CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Tidur Dengan Wanita Tak Terasa Seperti 'Curang' Dengan Bekas Suami - Lily Allen

21-9-2018 01:42 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 4517| Komen: 11|Original author: Oleh: Ain

Description: Penyanyi Lily Allen mengakui dia tidak merasakan dirinya 'curang' terhadap bekas suami apabila tidur dengan wanita lain ketika menjalani konsert jelajah kerana mahu memuaskan nafsu seksualnya, lapor D ...
Penyanyi Lily Allen mengakui dia tidak merasakan dirinya 'curang' terhadap bekas suami apabila tidur dengan wanita lain ketika menjalani konsert jelajah kerana mahu memuaskan nafsu seksualnya, lapor Daily Mail Uk.


Penyanyi berusia 33 tahun itu mengakui dia melakukannya kerana tidak mahu rasa kesunyian.


Kredit foto: Mail Online

Lily membuat pendedahan itu ketika ditemu bual dalam rancangan The Jonathan Ross Show mengenai buku terbarunya, My Thoughts Exactly yang turut menceritakan zaman gelapnya bertarung dengan ketagihan dadah.

"Ketika itu, saya banyak minum arak dan ada mengambil dadah, namun saya masih merasa sunyi apabila ditinggalkan bersendirian di dalam bilik hotel.


"Saya terbaca sebuah buku mengenai ketagihan dan ia memperkenalkan saya kepada ketagihan seks. Jadi, saya fikir kenapa tidak mencubanya?" dedahnya mengimbau kembali insiden itu.


Kredit foto: Mail Online

Apabila ditanya adakah dia mencari 'peneman, kepuasan seksual atau tidak mahu rasa kesunyian' Lily berkata, "Serba sedikit daripada kesemuanya."

"Serta rasa ingin tahu dan saya tak rasa yang saya curang kerana saya bukan tidur dengan lelaki lain, sebaliknya ia seorang wanita," katanya.


Kredit foto: METRO

Lily berkahwin dengan Sam Cooper pada 2011 dan berpisah pada 2016. Mereka dikurniakan dua cahaya mata perempuan, Marnie dan Ethel.

Sementara itu, METRO melaporkan Lily berkata bahawa banyak lagi insiden mengejutkan akan didedahkan dalam buku berkenaan. - CARI
36

Bagus
25

Marah
28

Terkejut
23

Sedih
28

Lawak
34

Bosan

Friends Rank (174 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gerbera.memopad 21-9-2018 02:50 PM
Sukanya aku kat Lily ni masa zaman sekolah dulu. Lagu dia best2 hokey dah la muka pon comel.
Smile
[youtube]0WxDrVUrSvI[/youtube]

LDN
[youtube]wmYT79tPvLg[/youtube]

And, lagu favourite aku antara semua lagu beliau - Littlest Thing. Memang aku tak jemu dengar walau pasang 1 lagu ni je sehari suntuk kat office. Bertabahlah jiran2 iols kat office
[youtube]gw9wE1nutc4[/youtube]

Quote gerbera.memopad 21-9-2018 02:59 PM
Anyway, byk definisi curang ni and slept with other people tak kira apa gender pon confirm la dalam kategori curang jua Kak Lily oi.

Dia ni quite trouble maker jua tp entah, I still like her nevertheless.

Quote gummiebear 21-9-2018 04:01 PM
gerbera.memopad replied at 21-9-2018 02:50 PM
Sukanya aku kat Lily ni masa zaman sekolah dulu. Lagu dia best2 hokey dah la muka pon comel.
Smile
...

Iols pun suka lagu sheols! Dok la ulang playlist lagu2 dia dari zaman study dulu

Sukatilah nak tido dengn sapa pun asalkan nyanyi sedap
Quote rifaa 21-9-2018 05:43 PM
sedap2 lagu dia...iols pon suka
Quote PandaSaka 21-9-2018 07:10 PM
Saya sokaa lily allen dari zaman lagu "Smile". Lagu dia cute2 tapi lirik agak vulgar, i laike
Quote BoLapciOus 21-9-2018 07:17 PM
Meolls pun ske ngan lily allen ni..karok pon lyn lagu dia
Quote Foxey 21-9-2018 07:18 PM
Bi rupanya dia ni. Suka lagu Smile
Quote borrow 21-9-2018 08:58 PM
sheols ada cover lagu britney Womanizer




Quote borrow 21-9-2018 09:11 PM
So time tu sheols tgh down. Lonely. Arak n dadah tak cukup utk ilangkan kesunyian sheols. Jadik sheols tido pelacur plak.


interesting

Quote Sukiyakiut 21-9-2018 09:43 PM
Jgn pulak tekya dgn anju pun buat seks sama2,memandangkan diorg pun kaki dadah n arak.hahaha
Quote Spicymami 24-9-2018 07:56 PM
Cheap controversy to promote new single kah

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.069296 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top