CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Vida Merajuk, Aliff Syukri Penaja Gegar Vaganza 5?

19-9-2018 11:17 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12298| Komen: 49|Original author: Oleh: Azza

Description: Gegar Vaganza (GV) antara program hiburan yang dinanti-nantikan setiap tahun kerana ia menampilkan penyanyi otai yang pernah mengegarkan industri seni suara satu ketika dahulu. Selain penyanyi yang be ...


Gegar Vaganza (GV) antara program hiburan yang dinanti-nantikan setiap tahun kerana ia menampilkan penyanyi otai yang pernah menggegarkan industri seni suara satu ketika dahulu. Selain penyanyi yang bergelar legenda, keletah Nabil dan Jihan yang tak kering gusi serta Tok Ram yang padu kritikannya, GV pasti tidak lengkap tanpa kelibat penaja utama iaitu Dato Seri Vida yang sentiasa 'merampas' mikrofon ketika slotnya turut memeriahkan lagi GV.

Namun, sejak terpalit dengan kontroversi hadiah aksesori yang tiada nilai yang dibongkarkan oleh Aisyah, Vida dilihat merajuk dengan program GV hingga setakat ini, pihak Astro masih belum mengadakan sidang akhbar GV5, tidak seperti tahun-tahun sebelumnya.

Bagaimanapun, ada desas-desus mengatakan yang ada penaja kosmetik lain yang menaja, betul ke?


Kredit foto: Twitter


Kredit foto: Google

Netizen berandaian dengan penarikan diri DSV dalam arena GV yang menonjolkan namanya, ada individu lain yang akan menggantikan tempatnya. Namun ia masih menjadi tanya kerana tiada lagi berita daripada pihak Astro.

Biarpun kali ini ia agak suam-suam kuku kerana pelbagai kontroversi, namun adalah mustahil tiada penaja bagi program segah GV, maklumlah dikhabarkan pertandingan akhir tahun lepas, ratingnya mencecah 4 juta tontonan. Jadi, siapakah yang akan menjadi penaja tahun ini?



Biarpun begitu, desas-desus kuat menyatakan Dato Aliff Syukri adalah orangnya yang bakal menggantikan tempat DSV sebagai penaja utama. Segelintir netizen berpendapat, Aliff Syukri ataupun dipanggil DTL (Dato Terlajak Laris) lebih menjengkelkan berbanding DSV. Ini kerana Aliff membawa pendekatan LGBT yang sebenarnya akan lebih menyuburkan lagi gejala tidak sihat ini. Adakah rakan baiknya, Sajat akan muncul dalam mana-mana episod nanti?



Kredit foto: IG Aliff

"Adabi, KFC dan Digi pernah sponsor ya. Aku lagi rela kamera zoom in zoom out bucket KFC untuk 3 minit bagi mengisi slot penaja daripada nak hadap DTL yang try hard jadi meriah selama 3 minit."

Apa pun, kita nantikan petang yang bersejarah ini kerana akhirnya pihak Astro akan mengadakan sidang akhbar bagi mengumumkan barisan mereka yang terlibat dalam GV5 ini. - CARI 
21

Bagus
11

Marah
16

Terkejut
22

Sedih
18

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 19-9-2018 11:24 AM
aik? kawan meols cakap hari ni sidang media GV5.. kawan meols tu pun dah start cari penyokong untuk team Safie Rio  harap-harap dapat sponsor mcm Vivo (Bigstage), baru nampak profesional..
Quote Betara_Indera 19-9-2018 11:40 AM
harap nabil bole overshadow penaje2 ni
Quote Suchi 19-9-2018 11:40 AM
Tolongla jgn DTL hurmmm tapi netiZen syg sgt dgn beliau nih
Quote BoongaKertas 19-9-2018 11:53 AM
mohon sajat & sorang lg tu tak diminta nyanyi di pentas utk lagu deme bobo di neraka tu.
Quote GegarVaganja 19-9-2018 12:09 PM
Tapi kena akui, sebab Vida Gemuk ni jugak la sebenarnya wujud GV.
Kalau tak, Siti Nana masih mereput di Felda Sendayan, Queen Aishah jua masih kekal dengan bentuk tubuh sebelum join GV dan Queen Liza Hanim tak mengandung anak ke 5 kot

