CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3171|Reply: 11

Tidur Dengan Wanita Tak Terasa Seperti 'Curang' Dengan Bekas Suami - Lily Allen

[Copy link]
Post time 21-9-2018 01:43 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Lily Allen mengakui dia tidak merasakan dirinya 'curang' terhadap bekas suami apabila tidur dengan wanita lain ketika menjalani konsert jelajah kerana mahu memuaskan nafsu seksualnya, lapor Daily Mail Uk.


Penyanyi berusia 33 tahun itu mengakui dia melakukannya kerana tidak mahu rasa kesunyian.





Kredit foto: Mail Online



Lily membuat pendedahan itu ketika ditemu bual dalam rancangan The Jonathan Ross Show mengenai buku terbarunya, My Thoughts Exactly yang turut menceritakan zaman gelapnya bertarung dengan ketagihan dadah.


"Ketika itu, saya banyak minum arak dan ada mengambil dadah, namun saya masih merasa sunyi apabila ditinggalkan bersendirian di dalam bilik hotel.

"Saya terbaca sebuah buku mengenai ketagihan dan ia memperkenalkan saya kepada ketagihan seks. Jadi, saya fikir kenapa tidak mencubanya?" dedahnya mengimbau kembali insiden itu.




Kredit foto: Mail Online




Apabila ditanya adakah dia mencari 'peneman, kepuasan seksual atau tidak mahu rasa kesunyian' Lily berkata, "Serba sedikit daripada kesemuanya."

"Serta rasa ingin tahu dan saya tak rasa yang saya curang kerana saya bukan tidur dengan lelaki lain, sebaliknya ia seorang wanita," katanya.




Kredit foto: METRO




Lily berkahwin dengan Sam Cooper pada 2011 dan berpisah pada 2016. Mereka dikurniakan dua cahaya mata perempuan, Marnie dan Ethel.


Sementara itu, METRO melaporkan Lily berkata bahawa banyak lagi insiden mengejutkan akan didedahkan dalam buku berkenaan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 02:50 PM | Show all posts
Sukanya aku kat Lily ni masa zaman sekolah dulu. Lagu dia best2 hokey dah la muka pon comel.
Smile


LDN


And, lagu favourite aku antara semua lagu beliau - Littlest Thing. Memang aku tak jemu dengar walau pasang 1 lagu ni je sehari suntuk kat office. Bertabahlah jiran2 iols kat office


Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 02:59 PM | Show all posts
Anyway, byk definisi curang ni and slept with other people tak kira apa gender pon confirm la dalam kategori curang jua Kak Lily oi.

Dia ni quite trouble maker jua tp entah, I still like her nevertheless.

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 21-9-2018 02:50 PM
Sukanya aku kat Lily ni masa zaman sekolah dulu. Lagu dia best2 hokey dah la muka pon comel.
Smile
...

Iols pun suka lagu sheols! Dok la ulang playlist lagu2 dia dari zaman study dulu

Sukatilah nak tido dengn sapa pun asalkan nyanyi sedap
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 05:43 PM | Show all posts
sedap2 lagu dia...iols pon suka
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:10 PM | Show all posts
Saya sokaa lily allen dari zaman lagu "Smile". Lagu dia cute2 tapi lirik agak vulgar, i laike
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:17 PM | Show all posts
Meolls pun ske ngan lily allen ni..karok pon lyn lagu dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bi rupanya dia ni. Suka lagu Smile
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 08:58 PM | Show all posts
sheols ada cover lagu britney Womanizer




Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 09:11 PM | Show all posts
So time tu sheols tgh down. Lonely. Arak n dadah tak cukup utk ilangkan kesunyian sheols. Jadik sheols tido pelacur plak.


interesting

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn pulak tekya dgn anju pun buat seks sama2,memandangkan diorg pun kaki dadah n arak.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cheap controversy to promote new single kah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:26 PM GMT+8 , Processed in 0.131004 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list