CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Model Peraga Pakaian Dengan Tiga Payudara Di Minggu Fesyen Milan!

24-9-2018 03:31 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 4062| Komen: 9|Original author: Oleh: Suzy

Description: Tiada yang tidak pelik degan pentas peragaan fesyen luar negara. Setiap kali diadakan peragaan fesyen jenama terkenal, pasti ada gaya aneh dan menjengkelkan cuba ditampilkan pereka demi meraih perhati ...


Tiada yang tidak pelik degan pentas peragaan fesyen luar negara. Setiap kali diadakan peragaan fesyen jenama terkenal, pasti ada gaya aneh dan menjengkelkan cuba ditampilkan pereka demi meraih perhatian. 

Baru-baru ini, label GCDS mengejutkan peminat fesyen apabila memperkenalkan koleksi 'rave-ready' mereka pada model yang memakai payudara prostetik. Ketiga-tiga payudara itu tersembul keluar dari bawah pakaian dalam sukan jenis lycra. 

Peragaan itu adalah sebahagian daripada acara Minggu Fesyen Milan.


Foto: Mirror UK

Fesyen aneh itu mengingatkan kepada pelakon wanita berpayudara tiga dalam filem dibintangi Arnold Schwarzenegger pada tahun 1990  iaitu 'Total Recall'. 

Kesemua model tersebut melakukan solekan tambahan payudara, memakai but paras lutut, topi neon dan seluar pendek ketat.


Foto: Mirror UK

Mereka memaparkan pilihan pakaian dari koleksi musim bunga/musim panas 2019 jenama GCDS keluaran Itali yang bermaksud 'God Can’t Destroy Streetwear'. 

Menurut The Zetty, jenama ini menjadi salah satu daripada jenama paling dinanti-nantikan dan disenangi kerana grafiknya yang  ikonik dan slogan yang menarik.

Dengan adaptasi luar biasa pada bentuk badan wanita, jenama ini turut mempamerkan koleksi Pikachu dan Jigglypuff dengan wajah watak kartun itu pada beg dan kasut. 

Biarpun pelik, peragaan fesyen itu mendapat perhatian serta pujian daripada peminat fesyen di laman Twitter. - CARI
44

Bagus
39

Marah
40

Terkejut
49

Sedih
37

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (238 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 24-9-2018 03:33 PM
setakat  tayang tutup tutup cam gitew baik tak payang tayang

kopek pun kecik je

tak tajam

eerrrmmmmmmmmmmmmmm
Quote buapakperut 24-9-2018 03:41 PM
haha teringat citer alien yang paul tu
Quote BabyJane 24-9-2018 07:37 PM
hahahah bodoh ja apsal x buat 6 atas 3 bwh 3 nk tgk rave mcmana baju dia nak reka
Quote Spicymami 24-9-2018 07:55 PM
Luasnya longkang bole tambah sebiji lagi ketet di tengah2
Quote matkpop 24-9-2018 11:03 PM
pelik2 zaman sekarang ni
Quote chicozinn 25-9-2018 10:52 AM
Spicymami replied at 24-9-2018 07:55 PM
Luasnya longkang bole tambah sebiji lagi ketet di tengah2

baru nak cakap..selera ke kopek sampai 3 ni?yiihhhh
Quote sofiazara 25-9-2018 05:29 PM
model ni balik kampung raya krismas mak dia tak marah ke orang kampung tak kecam ke
Quote Laylamajnun123 25-9-2018 09:22 PM
Peliknyaaaa la hai
Quote Foxey 25-9-2018 11:43 PM
Dah kenapa nak peraga fesyen macam ni? Weiirddd...

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 02:03 PM GMT+8 , Processed in 0.081202 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top