Quote Redhead 19-9-2018 12:16 PM
Kau merajuk ke atau duit kau dah kurang nak sponser Vida oi?
Quote myakayina 19-9-2018 12:22 PM
sapa je artis yg masuk kali ni?
Quote bukan_ustazah 19-9-2018 12:25 PM
takde penaja lain ke selain dua ekor ni??
Quote Mizlyn 19-9-2018 12:26 PM
GegarVaganja replied at 19-9-2018 12:09 PM
Tapi kena akui, sebab Vida Gemuk ni jugak la sebenarnya wujud GV.
Kalau tak, Siti Nana masih merepu ...

tu tak dinafikan ... bukan sbb nak tgk retis je..memula tu i suka gak geletis tokvida tu...tiap2 minggu nak tgk she.. lama2 annoy la pulakk

Quote Cari-Azza 19-9-2018 12:27 PM
Themilo replied at 19-9-2018 11:24 AM
aik? kawan meols cakap hari ni sidang media GV5.. kawan meols tu pun dah start cari penyokong untuk  ...


Ya, petang ni pc nya. sama2 kita nantikan


Quote masdiana-ana 19-9-2018 12:32 PM
iols peliklah kenapa tak ada penaja yg gah mcm MAXIS ,DIGI ,VIVO yg teringin nak menaja program nie.nak kata rating tak up tahun lepas dah cecah 4 juta tontonan ke nak jadi penaja program GV nie kena pakai tender ,,annoying weiii penaja over mcm tok aliff ,tok vida nie
Quote watachiwa 19-9-2018 12:40 PM
mak dara x nak sponsor?

jamu susuk dara?

ratu jamu mak si DTL?
Quote lee_sakura 19-9-2018 12:41 PM
masdiana-ana replied at 19-9-2018 12:32 PM
iols peliklah kenapa tak ada penaja yg gah mcm MAXIS ,DIGI ,VIVO yg teringin nak menaja program nie. ...

aku rasa DTL yg offer diri utk taja GV5 dgn harga yg tinggi...org mcm die kn sanggup buat apa sj utk glamer...astro bukan kisah pon janji duit masuk berjuta
Quote masdiana-ana 19-9-2018 12:44 PM
lee_sakura replied at 19-9-2018 12:41 PM
aku rasa DTL yg offer diri utk taja GV5 dgn harga yg tinggi...org mcm die kn sanggup buat apa sj u ...

betul kot tok aliff bayar lebih asalkan dia boleh tumpang popular..
Quote lee_sakura 19-9-2018 12:47 PM
masdiana-ana replied at 19-9-2018 12:44 PM
betul kot tok aliff bayar lebih asalkan dia boleh tumpang popular..

tgk la nanti mesti die angkut sajat ngan pondan indon tu utk nyanyi opening gv5
Quote Rhyno 19-9-2018 12:47 PM
Edited by Rhyno at 19-9-2018 12:58 PM
myakayina replied at 19-9-2018 12:22 PM
sapa je artis yg masuk kali ni?


kalau nak tau, bukak la benang GV5 yg i buat.
Quote Rhyno 19-9-2018 12:49 PM
ada live streaming ke press conference ptg ni...
Quote RVP20 19-9-2018 12:55 PM
masdiana-ana replied at 19-9-2018 12:32 PM
iols peliklah kenapa tak ada penaja yg gah mcm MAXIS ,DIGI ,VIVO yg teringin nak menaja program nie. ...

Zaman skrg ni company besar kurang berminat.Better ambil celebrity as ambassador lagi berbaloi


ABPBH tahun ni pun penaja utama syarikat produk oem saja
Produk oem ambil pemenang ABPBH tahun lps sbg duta pun tak bantu increase sale



Quote edoraixora 19-9-2018 12:59 PM
who cares pun kan
sesape je lah jadi penaja, asalkan pemenang dapat hadiah sudah

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 10:04 AM GMT+8 , Processed in 0.102021 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top