CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Doktor Jumpa Bangkai Kura-kura Dalam Kemaluan Wanita

24-9-2018 10:41 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9315| Komen: 53

Description: Seorang wanita warga Britain disyaki menjadi mangsa serangan seksual selepas seekor kura-kura ditemui di dalam kemaluannya ketika mendapatkan rawatan di hospital, lapor media tempatan.
Seorang wanita warga Britain disyaki menjadi mangsa serangan seksual selepas seekor kura-kura ditemui di dalam kemaluannya ketika mendapatkan rawatan di hospital, lapor media tempatan.


Memetik The Sun, sejurus mengadu sakit perut selepas berparti dengan rakan-rakannya beberapa hari lalu, wanita berusia 26 tahun itu mendapatkan rawatan di hospital di mana doktor menemui bangkai seekor kura-kura di dalam kemaluannya.

Sebaik mengeluarkan bangkai berkenaan, doktor melaporkan insiden itu kepada polis di Tenerife, Sepanyol.


Kredit foto: diariohoy

Doktor bertugas memaklumkan kepada polis bahawa wanita yang mengalami jangkitan serius akibat bangkai haiwan dalam kemaluannya itu mungkin menjadi mangsa serangan seksual, lapor ABC.


Akhbar tempatan melaporkan, kes itu disiasat sebagai satu serangan seksual. Bagaimanapun, tidak diketahui sama ada haiwan itu sudah mati atau masih hidup ketika dimasukkan ke dalam kemaluan mangsa.

Malah, mangsa turut memaklumkan kepada polis dia tidak tahu bagaimana reptilia itu boleh berada di dalam kemaluannya dan enggan memanjangkan kes terbabit.

Pakar haiwan berkata, haiwan yang dikeluarkan dari kemaluan mangsa merupakan sejenis kura-kura kecil yang sering dijual sebagai haiwan peliharaan.
 
Sumber polis yang mengesahkan kejadian bagaimanapun berkata, pihaknya tidak menyiasat kes itu secara terbuka kerana mangsa enggan memberi sebarang kenyataan. - CARI
21

Bagus
45

Marah
50

Terkejut
52

Sedih
49

Lawak
48

Bosan

Friends Rank (265 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Skuau 23-9-2018 12:31 PM
'Tak tercapai akal ku'
Quote zuuu 23-9-2018 12:35 PM
Kesiannya kt kura2...
Quote JohnnySins 23-9-2018 12:39 PM
Malah sumber itu berpendapat adalah mustahil haiwan itu boleh masuk ke dalam vagina wanita terbabit dengan sendiri.


salah satu jenis SEKS SELAMAT ke ni? wakkakakakakaka
Quote miznora 23-9-2018 12:46 PM
eeuuuwww
Quote famri7 23-9-2018 12:49 PM
Ada leluhur terengganu ke cyst?
Quote Rainrein 23-9-2018 01:26 PM
Mabuk sampai tahap x sedar diri la nih. Kesian kalu kena pedajal tapi bongoknye kalu sendiri buat.
Quote misc 23-9-2018 01:31 PM
gila betulllll manusia. kesian kat baby kura2 tu.
Quote felinecat 23-9-2018 01:34 PM
macamna bleh masuk, dah mabuk xsedar agaknya, adoii seram
Quote sexyspin 23-9-2018 01:35 PM
Kau sista..
Quote Themilo 23-9-2018 01:40 PM
kat phuket berlambak show sebegini yach! kura-kura la, botol coke la..

mohon forumer mengadakan lawatan sambil belajar ke phuket beramai-ramai dengan mengunjugi lokasi seperti bangla road & patong.
Quote Foxey 23-9-2018 01:42 PM
Ya Allah, ngeri seh. Besar kot kura2 tu dimasukkan dalam anu. Heishh...
Quote riyadhK 23-9-2018 01:46 PM
Kesian pulak kat baby kura2 tu.
Quote Decaffeinated 23-9-2018 01:53 PM
Themilo replied at 23-9-2018 01:40 PM
kat phuket berlambak show sebegini yach! kura-kura la, botol coke la..

mohon forumer mengadakan  ...

yang hisap rokok, tiup lilin, tembak belon tu ka sis?...

jgn sesekali masuk tau... kena paw nanti...


Quote multinicky 23-9-2018 02:35 PM
disebabkan meols xblh tgk gmbr, meols speku maybe kekura jenis ni kot yg disumbat dlm vjayjay sheols

14-32-37-images.jpg
Quote r_innalif 23-9-2018 02:36 PM
Tu sbb Tuhan x bg guna bahan khayal memabukkan, mudarat smpai x sdar apa belaku
Quote buapakperut 23-9-2018 02:39 PM
kesian kekura.. justice for kekura. berita2 pelik camni buat iols demam2
Quote R2D2 23-9-2018 02:50 PM
mujur jugak kura-kura
kalau penyu
sure berita muka depan
Quote samasam90 23-9-2018 06:52 PM
i baru check, syukurrrrrrrrrr tiada kura2..
Quote tumpanglalu74 23-9-2018 07:14 PM
samasam90 replied at 23-9-2018 06:52 PM
i baru check, syukurrrrrrrrrr tiada kura2..

Mengekek saka aku senje2 ni..

Lihat semua komen(53)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.106697 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top