CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bergaduh Dengan Gadis Thailand, Sampai Hancur Bawah Bibir Digigitnya

21-9-2018 03:17 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3651| Komen: 12|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang warga India cedera digigit oleh seorang wanita Thailand dalam kejadian yang berlaku di Pattaya.
Seorang warga India cedera digigit oleh seorang wanita Thailand dalam kejadian yang berlaku di Pattaya.

Siamchon News melaporkan Sukanya Paphag, 38 tahun, dapat dilihat sedang bergelut dengan Shashank Agarwal di kaki lima jalan.


Pasukan penyelamat yang tiba pada jam 4 pagi mendapati bahagian mulut Agarwal berlumurah darah dan daging di bawahnya sudah hilang.


Saksi yang nenyaksikan insiden tersebut berkata Sukanya Paphag menjerit 'celaka kamu pukul saya'.

Agarwal kemudiannya membalas dengan mengatakan dia tidak berbuat apa-apa pun.

Foto: Siamchon News

Rawatan perubatan asas dilakukan sebelum Agarwal dikejarkan ke Hospital Memorial Pattaya. -CARI
42

Bagus
29

Marah
45

Terkejut
34

Sedih
32

Lawak
36

Bosan

Friends Rank (218 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chazey 21-9-2018 03:19 PM
Heol pukul Siam tu ka? Padan muka ko kan. Ko ingat pompuan Siam lemah macam pompuan negara ko?
Quote Foxey 21-9-2018 03:32 PM
Ouch, takleh imejin sakit tu weh. Sampai tanggal bibir tu digigit.
Quote VirginLady 21-9-2018 03:33 PM
apa yang kat belakang mamat baju biru kena gigit tu..

apersal nampak cam antu
Quote taji2906 21-9-2018 03:38 PM
Saksi yang nenyaksikan insiden tersebut berkata Sukanya Paphag menjerit 'celaka kamu pukul saya'.


tu laa... suka2 je ko pukul Sukanya.. mendapat la kan.. tak kena tomoi, kena gigit..
Quote BoLapciOus 21-9-2018 04:02 PM
uisshhh...dasatnye!mkn apa smpai kuat gitu?tp msti ad sbb xkn pompuan tu tiba2 nk gigit
Quote kasibiman 21-9-2018 04:08 PM
In the first place btol ke pompuan yg gigit?

In the second place btol ke yindia tu Tak pukul?

In the third place btol ke yindia tu pukul?
Quote merrissa 21-9-2018 04:43 PM


perghh zombi....tgk cter zombi x takot

tapi biler byngkn pompuan siam tuh gigit bibir yindia tuh....erkkk serammmmm...nak gune kulit apa untuk ganti balik nt...kulit bawah ka?
Quote namirulmukminin 21-9-2018 04:44 PM
Kan dah kena tomoi..
Quote hadibah 21-9-2018 04:53 PM
bodoh punya kaper, pi melancung habis ribu riban pastu buat dosa main pelacur

bongok



Quote tumpanglalu74 21-9-2018 05:56 PM
chazey replied at 21-9-2018 03:19 PM
Heol pukul Siam tu ka? Padan muka ko kan. Ko ingat pompuan Siam lemah macam pompuan negara ko?

Pompuan?

Aku dah pi Pattaya ni.  Memang tempat maksiat pon..  



Quote tikusmontok 21-9-2018 06:39 PM
Harap pempuan2 siam mcm ni dihantar ke hindia sana supaya dpt menggigit hingga putus semua perogol2
Quote dani-rox 21-9-2018 06:44 PM
pompuan tulen ka harap2 bukan pembawa hiv atau STDS.

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 01:22 PM GMT+8 , Processed in 0.091371 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top