CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Simbah Air, Buka Jaket-Aksi Biadab As'Ad Motawh Dikecam Hebat

19-9-2018 11:48 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14994| Komen: 86|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ingatkan dapat pujian, rupanya As'ad Motawh menerima respons negatif daripada segelintir penuntut universiti.
Ingatkan dapat pujian, rupanya As'ad Motawh menerima respons negatif daripada segelintir penuntut universiti.

Persembahan yang dilakukan di sebuah institut pengajian tinggi disifatkan sebagai tidak wajar dan kurang sopan.



Menurut perkongsian seorang penuntut dikenali sebagai Lau Kai Xian itu, As'ad menyanyikan lagu  Closer (Chainsmoker) dengan sumbang.

"Jangan pilih lagi lagu seperti Closer (Chainsmoker) kerana kedengaran seperti membaca. Pilihlah lagu lain untuk membuktikan anda boleh menyanyi.

"Walaupun anda dibayar untuk menyanyi pada Malam Variasiswa, tidak bermakna anda boleh melakukan apa sahaja di pentas.


"Tergamak anda mengambil sebotol air mineral dan menyimbah di sekeliling pentas? Anda rasa ia seksi?

"Kemudian, anda membuka jaket ketika menyanyi, menari ala-ala 'moon walk', kemudian memaklumkan anda demam? Taktik ini hanya berkesan kepada audiens naif sahaja."


Baca lagi:

Kredit foto: FB
Tambah Lau laho. majlis tersebut dihadiri oleh beberapa orang kenamaan dan jelas aksi yang dilakukan penyanyi muda tersebut melanggar protokol. -CARI
18

Bagus
14

Marah
22

Terkejut
18

Sedih
10

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bukan_ustazah 19-9-2018 11:53 AM
Suara dia memang so so je pun kann
Quote BoongaKertas 19-9-2018 12:05 PM
teringat tweetfamous nama alanalpadat. heols alergik betul dgn si motawh ni. turns out, kritikan dia betul pulak.
Quote aderaderker 19-9-2018 12:07 PM
Muka pun double so jah
Quote C1k_J4h 19-9-2018 12:11 PM
xsedaap pun dia ni nyanyi
Quote DayangKirana 19-9-2018 12:14 PM
tak paham dengan orang yang mengata hinglish orang lain so-so, but diri sendiri pon 2x5 jer..

takde cermin kat rumah ke Encik Lau?

btw, suara asad ni layak karaoke jamban jer pon..
hauk sesangat..
Quote duri_durians 19-9-2018 12:21 PM
DayangKirana replied at 19-9-2018 12:14 PM
tak paham dengan orang yang mengata hinglish orang lain so-so, but diri sendiri pon 2x5 jer..

tak ...

hahhahahah betul tu...
Quote ahmad_dhani91 19-9-2018 12:26 PM
Biarlah heols rembes okayyyyy
Quote lonso 19-9-2018 12:29 PM
asad sentiasa dicerca...
Quote mieymiey 19-9-2018 12:35 PM
Buat apa la 'bayar' budak ni?
Sebab murah ker?
Quote putericahaya999 19-9-2018 12:37 PM
biadapnya kalau betul
Quote masdiana-ana 19-9-2018 12:38 PM
dia antara BBNU yg iols anti tolongggglah ko ingat ko justin bierber dik...
Quote masdiana-ana 19-9-2018 12:39 PM
tarian ulat beluncas dia tolonglah sapa2 bagitahu dia tak boleh menyanyi..
Quote unguaurora 19-9-2018 12:42 PM
Padan muka..sapa suruh jemput si muntah ni? Kan dah mendapat..hahaha..mesti malu gile student yg beriya2 nak jemput dia dulu.
Quote silampumeja 19-9-2018 12:46 PM
yang ni memang patutlah berhenti menyanyi rasanya...haritu kata nak follow haqiem berhenti nyanyi kan....sekaranglah masanya berhenti ya...sila berhenti
Quote lee_sakura 19-9-2018 12:48 PM
sapekah beliau
Quote grouper 19-9-2018 12:59 PM
Bbnu basah abis bila dgr dia nyanyi..sbb tu mcm laku
Quote buragazz 19-9-2018 01:00 PM
Mak aii Who r yuss gile dia ni.. aku bila tgk tajuk thread sapa dia ni pastu google aku cam ish dia ni retis ker.. seriously.. tak tau kewujudan dia.. klu Big Stage tu utk BBNU dia ni lebih rendah darjat dari ituss.. mak aii mulut aku,,,
Quote namieamuro 19-9-2018 01:05 PM
dh knp iols bace name die motawh = montah

who are yous sgt ni mmg tiru justin biber ke?
Quote Amigurumi 19-9-2018 01:13 PM
DayangKirana replied at 19-9-2018 12:14 PM
tak paham dengan orang yang mengata hinglish orang lain so-so, but diri sendiri pon 2x5 jer..

tak ...

I think maksud dia..asad ni tak perlu nak english acah2 oversea since english dia so-so and lagipun sini malaysia so tak perlu english acah2 artis oversea gituew

Lihat semua komen(86)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:06 AM GMT+8 , Processed in 0.051023 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top