidak dilakukan keluarga diraja. - CARI
48

Bagus
42

Marah
40

Terkejut
30

Sedih
40

Lawak
36

Bosan

Friends Rank (236 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 19-9-2018 12:44 PM
Mesti sekali beliau rindu nak melakukan aktiviti macam masa dulunya tu
Quote ciksom 19-9-2018 01:26 PM
memang orang istana pakai baju sekali je ke.lepas tu dah tak pakai dah? aku tisu je la sekali pakai pastu buang. yang lain semua aku pakai banyak kali.
Quote meisapoya 19-9-2018 01:29 PM
Kaki panjang. Lawo nya kate dari dulu sampai sekarang.
Quote Foxey 19-9-2018 01:31 PM
Suka tengok dia, simple je nampak.
Quote shernazz 19-9-2018 01:46 PM
ciksom replied at 19-9-2018 01:26 PM
memang orang istana pakai baju sekali je ke.lepas tu dah tak pakai dah? aku tisu je la sekali pakai  ...

Kate ni rasanya ada juga recycle baju 2 3 kali kot...
Tp.lain.lain occasion lah...n aksesori...
Quote umbut 19-9-2018 01:49 PM
Dia always smile.. sukaaa
Quote merrissa 19-9-2018 02:23 PM
amboi baru lepas shopping kat waitrose pon nampak lawa......
Quote armin 19-9-2018 02:25 PM
ciksom: memang orang istana pakai baju sekali je ke.lepas tu dah tak pakai dah? aku tisu je la sekali pakai pastu buang. yang lain semua aku pakai banyak kali ...

Selalunya lah. Tp kate follow diana, ada ulang2 baju jugak sbb tak nak membazir.
Quote EvieWanKenobi 19-9-2018 03:01 PM
sebelum kawen dia nampak berisi sikit..
Quote chinta89 19-9-2018 03:21 PM
low profile sgt takdelah gigih nak menunjuk kaya.
Quote miszclassique 19-9-2018 04:50 PM
Suka kate ni daripada meghan markle ke apa tu
Quote lumie 19-9-2018 06:32 PM
Kate mmg loveable... Sweet je
Quote RatuDunia94 20-9-2018 12:32 AM
ciksom: memang orang istana pakai baju sekali je ke.lepas tu dah tak pakai dah? aku tisu je la sekali pakai pastu buang. yang lain semua aku pakai banyak kali ...


Yg iols tau Posh Beckham yg pakai baju sekali je..
Quote devilito2 20-9-2018 08:10 AM
beauty with brain
Quote pai.kacang 20-9-2018 11:02 AM
tapi lepas beranak makin kurus pulak kate ni... kurus sangat2 pulak tu
Quote Daintymerry19 20-9-2018 11:48 AM
Beruntungnye kate
Quote dekmieDandy 20-9-2018 01:00 PM
lawa baju slip yg dalam kereta tu

versace ke?
Quote BoLapciOus 20-9-2018 01:14 PM
Such a fine specimen..
Quote amon_79 24-9-2018 09:29 AM
sapa ler yg 1st pop cherry si kate neh  

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.100617 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top